Poznáte bylinné zmesy FG očista a detoxikácia?
Prosim vas ...poznate tuto firmu FG bylinne zmesy ?stoji to velmi vela penazi...a ci to je vobec dobre....Konkretne riesit travenie,chrbat ....atd...Dakujem
Kým máš zdravú pečeň a obličky o detoxikáciu organizmu sa postarajú samé aj bez takých predražený h budov. Treba dodržiavať pitný režim, vyvážené sa stravovať. Tým im pomôžeš najlepšie. Chrbát treba riešiť s fyzioterapeut, ak sú tam chorobné zmeny tak s ortopédom alebo neurológ om. Cajiky od besti nepomôžu ak máš zlevdrzanievteka alebo pretazovane chrbtové svalstvo. Na trávenie treba zmeniť stravu, ak nepomôže zistiť ci tam nie je nejaká choroba.
Dakujem pekne...kto este pridate recenzie...budem veĺmi vďačna...
@caterine Ano, ja som si prešiel celou očistou a určite odporúčam.. toto ako jedine mi pomohlo zo všetkeho čo som skušal, samozrejme tu nejde iba o byliny to je 50% uspechu, musi sa upravit komplet životosprava, aby sa telo opäť neznečisťovalo, takisto vyhodit všetku chemiu vratane kozmetiky a zmeniť svoj postoj a myslenie, nastaviť sa na uzdravenie v hlave a redukovať negativne emocie ako su stres, hnev a strach, pretože fyzicke a duševne telo spolu uzko suvisia.. ale ide o to, že oni ti zadarmo vysvetlia ako to maš urobiť, ako si nastavit životospravu a ak budeš všetko dodržiavať, tak sa uzdravíš 🙂 ak tu niekto čaká že po mesiaci sa dá dokopy zo zdravotnych problemov natrvalo tak bohužial tak to nefunguje 🙂 chce to čas a trpezlivosť a hlavne disciplinu, vytrvať a veriť
@8611 podvodne prelepujú niekoľkoročné staré dátumy spotreby na svojich produktoch nálepkou s akože platnou zárukou a neváhajú to poslať ľuďom.
Bola som na ich prednáške a uverila som im, veď byliny odjakživa liečia. Ale to musia byť čerstvé a nie prešlé. Nerobte tú istú chybu, neobjednávajte, nekupujte.
@8611 podvodne prelepujú niekoľkoročné staré dátumy spotreby na svojich produktoch nálepkou s akože platnou zárukou a neváhajú to poslať ľuďom.
Bola som na ich prednáške a uverila som im, veď byliny odjakživa liečia. Ale to musia byť čerstvé a nie prešlé. Nerobte tú istú chybu, neobjednávajte, nekupujte.
@majfa vy ste si tie byliny objednali ? Ako ste zistili že sú po záruke ? Reklamovali ste ich ?
@majfa vy ste si tie byliny objednali ? Ako ste zistili že sú po záruke ? Reklamovali ste ich ?
@nicka1986 Áno objednala a nielen byliny na očistu, ale aj iné produkty. Na bylinných zmesiach im to neviem dokázať, ale podozrenie je veľké. Na soli do kúpeľa som ale po odlepení falošnej nálepky spotreby objavila skutočný dátum od výroby(ktorý sa nedal zmazať a tak ho prelepili). Hneď na druhý deň po odoslaní reklamácie mi cinkli vrátené peniaze na účet.

@8611 alternatívna medicína skôr túto cestu