icon

Poznáte bylinné zmesy FG očista a detoxikácia?

8611
17. jún 2022

Prosim vas ...poznate tuto firmu FG bylinne zmesy ?stoji to velmi vela penazi...a ci to je vobec dobre....Konkretne riesit travenie,chrbat ....atd...Dakujem

zuzanna33
17. jún 2022

@8611 alternatívna medicína skôr túto cestu

viestta
17. jún 2022

Kým máš zdravú pečeň a obličky o detoxikáciu organizmu sa postarajú samé aj bez takých predražený h budov. Treba dodržiavať pitný režim, vyvážené sa stravovať. Tým im pomôžeš najlepšie. Chrbát treba riešiť s fyzioterapeut, ak sú tam chorobné zmeny tak s ortopédom alebo neurológ om. Cajiky od besti nepomôžu ak máš zlevdrzanievteka alebo pretazovane chrbtové svalstvo. Na trávenie treba zmeniť stravu, ak nepomôže zistiť ci tam nie je nejaká choroba.

moliterka
26. jún 2022

@8611 ja som to pila mesiac, kamoška dva. ziadne zmeny, ani vaha ani pocit!

8611
autor
26. jún 2022

Dakujem pekne...kto este pridate recenzie...budem veĺmi vďačna...

caterine
23. okt 2022

@8611 skusili ste potom tie bylinne zmesi? Tiez zhanam o tom informacie

8611
autor
8. nov 2022

@caterine nie....sak to su nehorazne peniaze...a realne recenzie nikde ziadne....teda len na tych ich posratych strankach ....aj facebokových...

caterine
9. nov 2022

@8611 aj ste skusili potom nieco co vam pomohlo s tym travenim?

8611
autor
21. jan 2023

@caterine dobry den...neskusila...nemam na to peniaze...a trpim nadalej😪

daniel333
7. aug 2023

@moliterka A to si myslite že po mesiaci uvidite zmeny, ked niekolko desiatok rokov znečistujete a zanašate svoje telo ? naozaj ??

daniel333
7. aug 2023

@caterine Ano, ja som si prešiel celou očistou a určite odporúčam.. toto ako jedine mi pomohlo zo všetkeho čo som skušal, samozrejme tu nejde iba o byliny to je 50% uspechu, musi sa upravit komplet životosprava, aby sa telo opäť neznečisťovalo, takisto vyhodit všetku chemiu vratane kozmetiky a zmeniť svoj postoj a myslenie, nastaviť sa na uzdravenie v hlave a redukovať negativne emocie ako su stres, hnev a strach, pretože fyzicke a duševne telo spolu uzko suvisia.. ale ide o to, že oni ti zadarmo vysvetlia ako to maš urobiť, ako si nastavit životospravu a ak budeš všetko dodržiavať, tak sa uzdravíš 🙂 ak tu niekto čaká že po mesiaci sa dá dokopy zo zdravotnych problemov natrvalo tak bohužial tak to nefunguje 🙂 chce to čas a trpezlivosť a hlavne disciplinu, vytrvať a veriť

majfa
21. máj 2025

@8611 podvodne prelepujú niekoľkoročné staré dátumy spotreby na svojich produktoch nálepkou s akože platnou zárukou a neváhajú to poslať ľuďom.
Bola som na ich prednáške a uverila som im, veď byliny odjakživa liečia. Ale to musia byť čerstvé a nie prešlé. Nerobte tú istú chybu, neobjednávajte, nekupujte.

nicka1986
30. jún 2025
@majfa

@8611 podvodne prelepujú niekoľkoročné staré dátumy spotreby na svojich produktoch nálepkou s akože platnou zárukou a neváhajú to poslať ľuďom.
Bola som na ich prednáške a uverila som im, veď byliny odjakživa liečia. Ale to musia byť čerstvé a nie prešlé. Nerobte tú istú chybu, neobjednávajte, nekupujte.

@majfa vy ste si tie byliny objednali ? Ako ste zistili že sú po záruke ? Reklamovali ste ich ?

majfa
Autor odpoveď zmazal
majfa
1. júl 2025
@nicka1986

@majfa vy ste si tie byliny objednali ? Ako ste zistili že sú po záruke ? Reklamovali ste ich ?

@nicka1986 Áno objednala a nielen byliny na očistu, ale aj iné produkty. Na bylinných zmesiach im to neviem dokázať, ale podozrenie je veľké. Na soli do kúpeľa som ale po odlepení falošnej nálepky spotreby objavila skutočný dátum od výroby(ktorý sa nedal zmazať a tak ho prelepili). Hneď na druhý deň po odoslaní reklamácie mi cinkli vrátené peniaze na účet.