icon

Poznáte prípravok Chilli Fast Slim?

something
7. dec 2012

Dnes som nasla na nete, je to vraj 1kg kazdy den. Znie to velmi zaujimavo. Neskusali ste niekto? Nepoznate? Funguje?

zivika
7. dec 2012

keby to fungovalo, vsetky by sme boli stihle 😀 garantujem ti, ze su to vyhodene peniaze...keby slubili kilo za tyzden, mozno by som si aspon pozrela reklamu 🙂 ale kilo za den??? 🙂 prepac, ale tomu sa ani neda verit...

sissy27
7. dec 2012

preboha, ja naozaj neverím, že stále sa nájde niekto, kto čo len uvažuje o možnosti, že by to mohla byť pravda... 1kg denne, takže 30kg mesačne?? zdá sa ti to reálne a aj zdravé?? a keby to bolo také jednoduché, tak by asi obezita nebola jedným z top zdravotných problémov tejto doby, že? odporúčam návštevu dietológa, aby ťa trošku vrátil do reality... jediné, čo spoľahlivo funguje, je úprava stravovacích návykov a pohyb - nie nachvíľu, ale na zvyšok života... lebo schudnúť a udržať si novú figúru nie je ani zďaleka to isté...

acer11
7. dec 2012

jedna 50 kilová kočka si kúpila balenie a stratila sa úplne 😀

lejlla
8. dec 2012

😀 no znie to zaujimavo,ale pre firmu ako sa im sypu euraciky...neverim tomu

1bejbinka
7. jan 2013

ja som nad tym tiez uvazovala ale hladala som na nete a nasla som toto http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=chilli fa... od tejto firmy som mala kupenu zelenu kavu co boli tie iste ceny a tie iste ucinky v chudnuti ta firma ponuka aj vestecke sluzby co mi od nich chodili aj maili ze si mam zakupit niake obrazky inokedy privesok a neviem co ine a oni mi poslu cisla do loterie ze ja som ta vyvolena a tak zacala som ich spamovat.teraz mi zasielaju kazdu chvilku dopisy...takze nieje to ucinne.je to hlupost.precitaj si to.

elen777
20. feb 2013

Ja som si objednala 1 balenie, na skusku, a neschudla som ani deko. Naletela som prvy a dufam, ze aj posledny krat.