icon

Prečo ľudia používajú Ozempic na chudnutie?

16. jún 2025

Tiez vas to hnevá,ze si pichaju ozempic , preto,ze su lenivi cvicit a vyvazenejsie sa stravovat a je im to pohodlnejšie,?? co ak sa kvoli tomu diabetici nebudu moct k lieku dostat?
Nahnevala ma aj jedna znama, ktora jedava piate cez deviate, je znacne obezna, cvicit nebude ani za boha, ale s lekárkou sa dohodla,ze jej ozempic predpise,su kamosky. Ja zasnem...

Strana
z6
janka_23
16. jún 2025

Ked im to stoji za tie zdravotné problémy do budúcna. Ich rozhodnutie, ich volba

barborka2_2
16. jún 2025

Ono veľký problém je celkovo postoj spoločnosti ku strave a životospráve. Ľudia nemajú záujem o znalosti ale o výsledky. Ja ked niekedy vidím týchto rádoby nutričnych koučov a neviem akých chytrákov čo vyliezli zo dňa na deň na Instagram, je mi zle. Také chujoviny s prepáčením čo sa šíria po internete...to je neskutočne niečo. Neboj sa, oni na to raz doplatia.

viestta
16. jún 2025

Nie, nehnevaju ma. Vsak ked myslia, ze tak to ma byt, tak nech sa nicia

deti95060810
16. jún 2025

mne je to napr. úplne jedno... každý liek má aj vedľajšie účinky a mali by pri každom užívaní na to aj myslieť. kto chce kam - pomôžme mu tam...
je to liek od odborného lekára tak zas ani obvodný to nemôže len tak predpisovať.

mircalla
16. jún 2025

Mna to nehneva, ich problem

cervenaruza123
16. jún 2025

Mne to nehneva, mne je ich luto, lebo si neuvedomuju dosledky a ze to ani nema trvaly efekt.

diewcatqoo
16. jún 2025

Je mi to jedno, kto ako chudne/nechudne. Ale pozdvihnem obocie nad tym, ze dnes uz niekolka tema o Ozempicu. Teba to musi riadne stvat, ze niekto si toto dava, co? 🙂

doriiis
16. jún 2025

Ich problém Kto chce kam...

lindous
16. jún 2025

Topiaci sa slámky chytá, mňa skôr hnevajú ľudia, ktorí ho načierno predávajú alebo takto halabala predpisujú... asi by mi to mohlo byť jedno, ale príde mi to ako veľký prúser proste... žiaľ, k jeho výpadku a nedostatku, pre ľudí, ktorí ho potrebujú naozaj už došlo

bielasovicka
16. jún 2025

Nie, prečo by ma to malo hnevať? Ich vec. Ze necvicia, tiež ich vec. To ako keby mne niekto povedal ze prečo periem v prack e, ved môžem aj ručne v potoku. No periem v práčke, lebo to je jednoduchšie.

ivik4
16. jún 2025

? Je mi to jedno

autor
16. jún 2025
@diewcatqoo

Je mi to jedno, kto ako chudne/nechudne. Ale pozdvihnem obocie nad tym, ze dnes uz niekolka tema o Ozempicu. Teba to musi riadne stvat, ze niekto si toto dava, co? 🙂

@diewcatqoo temy som nepozerala, to je moja prva. Ci veris alebo nie a ano,sere ma to. Je to taky podvod. To ako ked niekto studuje 5 r. Mgr a drie ako kon a druhy si zaplati a ma titul

1ryba
Odpoveď bola odstránená
korra
16. jún 2025

nie, nehneva...nemam vedomost, ze by bol nejaky nedostatok. Obezita je choroba. Sposobuje kopec dalsich diagnoz. Ak sa niekto rozhodne si pomoct, nech. Aj ked priamo na obezitu su skor saxenda, mounjaro...ak je to pod serioznym dohladom lekara, aj s nejakymi vysetreniami, sledovanim stavu, zlepsenim celkovwj zivotospravy...cvicenim...preco nie? Ze sa najdu ludia, ktori to beru ako ze dam si a mozem co chcem...hold, tomu nezabranis...

autor
16. jún 2025
@bielasovicka

Nie, prečo by ma to malo hnevať? Ich vec. Ze necvicia, tiež ich vec. To ako keby mne niekto povedal ze prečo periem v prack e, ved môžem aj ručne v potoku. No periem v práčke, lebo to je jednoduchšie.

@bielasovicka ale to je uplne iny pripad. Ozempic je liek ,prioritne urceny na liecbu cukrovky, nie chudnutie. To ako keby si isla prat pradlo nie v práčke, ale umyvacke riadu. V ktorej by to slo, akurat by sa cela dosrala, ako sa dosere telo po ozempicu. Chapes?

autor
16. jún 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba presne tak, ale taka kravina pre niekoho kto je pohodlny sa predpise bez mihnutia oka. Ano ,Gaba je dalsia taka

zuzubb007
16. jún 2025

Jediný dôvod prečo ťa to môže vytáčať je, že ty niesi spokojná zo svojou váhou mám pravdu? Ináč mi je šumacuk kto si čo dáva, starám sa o seba a cvičím pre seba

zobaka
16. jún 2025

nehnevam, ich hlupost a lenivost a peniaze, takym ludom to dlho nevydrzi, prestanu si pichat, chut do jedla sa vrati a priberu raz tolko

lucia13022023
16. jún 2025

Hnev nie je správne slovo, skôr ma stále udivuje aki sú ľudia neskutočne hlúpi.

autor
16. jún 2025
@lindous

Topiaci sa slámky chytá, mňa skôr hnevajú ľudia, ktorí ho načierno predávajú alebo takto halabala predpisujú... asi by mi to mohlo byť jedno, ale príde mi to ako veľký prúser proste... žiaľ, k jeho výpadku a nedostatku, pre ľudí, ktorí ho potrebujú naozaj už došlo

@lindous chudaci diabetici. Tym pojde o zivot len kvoli takym,co myslia na seba a nechce sa im poctivo nieco so sebou rovit.

aurora33
16. jún 2025

Nehnevá ma to. Ich vec.

lindous
16. jún 2025

Ono to, že niekto schudne "bez práce" nie je to čo ma hnevá, keby na to existovala bezpečná rýchla lacná procedúra, doprajem ju všetkým, ktorí ju potrebujú/chcú...to je naozaj každého vec... ale celé to normalizovanie až ospevovanie užívania liekov bez predpisu, bez dohľadu a jednoducho to obchodovanie so zdravím je pre mňa to, čo je za čiarou

autor
16. jún 2025
@zuzubb007

Jediný dôvod prečo ťa to môže vytáčať je, že ty niesi spokojná zo svojou váhou mám pravdu? Ináč mi je šumacuk kto si čo dáva, starám sa o seba a cvičím pre seba

@zuzubb007 nie, ale jasne,ze sa mi nepaci,ze ja vyzeram tak ako vyzeram zasluhou fitness centra a dakto si príde len tak na hotove :p

aurora33
16. jún 2025

A prečo ta to hneva? Nerozumiem 😅 také zbytočnosti. Buď rada, že ty vyzeráš dobre a ostatných nerieš. Bude sa ti tak žiť ľahšie.

zobaka
16. jún 2025

pri tom su aj ine lieky na trhu, ktore maju rovnaky vedlajsi efekt a netreba si nic pichat a lacnejsie, ked sme uz pri tom, len tiez s neziaducimi ucinkami

januska12323
16. jún 2025

No ešte aby som si nervy žrala inými ľuďmi. Ich život, ich zdravie. Len mi je vtipné keď je to viditeľné a daný človek sa stále odmieta priznať.

yvanielka
16. jún 2025

Nerozumiem prečo ťa to hnevá a okrem toho Ozempic predsa nie je liek prvej voľby pri cukrovke.
Keď to niekomu pomôže prečo ťa to vytáča, ono to za teba aj tak neschudne, je to liek ktorý ti má pomôcť s dodržiavaním stravy. Teda s tým nemám osobné skúsenosti a tiež si klepem po čele keď si to dáva niekto kto nie je vyslovene obézny, ale obezita je choroba a na chorobu sa podávajú lieky. Samozrejme pod dohľadom lekára.

domkakvet
16. jún 2025

Nech si da kazdy co chce.

ankare
16. jún 2025

Mne je to úplne jedno. Je to ich život.

sense
16. jún 2025

A prečo ťa to tak hnevá , telo z posilovňe bude vždy vyzerať lepšie , ako telo schudnute bez cvičenia. Miesto toho aby si sa utapala v Tom že niekto hľadá skratky, buď hrdá ako to zvládaš ty . Jedine žeby si chcela tu skratku aj ty a buď ti bráni strach z nežiadúcich účinkov, alebo ti ho žiaden lekár vzhľadom na anamnézu nechce predpísať a neostáva ti nič iné len drieť v posilke

Strana
z6