Prečo sa prejedám?
Prejedam sa. Ešte doobeda vydržím ako tak a potom uz to ide. Vôbec necítim už pocit plnosti a to jem veľké množstvá jedla. Už som pribrala veľmi veľa. Ale neviem sa zastaviť. Keď sa nenajem tak som není vo svojej koži. Viem, že to neni normálne. Kde hľadať pomoc? Sama to nezvládnem
Nemocnica,Oddelenie poruch prijmu potravy . Skus,moze Ti to pomoct . Obvykle su tam ludia 3 mesiace. Sama som tam bola
@ivik4 ahoj prosím Ťa ako si sa tam dostala? Ja som sa na to pýtala svojej obvodnej , pýtala sa ma či aj vraciam (povedala som, že nie) a odporúčala mi len, aby som si vyhľada vyživového poradcu.
Ja som sa pýtala na iné možnosti, aj hospotalizaciu , že si sama už neviem pomôcť, je mi z toho už aj psychicky zle. A žiadna rada len to, že mám viac vydať ako prijať (čo viem...)
@ivik4 ahoj prosím Ťa ako si sa tam dostala? Ja som sa na to pýtala svojej obvodnej , pýtala sa ma či aj vraciam (povedala som, že nie) a odporúčala mi len, aby som si vyhľada vyživového poradcu.
Ja som sa pýtala na iné možnosti, aj hospotalizaciu , že si sama už neviem pomôcť, je mi z toho už aj psychicky zle. A žiadna rada len to, že mám viac vydať ako prijať (čo viem...)
@milkadk máš tiež podobný problém ako ja ?
@milkadk Chod za psychiatrom, nepotrebujes vymenny listok. Ak on usudi, ze ide o poruchu prijmu potravy, moze ta odporucit na hospitalizaciu. Ja som bola v Pezinku, boli tam niektori spolupacienti s takymto problemom, ze nevedeli ustrazit prejedanie a vahu, uz boli obezni, jeden uz mal aj problemy s klbmi kvoli tomu.
@milkadk zavolala som na to oddelenie a potom sla k doktorke mojej . Asi za 3dni som uz nastupila
Skús si kúpiť Berberin ( ja kupujem v Gym beam), beriem 2x, ráno a po obede, a dosť silno potlacuje chuť na sladké, aj chuť do jedla všeobecne. Beriem ho teraz 2.mesiac, a zmena je citeľná, tiež som niekdy hádzala do seba 5 cez 9, teraz v pohode vydržím aj bez večere
Aj ja to mám..aj keď som v strese veľa jem,mne veľmi pomáha niekam ísť,keď som doma nuda,keď stres tiež..keď sme kdesi vonku na výletoch v práci necítim potrebu.......
Skús si kúpiť Berberin ( ja kupujem v Gym beam), beriem 2x, ráno a po obede, a dosť silno potlacuje chuť na sladké, aj chuť do jedla všeobecne. Beriem ho teraz 2.mesiac, a zmena je citeľná, tiež som niekdy hádzala do seba 5 cez 9, teraz v pohode vydržím aj bez večere
@columbovazena ja beriem aj chróm na potlačenie chuti na sladké aj berberin ale žeby.mi to obmedzilo apetít ...
@columbovazena ja beriem aj chróm na potlačenie chuti na sladké aj berberin ale žeby.mi to obmedzilo apetít ...
@katty123456 No mne chróm nepomohol, ale Berberin áno. Asi je to individuálne
@katty123456 No mne chróm nepomohol, ale Berberin áno. Asi je to individuálne
@columbovazena ja berberin beriem ako prírodné ATB na zanesené čreva..mám sy. dráždivého..

Nemocnica,Oddelenie poruch prijmu potravy . Skus,moze Ti to pomoct . Obvykle su tam ludia 3 mesiace. Sama som tam bola