Prečo sa priberá len na bruchu?
Ako je mozne ze clovek pribera len na bruchu? Moja teta aj babka maju bruško ako keby boli tehotné, proste nafúknuté, a inak niesu nikde inde “tlsté”. Akoto?
@egonsk teta nemá deti.
Tipy postavy proste
Lebo 100 ľudí 100 iných tiel, metabolizmov, typov postáv, typov ukladania tuku.
Ja som typ že keď priberiem ide mi to do brucha, bokov a zadku. Mojej mamine zasa do rúk a brucha. Takže s tým človek nič nespraví.
Máš typy postavy, kamoška ma štíhle dlhe nohy, pomaly žiaden zadok a veľké brucho, vyzerá to dosť komicky, má proste mužskú postavu! Ďalšia je v páse ako osa a zasa ma veľké boky, ďalšia ma brutálne veľké stehna, proste každý sme nejaky!
tak si mala spravit, mala by sa aspon na co vyhovorit 😁
Ja mam ten istý problém , nosím stahujuce prádlo
@marhulka13 kazde pradlo sa da stiahnut, dokonca je to oblubena cinnost u chlapov, ked s tym zene pomahaju 😉
Určite si už počula o typoch postáv ako jablko, hruška atď... niekomu to proste ide do brucha a má chudé nohy, niekto je útly hore a všetko ide do bokov, niekto to má rozložené rovonomerne atď... je to dané genetickou preddispozíciou
@egonsk ešte s takým laskyplnym vyznaním ako môj muž, že pod, narveme tam ten spekacik
strava a preferencia tela ukladat tuk tam
Moze to byt aj zapricinene fibroidmi, myómy maternice - vacsinou zeny od 35 a vyssie zacinaju mat s tym problem, vraj hlavne take co nikdy nerodili. Ale je to velmi caste. Ked su vacsie ako 6cm tak sa mozu chirurgicky odstranit. Vacsinou to je pricina takzvaneho "tehotenskeho bruska" napr. Hailey Bieber (ona ma to tiez).
Aj typ postavy, ale aj viscerálny tuk (vnútorný tuk okolo orgánov).
Týka sa to mužov aj žien, veľa ľudí sa stravuje veľmi nezdravo, hlavne staršie ročníky ktoré uprednostňujú akoze tradičnú Slovenskú kuchyňu.
Schválne píšem len akoze tradičnú, lebo v dávnejšie minulosti jedli ľudia ovela jednoduchšie a zdravšie , zeleninu, strukoviny, menej mäsa…
Tieto pivné bruchá sú produktom tejto doby, prežierania sa nevhodnými potravinami

vytaha koza od tehotenstiev umoznuje lahsie naplnanie neskor sa tukom...