Priberá sa z nealkoholického piva?
Priberanie s tochto piva?

Ale iba z tohto. Z inych nie. Ani z kalorickeho nadbytku nepriberas, len S TOCHTO piva.😀
A chuť do jedla nedáva náhodou? ja sa preto pýtam lebo som zúfalá už neviem nijako pribrať ani deko hovoria mi aby som toto pivo pila preto prosím tu o skúsenosť 🙄
Ked chces mat vacsiu chut do jedla, uzivaj vitamin B
Skús otazku napísať ešte raz a po slovensky.
@cocolino234 áno beriem tie to lieky
@cocolino234
Ahoj, ktorékoľvek pivo podporuje chuť do jedla, nie len tento radler. Ale lepšie je dávať si samotný vitamín b, nemusíš kvôli tomu piť pivo 😁.
Kaloricky nadbytok,posilka,trener,ziadne cukrove nezdrave veci,co si....
Poznám to, bojujem .. veľmi ľahko sa povie, že viac jedz, aby si bola v kalorickom nadbytku, keď to jedlo proste nejde dolu krkom, napína ťa, fakt ti nechutí, žalúdok staihnutý, ale inak to nejde, je to jednoduchá matematika ... mne pomohol pravidelný pohyb - viem, že to znie kontraproduktívne, že pohybom sa chudne, ale naštartovala som tým metabolizmus, viac som spaľovala a viac mi chutilo ... určite odporúčam silový tréning s vyššími váhami ... a teda dôležitá je samotná strava, veľa bielkovín a zdravých tukov... keď máš pocit, že teraz nedokážeš nič zjesť, tak aspoň to smoothiečko s lyžicou gréckeho jogurtu popíjať, ... trošku navýšiť tie kalórie, postupne ... pr. keď si robíš chlebík so šunkou napr. nemusíš si spraviť rovno 2 chlebíky namiesto jedného, ale na ten jeden skús pridať o plátok šunky navyše a prihodiť k tomu nejaký syr alebo keď máš na raňajky napr. kašu, nemusíš si spraviť 2x také množstvo, ale daj si navrch za lyžicu orieškového másla ... ja som sa takto postupne rozpapala, cvičím a vidím výsledky, ale je to dlhý a neľahký boj rovnako ako keď sa niekto snaží schudnúť
Tak toto ale nieje pivo.. daj si fajnovy burger a zapi Plznom🤪👌
Skús posilovať 🙂 to ti pomôže pribrať na váhe.. zvýš príjem sacharidov a bielkovín.. ked budeš posilovat tak ber aj proteín
Realne kolko by si tohoto musela vypit, aby si pribrala. Vela. Ak jes normalne a chudnes, pripadne vela a nepriberas, ries to s lekarom.
Keď chceš podporiť chuť do jedla pi normálne kvalitne pivo, nie tieto kompilaty.

🤦♀️ Ach jaj. Nie. Z toho nepriberieš pokiaľ máš vyšší výdaj ako príjem