Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn ty si ale sikulka 😉 to je aka premakana tabulka a veci s tym spojene...len ziram 🙂 k tomu bicyklovaniu na stacionari, dnes som ho po dlhsej dobe oprasila 😀 😀 😀 ked sme si ho kupili, tak som takisto zacala na 2 po tyzdni isla na 2,5 a po troch dnoch som pridala, dnes som si sadla po dvoch mesiacoch, nasadila mp3 prehravac s dobrou hudbickou a isla som na to, za necelych 11 minut 5 km a ani neviem ako...tak sa tesim, ze este mam aku taku kondicku...nech Vam to vydrzi 😀 😀
@adky akoze to co sme tu na trhu alebo co? Tak najprv ze daj mi 2 kila, prehovaram ju ze nech neblazni, 2 su malo. Ok, tak daj mi 5. Dala som 5, za dva tyzdne mladá hlasi, ze ona chce 99 kil. Potom o dva tyzdne na to ze ona chce 94 kil. Neprejde ani 12 hodin a chce zase 89? Tsss 😀 😀 😀
vy dve sa tu handrkujete akoby islo o eura a nie o kila na nasich telickach 😀 😀 😀 😀
@ivana82 tak zacni chudnut moja, ziadne od pondelka, a ked bude ubytok v pondelok tak uvidis svoju prvu ciarku smerom dole, vies ako to motivuje? 😉
@debbie ved ja som predsa nikdy nevravela ze mam problem niekoho motivovat k bicyklovaniu, to je to najmenej. Vies ako sa hovori - vodu káže.... 😝 😀 Ked chcete, namotivujem vas aj k premalovaniu sixtinskej kaplnky 😎
Ale teraz vazne - no ak mam rano nalacno, tak sa k vela km nedostanem (vtedy mi maleho strazi muz, vsetci sme este v pyzame, neumyti.... ) vies co chcem povedat, rano je taky zhon trosku.
@adky @maya30 praveze tato nie je nasladko, je vynikajuca, idem hladat recept. Hned som spat 😉
takze tu je ta paradajkova, inac ja som ju nevymyslela, stiahla som z internetu, aby ma niekto neobvinil ze kradnem 😉
** ** ** ** ** NAJRYCHLEJSIA A NAJLEPSIA PARADAJKOVA POLIEVKA CO SOM KEDY JEDLA ** ** ** **
- na troche olivoveho oleja spením pretlacenych 5 strucikov cesnaku (áno dobre čítaš, 5, slovom päť), len krátko aby neprihorel, len čo bude voňať celý byt 😉
- hneď tam šupnem 1 KL (kávová lyžka) kryštálového cukru
- hneď do toho vylejem krabicu (500ml) pasírovaných paradajok a konzervu (400g) lúpaných paradajok vrátane šťavy, vareškou trošku pomagať na menšie kúsky
- kydnem tam bazalku (ja by som moju porciu bazalky tipovala tak na 2 KL), vrazím tam 1 KL soli a chvílocku povarím, len čo to prevrie
Do toho mozarella light alebo už syr podľa vlastného uváženia.
EŇŇŇŇO-ŇŇUŇO 😀 😀 😀
PS: toto je pôvodná verzia, veľmi hustá, bez zásmažky a strašne rýchla. No ale ja jej chcem viac, tak pridám asi pollitra vody pred tou bazalkou. Ale nemením kvôli tejto vode žiadne množstvá, cukor, soľ, bazalka, cesnak... všetko ostáva ako v pôvodnom recepte.
Miluje ju cela nasa rodina, ta bazalka je tam úúúúúúúúžasná 🙂
@adky ona mozno nie je talianska, ale kvoli tym kusom paradajky a tej bazalke + mozarella mi hrozne pripomina. Tak ju tak volam. Dokonca svojim sposobom ti bude pripominat pizzu, uvidis. 🙂 A odkedy ju doma takto robim, uz by som nikdy nezjedla tu s cibulou, sladku, pripadne ryzou brrrrr 😖
tak ja idem hajat, aby som nepodlahla pokuseniu este nieco "malého" zdlabnut 🙂 vsetkym zucastnenym prajem dobru noc 🙂
Idem si vysušiť vlasy , a uložiť prádlo a spať aj ja , som daka dolámaná papa zajtra...už idem športovať zajtráááááááááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀
tak papa, idem aj ja, nebudem tu predsa trpiet samomluvou, nie? 😀

@debbie tak lebo,vsade sa vravi a pise ze pri chudnuti by posledne jedlo malo byt 2 hodiny pred spanim,ale o tej desiatej sa mi to zda neskoro 😀