icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
26. nov 2010

@jojina11 samozrejme ze pojdu,ja uz mam cca 10 poctivych kil dole,celkovo som schudla 13 ale 3 pocitam ako tu vodu....a to vsetko zo mna zislo za 2 mesiace,o 2 mesiace aj ty budes urcite stihlejsia 😀

adky
26. nov 2010

@fatulda ja som mala predtym tiez chaoticky jedalnicek,ved preto sme aj priberali 😝

adky
26. nov 2010

@tinika nedraaaaazdi,ale GRATULUJEEM K 1 ROCKU 😀

jojina11
26. nov 2010

@adky júj moja, bodaj by tvoje slová sväté boli, toto ja potrebuje, a nie nejakú buzeráciu okolia, alebo čo,ďakujem

@tinika, tá je pekná, piekla si sama aj zdobila? lebo ja som na takéto veci antitalent

adky
26. nov 2010

@jojina11 teba buzeruje okolie? To nie je dobre,na mna tiez tlacili-hlavne buduci svokrovci,priatel ma ma,mal rad taku ako som a ako som bola,cize on do mna nehucal a rodina tiez nie,len tu svokrovci,ale je to dost neprijemne 😝

jojina11
26. nov 2010

@adky rodina ani nie, ale ked sa stretnem s pacientami s mojej roboty a tie reči, no čo ti poviem, však ja veľmi dobre viem ako vyzerám, každý deň sa na seba pozerám do zrkadla, táto fotka čo mám tu je z práce, pred tehu, teraz mám o 10 kg viac a je to vidieť

adky
26. nov 2010

@jojina11 no a? Nechapem co sa cuduju,ved si porodila 4 deti,to je samozrejme ze sa to na zene podpise.....ale ty schudnes,mas pevne odhodlanie,verim ze sa tich 10 kil zbavis raz dva 😎

yennn
26. nov 2010

Ahojte mojenky, prepacte dnes som nemohla sa ozvat, bola som rozlietana. Ani teraz sa dlho nezdrzim, lebo este peciem kolac (a strasne ma boli hlava ☹ ) na zajtrajsiu oslavu. @adky - ani som neolizla 😀

jojina11
26. nov 2010

@adky dík za povzbudenie, budem sa snažiť, ale už bežím, bambuľka sa ozýva, pekný večer všetkým

yennn
26. nov 2010

Tak babulky davam novu foto, pamatate si na to prekvapko co som pred dvoma tyzdnami nemohla prezradit? Uz som ho dnes darovala muzickovi - toto je jedina uverejnitelna na webe 😉 😝 😀 😀 😀
@debbie - tusila si dobre?

tinika
26. nov 2010

@adky vdaka
@jojina11 no ta čo si .) ja tiez antitalent, pečiam rada ale marcipan len papam 🙂 ja som robila len taku poliatu čokoladou v zivote jednu jedinu bola super ale nevyzerala tak krasne

yennn
26. nov 2010

@tinika aj ja blahozelam Paťkovi, my oslavu už zajtra, lebo muž ma dnes narodky - 40tku a nechce sa mi oslavu organizovat az buducu sobotu, to uz bude prvy advent a uz je to moc blizko vianociam...

yennn
26. nov 2010

@tinika ty to mas nejake pomylene, bola si na medovinku a zmrzla (sak ta ta mala zahriat, nie? 😀 ) a nezmrzla si ked si umyvala okna? 😝

@lilithka26 bud v pohode, nie je povinne sem chodit 😉 Jedine co je povinne je CHUDNÚÚÚŤ 😀 a to evidentne robis, takze aj ja sa tesim na pondelok, zvedava som 🙂

@macekovam paráda, tak držím palce v chudnutí, nech ti to vydrží a vitaj 🙂 A nezabudni čítať hlavne v pondelok, kedy sa vážime a nahlasujeme - aby si sa namotivovala este viac 🙂

@mimini tak toho mate dost :-/ Kde kupujete domcek? Ohladne tych kalorii, co keby si si zadala BMI na www.chudnutie-ako.sk vratane vsetkych ostatnych udajov a oni ti povedia kolko KJ by si mala prijimat aby si schudla. Ale mozno je to aj o centimetroch, nezabudaj... nemusi vzdy ist dole vaha

@ivca17 ved je to super, ze ta manzel pochvalil, to je najpodstatnejsie - co ta budu chvalit susedia alebo kamaratky 🙂
@katkav este k vcerajsiemu sviatku vsetko najlepsie, nech sa ti dari 🙂

tinika
26. nov 2010

@yennn aj my zajtra a v nedelu bo velka rodina .) tak mu prajem vsetko naj 🙂

tinika
26. nov 2010

@yennn ňo ta vies medovinka v tej kose rychlo vychladla a potom som isla domov peso cez pol mesta 🙂 ta uz ma nehriala

yennn
26. nov 2010

@jojina11 @elka74 urcite napiste Jeziskovi o digitalnu vahu. Nechapte ma zle, nie som ziaden snob. Klasicka rucickova je dobra ked si clovek cely zivot udrziava vahu a raz za tri mesiace sa odvazi, len tak z prče... ze ci nahodou nepribral a nie je treba nieco riesit. Ale keby ste vedeli ako to krasne motivuje, ked ti vaha ukaze o -0.1 menej.. toto ti normalna vaha neukaze 🙂 Takze sup sup. Inac - samozrejme zopar kociek tu normalnu vahu ma, a hlasia tak ako sa rozhodnu. Zase je to niekedy mozno aj vyhra, nie je taka prisna 🙂

@ivana82 my oslavujeme v sobotu drobcove aj muzove 🙂 Tak sa drz, nech to v pondelok nie je poznat, ok? 😀

yennn
26. nov 2010

@zuzuh no o tom nepochybujem ze tento styl chudnutia prospieva vsetkemu - nielen srdiecku, aj krvnemu obehu, oblickam a cojaviem este comu... 🙂

@katusradus @katkav ja sa tiez na sneh tesim ale neviem posudit, ako ho bude maly vnimat, tak ale snad 🙂

@sssimi bud v pohode, nahlasila si mi stagnaciu. Inac mohla by si sa odvazit - nema moc vyznam zatvarat oci pred pravdou. Aj ked mi nahlasit zase stagnaciu, mne je to jedno ako sa rozhodnes, ale aspon ti to da realny obraz o tom, ked sa na tri tyzdne odbrzdis. Mozno sa nic s vahou nestalo a mozno mas +3 ... tak ci onak, odvazit by si sa mala. PS: som rada ze si uz v poriadku 😉

@katkav akoze nevies ci este schudnes par kil???? Ved to predsa mame vsetky v plane? Nestras s takymito recami, lebo nam odplasis novacikov, co sa len teraz pridali a v par schudnutych kil dufaju. Ved este 6 tyzdnov - to by si este zvladla aj 2-3 ked sa do toho obujes... A ano, gruntovanie baraku naozaj pomaha spalovat KJ v nemalej miere 😀

yennn
26. nov 2010

@jojina11 @adky akoze toto ja povazujem za cistu drzost, aby ma cudzi ludia (kam svokrovcov ci pacientov jednoznacne ratam) buzerovali?! Ja som sa nepacila mame mojho prveho frajera. A zda sa ze sa nou nechal ovplyvnovat. Vymenila som ho 🙂 Jojinka nenechaj sa, sustred sa len do svojho vnutra a na svoj ciel, uvidis ze ti to pojde, uz je kilo dolu, kasli na to ci to voda alebo nie. Proste slo dolu a to je podstatne, mozno do pondelka bude kusok viac. Uvidis pojde to, ved si tak krasne zacala. 🙂

sssimi
26. nov 2010

@yennn tak +3 tam určite nebude 😀 , ale pravdepodobne som toho pol kila dala hore. No neviem. Tak sa teda v pondelok odvážim. Možno budem fakt prekvapená. A krásnu fotečku máš 😉

katkav
27. nov 2010

@yennn dakujem pekne za prianie...pevne dufam, ze sa dostanem do konca roka pod stovku...to by bol pre mna pekny darcek..povianocny 😀 na fotke si kocka 😉

jojina11
27. nov 2010

dobrý deň všetkým, ráno sme sa zobudili do krásneho zasneženého dníčka, aj teraz pekne sneží, škoda, že to asi nevydrží, pretože nie je premrznutá zem a všetko sa rozpustí, Vladku som šťastne uspala, potvorka, znárodní mi ruku a ja tu potom ťukám jedným prstom,ale nech, toto je asi jediný čas, okrem večera, ked si to tu môžem prečítať

@yennn máš veľmi peknú fotku, naozaj, muž musí byť šťastný, ked má vedľa seba takú krásnu ženu
dík za povzbudenie, jasné, že ma nemôžu položiť nejaké babské reči,chudnem a hotovo , a už som asi trošku namotivovala aj moju neterku, býva v Čechách a má dvojičky, tiež sa jej nejako nedarí schudnúť, dala som pár vašich rád a povedala , že skúsi, to je super,. a tiež som jej doporučila koníka, ona o tom nič nevedela,tak ,že sa zaregistruje,ešte že táto stránka existuje , čoby sme bez nej robili, ani takých super ľudí by som nespoznala.
takže ja idem niečo robiť, pokiaľ krpec spí,

všetkám prajem pekný deň

katusradus
27. nov 2010

@yennn wauuu krásna fotka úplne si iná 😕 u nás prší a tak som sa tešila na sneh 😢 pekný den

ivana82
27. nov 2010

@yennn krasna fotocka, dobry napad na darcek pre manzela 😉 😀 😀 😀

Drzte mi dnes prsty, idem prvykrat v zivote robit odpalovane cesto, snad sa mi to podari...ked sa podari, tak budu venceky...uvidime 😝

adky
27. nov 2010

@yennn Krááááááááááááááááásna foto ! Vaaaau,vyzeras ako 70 kilova 😀 😀 😀 😀 😀

adky
27. nov 2010

@yennn som na teba hrdá,že si ani neoblízla,potom by ta to este viac lakalo,ked by si si opatovneobnovila chute na jedlo ktore nesmieme 😀 😀 😝

adky
27. nov 2010

@ivana82 podari---co by nie,esteze je odpalovane cesto za surova take nechutne a slane,aspon ta nebude lakat oblizovat....ale s kremom to uz bude ine 😀 😀 😀

adky
27. nov 2010

@jojina11 Ahoj,aj u nas nadherne snezi,ale zaroven sa sneh aj roztapa,ale nevadi-o chvilku pride ten naozajstny sneh,ktory vydrzi dlllllho - tesim sa,som zvedava ako nanho bude reagovat Vanes,z minuleho roku si sneh moc nepamata,teraz to bude ine 😀

adky
27. nov 2010

Babyyy....vsimli ste si? Po tyzdni a pol som tu rano 😀 A tu nikoho niet ☹ 😕 To snad nie je pravda 😲 😀 😀
O chvilu aj ja padam,este ma caka 12,snad uz poslednych,pancuch,.......dakujem @yennn 😀 😀 😀

debbie
27. nov 2010

Ahojte som na skok ,včera sa mi nedalo mala som gratulantov ...idem dočitať ... 😀

elka74
27. nov 2010

ahojte. no a sme chorí na komplet. dneska sme sa zobudil a malá mala zvýšenú teplotu a kašel ju chytil ☹