icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
1. dec 2010

@jojina11 tak to ti blahozelam, ako si to krasne zvladla na tom skoleni 🙂

@debbie som rada ze uz ti je dobre 😀

@ivana82 perfektne, 2.5 litra je super 🙂 Len tak dalej 🙂

yennn
1. dec 2010

@adky peknucka fotka 🙂 Inac, mohla by si dat tak predbezne rolacikovu foto, nech vidime tych 14 kil, nech sa mozme motivovat, co ty na to?! 🙂

yennn
1. dec 2010

@liana81 dakujeme za gratulaciu, oslavu sme mali, dvojitu, lebo muz mal 40. Vsetko dopadlo podla mojich predstav, tak som sa tesila. Aj cukrarku som zohnala, celkom sa pohrala, fotky som sem dala myslim uz v nedelu 🙂

yennn
1. dec 2010

@vejula pováž sa aj zajtra, aj v pondelok. Tak to bude lepsie 🙂

yennn
1. dec 2010

@elka74 ja som vlasy ostrihala na kratúčko, nemienila som sa pozerať na tie chumáče vlasov v hrebeni, ako po chemoterapii. A na kratke som zvyknuta, aj mi to celkom sekne, je to celkom šik. Ale trochu som to nezvazila, lebo na materskej je lepšie mať dlhé, ráno vstaneš, dáš cop a ideš. S krátkymi každé ráno vyzerám ako socha slobody 😀

elka74
1. dec 2010

@yennn no ved to že dám do štipca a fungujem.. nikdy som nemala krátke vlasy, tak by som sa asi bála, nemám rada také radikálne zmeny. ale ked to takto pojde dalej tak neviem neviem. a ked si ostihaná prestali padať?

elka74
1. dec 2010

@yennn že socha slobody.. 😀 😀 😀 si ma rozosmiala

yennn
1. dec 2010

@elka74 ja som na kratke zvyknuta, len sa mi viac hodia ked som trosku stihlejsia... ale ano, prestali mi padat. Jednak sa vlasy odlahcili, kratke nie su take tazke, a jednak aj to malo co vypadlo uz tak nebolo vidno, ked to vypadlo. Dlhe vlasy boli vsade - v hrebeni, na posteliach, na zemi....
Inac ak nekojis, mozes ist koznej, ona ti da taku vodicku do vlasov. Ale pri kojeni sa to nesmie. A tiez ak uz mas nejake vyrazne miesta plesinky, tak zvaz ostrihanie - mohlo by to byt praveze viac vidno. Ja som mala dve take malicke lisinky (pardon ale neviem ake i sa tam pise) ale nebolo ich az tak velmi vidno

elka74
1. dec 2010

@yennn nejak to nie je na mne vidieť ale vlasy sú fakt všade a už mi to fakt ide na nervy stále sa oberať. a ked si umyjem vlasy ani nehovorím, príšerné, plné hrste.. stále kojím tak mi na to asi nikto nič nedá.. tak sa asi odhodlám a skrátim.. aj ked mi vynikne tá parádna brada dvojitá.. nuž čo, ved chudnem, tak sa hádam po čase stratí 😀

liana81
1. dec 2010

@yennn jeeej krásne fotky aj tortičky, ste pekná rodinka 🙂

yennn
1. dec 2010

@liana81 dakujem 🙂

@elka74 ved nemusis hned nakratko, ako ja 😉 neviem ake dlhe mas vlasy, ale niekedy staci aj par centi a trosku prevzdusnit strih, aby sa vlasy zdvihli, neboli take tazke...

elka74
1. dec 2010

@yennn nemám ich dlhé, len trošku nižšie od pliec a ostrihané do postupna. mesiac po porode som si dala melír a možno aj to prispelo k tomu padaniu

u nás krásne sneží..

yennn
1. dec 2010

aj tu krasne snezi, len uvazujem ci a ako ist s malym von... skoda, sla by som

liana81
1. dec 2010

aj u nás sneží, a fúka, zima ako na sibíri, doobedu som nebrala malú ani vonku 😀 ale poobede už musíme aspoň trošku vymrznúť

ivana82
1. dec 2010

ked tu pisete o tych vlasoch, normalne mi zacina byt smutno za mojimi, pred svadbou pred 3 a pol rokmi som mala vlasy pod zadok a teraz ich mam po ramena...ked ma videla moja mama, horko zaplakala 😝 ale ja som konecne mala lahsiu hlavu 🙂

tinika
1. dec 2010

ahojte, my sme vymrzli včera, dnes sme boli na rehabke tak nam stačilo vzduchu dnes lenosime .) tak zajtra uz pojdeme sa vyvetrat poriadne znova

yennn
1. dec 2010

@tinika my sme praveze neboli ani vcera, lebo stale som nieco bola riesit, takze maly max. z auta do auta... ale dnes uz by som chcela, ale neviem ci sa vobec da s kocikom v takejto metelici? A moj maly asi pod igelitom nezaspi... takze neviem ako pojdeme

jojina11
1. dec 2010

ahojte, skúšali ste niektorá cvičiť zumbu s dieťaťom na rukách? 😀 No lebo ja hej,/asi 10 min/ ale asi to cvičenie presuniem na príhodnejšie obdobie, moja malá je taký prícuc, hádam sa to zlepší, keĎ sa bude vedieť trošku zahrať aj sama, veĎ uvidím, zatiaľ nacvičím všetky cviky naspamäť a potom mi už bude stačiť len hudba 🙂

adky
1. dec 2010

@debbie uz nesijeeeeeeeeeeeem 😀
Ale budem sit dalsie,tentoraz podbradnicky s menom dietatka a nejkou ozdobou,usijem jeden s menom Vaneska,dam na net a uvidim ci sa chyti aspon tak ako cizmicky 😉

adky
1. dec 2010

@debbie dobre rano 😀 😀 Sak ja uz davno viem ze mame obe Vanesky,len moja ma jedno S 😀

adky
1. dec 2010

@yennn dakujem,ze foto? Ok,nemam problem,dnes odfotim a hodim ju sem,ten isty biely rolacik 😀

adky
1. dec 2010

@ivana82 aaaaaale no,plesnivec-mnaaaam,nerom mi dalsie chutky,ved ten zboznujem 😀

tinika
1. dec 2010

@yennn moj zaspi aj pod igelitom ale nechce sa mi do tej metelice

yennn
1. dec 2010

je to tam pekné, len keby to bola romanticka prechadzka s celou rodinkou (manzel) a nielen ze "treba ist s malym na vzduch"... tak by som sla radsej 😉

yennn
1. dec 2010

@adky ale musis sem hodit aj tu prvu foto, nech to vidia vsetci - aj novacikovia 😉

adky
1. dec 2010

@yennn samozrejme,idem spravit foto

adky
1. dec 2010

Prve 3 foto- na začiatku chudnutia, dalšie 4 foto-fotene pred chvilkou,po zhodeni 14 kil 😀 ....
Blbo tie fotky pohadzalo,prve 3 foto su v stlpci kde je zatvorena pracka a zvysne 4 fotky su tie kde je otvorena pracka 😀
Az teraz kukam-je tam rozdiel,ze? Zadok a stehna mi chudnu 3x rychlejsie ako brucho 😀

elen58
1. dec 2010

@adky tak to ti gratulujem k tym 14 kg vyzeraš fakt vyborne a ta vaha dolu je riadne znat.Ako dobu si shadzovala tie kila?

yennn
1. dec 2010

@adky pekne! 😀 😀 😀 😀 Jasne ze je tam rozdiel! 🙂 Gratulujem 😀

yennn
1. dec 2010

@elen58 ved tychto 8 tyzdnov, co chudneme spolu