icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
1. dec 2010

@elen58 za 8 tyzdnov, a dakujem 😀 Etste mam pred sebou zhruba 25 kil 😎

adky
1. dec 2010

@yennn dakujeeeem,rozdiel na poslednych 2 fotkach v prvom stlpci sa mi paci najviac,tamkde som otocena zboku 😀

elen58
1. dec 2010

Ahojte dievčata my sme dneska museli na očkovanie ,tiež je tu riadna metelica a kopec snehu s kočikom sa neda vobec a tak cesta s detmi bola prišerna konečne doma v teplučku

elen58
1. dec 2010

@adky no tak to je super čakala som že povieš dlhšiu dobu a čo papkaš ?

adky
1. dec 2010

@elen58 poslem ti cez IP moj jedalnicek 😎

elen58
1. dec 2010

@yennnno ja som sa nedostala uplne na začiatok čitam len tieto novšie stranky tak preto sa pytam,a tebe sa kolko podarilo zhodit za tu dobu,aby ste ma dievčata trošku namotivovali?

elen58
1. dec 2010

@adky no prave som si ho pozerala a určite sa budem aspon niečim inšpirovat,zatial papam čo je akurat male porcie ,tiež sa snažim vela vody tak 2,5l a zbytok čaju ,vynechala som sladkosti a zatial mi to ani nechyba tak uvidime ako to pojde dalej.no dievčata povedzte mi ako to budete riešit na Vianoce ja zbožnujem zemiak.salat a nedopriat si ho na Štedry den to sa asi nepodari dajte daku radu a tiež ja si mienim napiect cukrovo a mrzelo by ma keby si nemožem ani ochutnat,ved po Vianociach by som zase pritvrdila uvidime či sa bude dat tomu pokušeniu odolat?

jojina11
1. dec 2010

@adky aj ja chcéém, možeš poslať aj mne?to si fakt schudla, to je bomba, nemám slov a gratulujem

adky
1. dec 2010

@elen58 do zemiakoveho salatu si nedaj uvarene zltko,len uvarane bielko a anmiesto majonezy si daj biely kvalitny plnotucny jogurt....zemiaky mozeme,len si toho salatu nedaj vela 😎

adky
1. dec 2010

@jojina11 jasne,posielam a dakujem,jasne ze som to ja a ze som tolko schudla 😀

elen58
1. dec 2010

@jojina11 že mne bude stačit ked sa dostanem na 60 takže mi treba už necelych 8kg dufam že sa to podari

yennn
1. dec 2010

@elen58 ja mam za tych 8 tyzdnov 8 kil 🙂 Ale ze kriza ma chyta kazdy druhy tyzden, neviem preco. Bojujem riadne so svojou pevnou volou....

elen58
1. dec 2010

@adky no vyborne aspon dačo

yennn
1. dec 2010

@adky ja som sa sice nefotila, ale rolacik scasu na cas obleciem a myslim ze tych 8 kil este moc nevidno ☹

elen58
1. dec 2010

@yennn no aj tebe gratulujem ste baby šikovne taketo pokroky aj ja budem určite bojovat aby som svojho ciela dosiahla uvidime zatial je to v pohode ako to pojde dalej ani sladkosti mi nechybaju čo som im nevedela odolat to sa teda divim aj sama,ta voda ma uplne zasyti rano si dam celozrny rohlik alebo krajec chleba niečim namažem,na svačinu jogurt zatial ovocny skusim nahradit nizkotučnym,obed to čo mame varene ,na olovrant ovocie a večer celozrny rohlik s niečim natrety ,je moj jedalniček dobry alebo mam dačo zmenit?

elen58
1. dec 2010

@yennn ale určite vidno to len ty nevidiš lebo sa vidiš každy den ale osoba ktora ta nevidela dlhšiu dobu si to určite všimne🙂

jojina11
1. dec 2010

@elen58 no ja aspoň na 69 a ked sa podarí budem veľmi rada
@yennn no ty si tiež dobre zhodila, ja si myslím, že 8 kg je teda dosť, gratulujem, budem sa snažiť , aby sa mi to tiež podarilo
každý prežíva pri chudnutí nejaké krízy, neverím, že nie, veď je to ťažké, musí sa na sebe pracovať a odopierať si , čo sme veľmi mali radi,mňam, mňam a teraz nie, nie 🙂
@adky ďakujem , prečítam si, keď bude malá spinkať

yennn
1. dec 2010

@elen58 ja by som uz poobede nedavala ovocie (iba doobeda) a ten rohlik by som z vecere presunula na olovrant. Na veceru skus dat dusenu zeleninu bud s maskom, alebo s tuniakom, alebo zeleninovy salat s masom / syrom / tuniakom / sunkou..... (skratka zeleninu a bielkovinu)

yennn
1. dec 2010

baby co keby som sa oficialne vazila kazdy den a zapisovala si to? to by mi mohlo pomoct prekonat krizu, nie?

jojina11
1. dec 2010

@yennn len aby to nemalo opačný účinok, vieš?

yennn
1. dec 2010

@jojina11 mozne je vsetko... ale tak keby som si zapisovala ako priberam, tak by to bolo uz jake blbe, nie? Takto vzdy ked som mala krizu, tak sa mi to vramci toho tyzdna nejako podarilo uhrat a nikdy som nepribrala, takze som si to nikdy nemusela zapisat (myslim doteraz co tu spolu chudneme)...

jojina11
1. dec 2010

@yennn no hlavne, aby si bola ty spokojná, ja len,m či ťa to nebude stresovať zbytočne, že koľko bude na váhe a tak, každý deň
veď ked si myslíš, žeby to mohlo pomôcť, tak sa kľudne váž a zapisuj

ivana82
1. dec 2010

@adky fantasticke fotky, tych 8 tyzdnov asi fakt stalo za to...super motivacia...musim sa aj ja sfotit 😉
@yennn ja sa vazim kazdy den rano na lacno, po rannom wcku, a mna to motivuje, ked vidim, ze do silvestra mi treba zhodit 2,5 kila a uz nie 5 ako to bolo pred troma tyzdnami 😀 😀 😀 teda mna to motivuje, aj si to zapisujem a tesi ma ten pokrok, takisto si zapisujem miery...naposledy som sa merala v aprili a teraz az ked som ti zadavala a je tam dost rozdiel...ani ho radsej nezverejnim 😝

tinika
1. dec 2010

@adky paradaaaa 🙂

adky
1. dec 2010

@tinika Dakujeeem 😀 A to este nie je ani zdaleka koniec 😉

adky
1. dec 2010

@ivana82 som rada ze som aspon niekoho motivovala 😀

adky
1. dec 2010

Baby,teraz som si spomenula,dnesne foto nie su po zhodeni 14 kil ale uz 15-tich 😀 (dnes som sa vazila 😉 )

adky
1. dec 2010

@yennn samozrejme,ja sa tiez vazim kazdy den (aj 3x do dna 😀 ) A zatial , klop klop, som este nemala poriadnu krizu,len raz na zaciatku som zjedla jednu parku,ale tot vse 😀 😝

ivana82
1. dec 2010

@adky ty si neskutocna...waw, co ja po troch tyzdnoch a zhodene 2 a pol kila...tak keby som mala jest to, čo jedia ostatni okolo a v takom mnozstve, tak mam 130 kg a nie tolko, kolko mam 🙂 a dakujem za jedalnicek - vezmem si z neho priklad 😉

yennn
1. dec 2010

@adky párku si pamatám, si dobrá. Je to vidiet ze si velmi silno motivovana, a cisla to dosvedcuju. Blahozelam k 15 kilam. To je vlastne akoby 2 kila za tyzden.... hm hm hm....
Ja mam evidentne nejaky problem. Tiez som silno motivovana, ale nie takto stale, akoby boli dni, kedy na to uplne nemyslim.... nerozumiem tomu, ale tak bojujem.