Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn ja viem... ale keď ja asi musím byť na niečom závislá.. Predtým som fajčila. Teraz strašne bojujem aby som nezačala a tak sa aspoň takto "odmeňujem".. ja viem.. trápny dôvod.. ale je to tak.. Inak by sa mi asi psychicky neulavilo.... Koľko si mala kíl? ak sa teda môžem spýtať...
ozaj a chlieb a pečivo jete? alebo ste ho vylúčili z jedálnička?
@lupena presne tak ako pise @jojina11 - nemam k tomu co dodat. A nie som tu jedina. To je zaklad a naozaj to funguje. Chleb / pecivo odporucam celozrnne - nie je treba vylucit z jedalnicka, naopak mam na ranajky, aj olovrant - ako male dieťa. Vlastne v mnohom som ako male dieta - pravidelne papam, dokonca aj polievocku - uz len keby som sa tu nevykecavala a skor isla spinkat ako male dieta, tak by sa mi hadam aj viac darilo 🙂
no ja idem ulozit toho mojho lumpa a este sa vratim, ak tu este niekto ostane tak chvilku pobudnem
tak foto pridane ale starsie musim oskenovat a nevie či ich prida
babulky csi miami je moja slabost prave zacina takze sa lucim 🙂 Dobru nocku, dlho nekecajte treba ist spinkat svoj spanok pre krasu, nezabudajte ze pocas spanku sa chudne 🙂
inac na zajtra mam kelovy privarok 🙂 mnam
a ved sice saj ja poznam ivanu82 🙂) hoci sme sa len raz videli 🙂) a zuzub z kona uz nejaky ten ročik

@yennn prosím Ťa ako sa Ti to podarilo?