icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

lupena
12. jan 2011

@yennn prosím Ťa ako sa Ti to podarilo?

lupena
12. jan 2011

@yennn ja viem... ale keď ja asi musím byť na niečom závislá.. Predtým som fajčila. Teraz strašne bojujem aby som nezačala a tak sa aspoň takto "odmeňujem".. ja viem.. trápny dôvod.. ale je to tak.. Inak by sa mi asi psychicky neulavilo.... Koľko si mala kíl? ak sa teda môžem spýtať...

jojina11
12. jan 2011

@lupena ahoj, no hlavne pravidelné stravovanie 5x denne,pridať do jedálnička veľa zeleniny,žiadne slanosti ani sladkosti a príjem tekutín 2-3 l denne,hlavne vody, nie žiadne sladké malinovky a ono to na počudovanie ide tie kilá dolu

tinika
12. jan 2011

@yennn dakovam skusim pomaturovat ale este som nevytiahla foto ked som bola este kočka .)) reps. tu čo tu mam mi nechce nahrat tak idem skusit, baby davali ste tu aj scanovane foto aku velkost? aby som vedela oscanovat

lupena
12. jan 2011

@jojina11 Tebe sa tak koľko podarilo schudnúť? za aký čas? pijem vodu. Teda väčšinou.. aj cvičíš?

lupena
12. jan 2011

ozaj a chlieb a pečivo jete? alebo ste ho vylúčili z jedálnička?

jojina11
12. jan 2011

@lupena ja som tu od novembra, schudla som asi nejaké 4 kg, neviem presne, pretože ručičková váha vážila inak ako moja nová kamoška digitálna, cvičiť necvičím, nemám veľmi čas,chlieb jem a pečivo by sme mali celozrnné. nie biele

yennn
12. jan 2011

@lupena presne tak ako pise @jojina11 - nemam k tomu co dodat. A nie som tu jedina. To je zaklad a naozaj to funguje. Chleb / pecivo odporucam celozrnne - nie je treba vylucit z jedalnicka, naopak mam na ranajky, aj olovrant - ako male dieťa. Vlastne v mnohom som ako male dieta - pravidelne papam, dokonca aj polievocku - uz len keby som sa tu nevykecavala a skor isla spinkat ako male dieta, tak by sa mi hadam aj viac darilo 🙂

akika722
12. jan 2011

@idris moja zo zumby svalovka nie je..ja ked som pred tym chodila NIKDY som svalovku namala,ani ja,ani Staňa/bratova ex 😀 /ani ta kamoška čo pri nej schudla 12kg/ona bola aj včera

jojina11
12. jan 2011

@yennn no veru aj ja pozerám na hodiny, že asi idem, moja malá už konečne spí, taK idem aj ja, nie že tu popíšete litánie a zajtra nebudem stíhať čítať! 😎 😀 Pekný večer všetkým 🙂

yennn
12. jan 2011

@akika722 @idris pravda ani ja som zo zumby nemala svalovku, ale som pri nej chudla - je to kardio a skratka je to na vypotenie tuku a to ze sa pri tom spevni telo je taky bocny efekt.

yennn
12. jan 2011

no ja idem ulozit toho mojho lumpa a este sa vratim, ak tu este niekto ostane tak chvilku pobudnem

idris
12. jan 2011

@yennn
@akika722 ja som tak tajne dufala že aspoň niečo zabolí, ake čo už xeexe aspoň som sa vyskackala , no ten spinih skúsim určite a ide aj mm tak sa teším ešte viac 🙂 🙂 🙂 😵

idris
12. jan 2011

@yennn
@akika722 ja som tak tajne dúfala že aspoň niečo zabolí, ale čo už xeexe aspoň som sa vyskackala , no ten spinih skúsim určite a ide aj mm tak sa teším ešte viac 🙂 🙂 🙂 😵

idris
12. jan 2011

@yennn
@akika722 ja som tak tajne dúfala že aspoň niečo zabolí, ale čo už xeexe aspoň som sa vyskackala , no ten spinig skúsim určite a ide aj mm tak sa teším ešte viac 🙂 🙂 🙂 😵

tinika
12. jan 2011

tak foto pridane ale starsie musim oskenovat a nevie či ich prida

akika722
12. jan 2011

@idris ale na zumbu budeš chodiť? 😒 na sama chodiť nebudem 😢

tinika
12. jan 2011

@akika722 vidis doteraz ani mne sa samej nechcelo, ale na zumbu chodim sama a uz sa tam pozname navzajom stalice 🙂 tak sup sup do toho určite tam niekoho spoznas a aspon pokecas 🙂

yennn
12. jan 2011

@idris vy idete spolu s muzom cvicit???!! Wow - tak to je super. Vobec by ma nenapadlo, keby sme mali babysitting pre maleho, ze by sme mohli ist cvicit 😀

akika722
12. jan 2011

@tinika chodim s idris,no kym si to nerozmysli ☹

idris
12. jan 2011

@akika722 áno budem len chcem niečo iné skúsiť možno budem raz to raz to 😉

tinika
12. jan 2011

@akika722 a prečo by si to mala rozmysliet? to je super ze aspon niektore sa tu aj nazivo poznate a mozte sa podporovat

KOCKY prosim ak ste tu aj scanovane foto davali aku mam dat velkost pri scanovani bo mi ju nechce zobrat do albumu a ani nepise prečo len ze to nezobralo

idris
12. jan 2011

@yennn náš poklad bude s babkou keď ju máme po ruke

idris
12. jan 2011

@akika722 Ani nestresuj 😉 😉 😉

yennn
12. jan 2011

babulky csi miami je moja slabost prave zacina takze sa lucim 🙂 Dobru nocku, dlho nekecajte treba ist spinkat svoj spanok pre krasu, nezabudajte ze pocas spanku sa chudne 🙂

tinika
12. jan 2011

inac na zajtra mam kelovy privarok 🙂 mnam

akika722
12. jan 2011

@idris 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@tinika my sa pozname už dlhšie a tu sme sa nahodou stretli 😵

akika722
12. jan 2011

@idris ved ma poznaš 😖 ked už som sa navnadila nato 😅

tinika
12. jan 2011

a ved sice saj ja poznam ivanu82 🙂) hoci sme sa len raz videli 🙂) a zuzub z kona uz nejaky ten ročik

akika722
12. jan 2011

@tinika no vidiiiiiiiš 😀