icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
26. jan 2011

@filipal lebo by sa ma kazdy pytal, kedy som to stihla, ked on ma 16 a ja 30 🙂 Usetrujem si vysvetlovanie aj nervy. Nevlastneho, ale vychovavam ho od 10 rokov, byva s nami 🙂

filipal
26. jan 2011

my sme mali tu zelenu fazulku s jogurtovo-tuniekovym dresingom s vasej super stranky! 😝 chutilo to aj manzelovi.
aj ked on je taky fajn, on neofrfle ziadne jedlo a vzdy ma vychvali do neba. asi sa boji,ze inac by som neuvarila....lebo on teda varit nevie (nechce?)!!

groka
26. jan 2011

@nanika na mna cakaju v skrini rifle tiez 40 ktore som si kupila po predchadzajucom schudnuti,teraz ich ledva cez boky natiahnem a uz vobec nezapnem
a kabat ktory som v oktobri este zapla teraz nezapnem,takze aspon koncom februara by som ho uz chcel zapnut v pohode a rifle no do leta dufam ich obleciem

groka
26. jan 2011

@filipal vazne?odsledujem ,a dokedy sa ma chudnut najlepsie?

filipal
26. jan 2011

@nanika takze je manzelov? alebo si to naozaj stihla? no....ked uz si nacala tak dokonci.
ale ak ano, tak, vsetka cest!!!

filipal
26. jan 2011

@groka prave od dnes. v kalendari je cuvajuci mesiac, az do novu.

groka
26. jan 2011

@nanika ani ja som velmi nepochopila,ale je muzov asi ze?

nanika
26. jan 2011

@filipal mojka citam, ved pisem, nevlastneho - tj manzelov 🙂

groka
26. jan 2011

@filipal v orange kalendari nemam taky mesiacik 😀 tak neviem kedy pride nov

filipal
26. jan 2011

@nanika asi sa mi mzika pred ocami z toho chudnutia! 😀 fakt som to prehliadla.
lebo vselico sa stava....aj dieta v 14......ale je to velmi nezvycajne. 🙂

nanika
26. jan 2011

Kolko ja mam veci, ktore neobleciem ani omylom, ale do tych sa ani skusobne rvat nemusim, mozem tak asi o 10 kg, inak sa zbytocne budem certit a demotivovat :(
Ja si uz druhy tyzden pisem vahu, tak uvidime presne o mesiac, ci mal mesiac na mna nejaky vplyv 🙂

filipal
26. jan 2011

@groka do buduceho stvrtka....takze tyzden by sme mali chudnut ako besne...samozrejme okrem tych co maju M.....

nanika
26. jan 2011

@filipal veru, veru, macocha som 🙂

filipal
26. jan 2011

@nanika to by bolo super, keby sem kazda napisala ci to na nej zafungovalo. mali by sme vlastny prieskum....

ale urcite dobra macocha!!!🙂

groka
26. jan 2011

@filipal no tak keby mi zisli zameskane 2 kg bola by som nadmieru spokojna

no a ako baby,budeme si hadzat fotky aj po mesiaci?ci az v tom marci?podla mna po mesiaci nebude vidiet nic

nanika
26. jan 2011

@groka syr typu mozzarella ee? Lebo to podla mna nie je ani take zle na travenie, ako presoleny syr. Ja si davam acydko tiez. Ale radsej acidko a potom si daj hodinu pauzu a za tym zeleninu, aby si nemala v bruchu galimatias.

co som ja mala vcera dobre, poviem? Alebo radsej nie, lebo ma utlciete vahou 🙂 Tvaroh polotucny, do toho troska bieleho jogurtu a za cl cucoriedkoveho dzemu 🙂 Chutilo to lepsie ako activia tvarohova, mnaaaaam. Ja viem, dzem, ale ja si za lyzicku kludne davam aj do poobednajsieho acidka, lepsie, ako pit ochutene z obchodu a aspon viem, co jem 🙂

groka
26. jan 2011

a kde je nasa @yennn ?
kde si moja?chybas nam tu ☹
dufam,ze som napisala spravne nick 😀

groka
26. jan 2011

@nanika nemala som mozzarelu,platkovy syr som mala teraz rano toustovy light

filipal
26. jan 2011

@groka tak drzim palce! 🙂

kocky, idem uz. som objednana ku kadernikovi....neviem, ako tam v tom sneho dôjdem...... 😒

ivana82
26. jan 2011

Ahojte, prajem krasne ranko 🙂 ako vam to ide? 🙂 Mne celkom fajn, vaha sice trochu kolise, no rano som bola na tom istom, co v pondelok, tak uvidime ako to pojde dalej 🙂
@katkav ako mam pridat vodu a pitny rezim na tej stranke? akosi to neviem najst...mozno som to iba prehliadla...aj ked poriadne som to este nepozerala... 😒

nanika
26. jan 2011

@ivana82 normalne to mas pri potravinach, ze neenergicke napoje

ivana82
26. jan 2011

@nanika ale mam si to dat do kjategorie ine jedla alebo k jedlam ako ranajky, desiata a pod.... 🙂 diky

nanika
26. jan 2011

@ivana82 ja to pridavam k jedlam. Napriklad ked si od rana robim ciarky, ked nahadzujem jedlo, tak prihodim aj co som dosial vypila. Skrtnem ciarky a zasa ich prihodim k dalsiemu jedlu. Ale podla mna je to suma fuk 🙂

ivana82
26. jan 2011

@nanika dakujem 🙂

jojina11
26. jan 2011

@pandrholka no to je ten najmladší 😀
@nanika asi všetci pubertiaci majú rovnaké diagnozy 😀

macekovam
26. jan 2011

caute baby...namna ten mesiac nezabral...zatial....dnes som mala mat ten najvacsi ubytok a nic sa zatial nekonalo..🙂

katkav
26. jan 2011

akurat sme sa vratili z cvicenia, tak moj maly chce s ostatnymi cvicit iba chvilku, potom zistil, ze jeden chlapcek ma take topanocky ako auticka, tak ich velmi chcel a bolo po spolocnom cviceni. No nevadi, skoda, ze sa na tej stranke neda zapisat kolko kj som spalila tlacenim kociku vo vysokom snehu 😉 to by hned ranajky boli prec. 😀 akurat som dojedla take riadne jablko, este si dam trosku cisteho bieleho jogurtu a trosku ovsenych vlociek, aj ked nevladzem po tom jablku. By ste neverili, aka som teraz nastartovana, ked mi to zatial pekne ide dole 😉 Bolo by to krasne najst si na vahe o par tyzdnov 9 😉 poobede si este dam lymfodrenaz, nech to telo fakci jak ma 😉
ja som si na veceru robila vcera taku falosnu tresku, ja inak tresku nelubim, ale pytala som sa manzela, co do toho ide, tak som si upiekla taky malicky kusok lososa na olivovom oleji, potom na tom oprazila nastruhanu cibulu, mrkvu a cukinu (to som chcela minut, preto tam je) a zamiesala s jogurtom. Bolo to kaloricky viac ako som mala mat, ale zasytilo to super, aj to chutilo mnam 😉
idem si spravit liter caju, nech mam co pit 😉

elen58
26. jan 2011

@groka no tak to niesi sama koho to neteši ja chudnem pomaly 2 mesiace a ani 4kg nemam dole a ešte by som chcela aspon 4 a ak sa podari 6kg len kedy to bude pri tomto mojom tempe mam dojem že posledne kila idu dole velmi tažko 😠 😠 😠

elen58
26. jan 2011

@filipal no to som zvedava zatial mam stale +200g tak neviem neviem ale ved do pondelka sa može ešte toho vela zmenit 😀

elen58
26. jan 2011

@elen58 počkaj musim opravit začinala som chudnut 4 dni tak skoro zo 69kg presnejšie 68,8 tak su to už 4,5kg kedže som sa nahlasila do tabulky o 3dni neskor no ale aj tak to ide pomaličky ale aspon že ide či nie? 😀