icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

pandrholka
26. jan 2011

@groka ako napísala sanym, pekne si to napísala do bodky si to vystihla, s tou kaiserkou si pre dnešok nelám hlavu, veď nerobíš to denno denne 😉

usiko
Odpoveď bola odstránená
son1cka
26. jan 2011

no mna osobne nastval az tento druhy prispevok, napr. "ale to vy musite lepsie vediet,ved ste stihlunke takze asi nemate problem". 😒

elka74
26. jan 2011

@son1cka mna tiež. dočítavam a nevychádzam z údivu. 😠

pandrholka
26. jan 2011

@usiko ako ty si fakt dosť drzá nezdá sa ti?!?!?...nemienila som na tvoje príspevky vôbec reagovať, ale to čo si ty dovoľuješ nás tu urážať?!?!?.....nie každý má takú "dokonalú postavu" ako ty...musia byť aj také,ktorým idú kilá rýchlo hore a potom pomaličky dolu, ale to ti nedáva právo urážať nás tu 😉

katkav
26. jan 2011

@sonya16 v grafe budes buduci tyzden, uz tam si, len ked si sa pridala, uz som ho poslala Janke 😉

elen58
26. jan 2011

Ahojte babulky no čitala som čo sa dialo a nestačim sa divit,hlavne že sem vypisuje niekto čo o nas nič nevie,a hlavne som zvedava ako to stou damou doopravdy vypada,pretože taketo keci musi viest len človek hodne zakompexovany ,a ak sa bude riešit dačo zo sukromnou strankou tak som pre nu ,ved baby čo budu chciet doopravdy chudnut tak sa k nam určite dakym sposobom budu moct pridat,ale aby sa sem dostala aj osoba ktora si potrebuje len rypnut tak to čo už ma byt? 😠 Inak už som po večeri mala som salatik s balk.syrom a 1 vajce uvarene ktomu to sa hadam može večer?Aj som si zacvičila zumbu dnes som vymenila dvd za posilovacie a bolo super,pre mna je skvele že to budem moct prestriedat,aspon sa nezačnem nudit časom 😀 😀 😀

katkav
26. jan 2011

@sanym no odporuca sa tusim medzi 20-30 percent, tusim najviac 40, ale vacsinou sa odporuca vsetko papat, co ma v sebe vela vody, takze tvarohove natierky radsej ako tvrde syry, mozarella, zotarella su v pohode, natierkove syry tiez 😉 pri chudnuti sa ma papat co najviac potravin, ktore obsahuju vela vody 😉

sonya16
26. jan 2011

no hlavne že sa cíti dobre, veď ju len nechajte, ktohovie, možno má iné problémy 😉 a tu sa len prišla vyšantiť. Alebo sa jej tie problémy ešte len prihlásia, veď to isto nie je zdravé, takto sa stravovať a hlavne teda tie raňajky... ale čo človek to názor...

elen58
26. jan 2011

@katkav a ako to ide stym ratanim Kj ,držim palčeky aby to už išlo hladko aj ja by som si pre zaujimavost chcela skusit nahodit čo za den zjem kolko to hodi Kj bohužial ja na važenie a prepočitavanie nemam čas vačšinou som s detmi sama a s 2 detmi mam čo robit,kedže su teraz v takom veku že su jak utrženy z retaze ale hlavne že sme zdravy 😀

latvia
26. jan 2011

venujte sa teme, ak vas niekto uraza, tak prispevok oznacte, odveta nikdy neurobila nic dobreho

usiko
26. jan 2011

@mirmaj no a este jedna vec...ja ked som malapar kil navyse, tak to bolo od 2 veci - antikoncepcia /pretoze ked som ju vysadila, tak 3 kila sli dole hned/ a jedenie po veceri......pretoze som 'len tak mala na nieco chut'....no a uvedomila som si, ze to prameni z akehosi nepokoja, co mam v sebe...totiz..bola som s niecom v zivite nespokojna a tak som to 'zajedala'......a ked som tu pricinu odstranila, tak som prestala maskrtit........

ak mas neprekonatelnu chut na nieco, tak nechto bude mrkva, alebo karfiol alebo brokolica varene v pare...alebp muesli, alebo aj ked jogurt...dalsou dobrou vecou su oriesky, samozrejme neslane a neprazene /arasidy mozu byt aj prazene/ ale neslane.....proste nema doma ziadne, ale ziadne nezdrave maskrty...u mna doma je maximalne ten cokoladovy jogurt, alebo ochutene muesli...nie su to veci najzdravsie, ale namiesto cokolady su fajn.....my doma nemame ziadne cokolady, ani slane veci,chrumky,keksiky, nekupujeme buchty, sisky ani podobne sproistosti......da sa to, fakt ak chces maskrtit, tak si daj nieco zdrave...a od surovej zeleniny nepriberies.....

a ak fakt ti ide o trvale chudnutie, tak vyskusaj delenu stravu,,,,,je to super, kila idu dole a ty nehladujes ale jed nirmalne,akurat delis potraviny...je to nie dieta, ale filozofia, takze to potom trba drzat vzdy...ale je to iny zivot...zivot bez plynatosti, bez bolesti zaludka, bez traviacich tazkosti a podobne...zlepsi sa ti nielen travenie,ale mas viac energie, mas krajsiu plet /ak nahodou mas s nou problemy / atd.

tak tolko...papa a drzim palce..silno....

usiko
26. jan 2011

a co ste nervozne? a bonzujete? 🙂 len som chcela pomoct....zelam vela uspechov pri chudnuti, nech ste opat spokojnucke a stastne 🙂

kiki9
26. jan 2011

ahojte ja som pribrala po tehotenstve 10 kg ale teraz trocha uz viacej ale snazim sa menej jest castejsie a pravidelnejsie a doma cvicim zumbu stiahla som si ju z netu a taka hodinka je super ked nemozem svojho syna nechat sameho dpma tak som si yvbarala takuto alternativu

groka
26. jan 2011

@usiko ja uz nemozem komentovat tvoj prispevok 😀
zapamataj si,toto nie je dieta ,toto je zdrava vyziva,delena strava je dieta,lebo nemozes k masu zemiaky,my si dame k masu zemiaky,ale polovicnu davku a to je velky rozdiel,pretoze mi nechyba ani jedno,ani druhe a moje telo je spokojne
dam si maso,nedam si prilohu a telu nieco chyba a co potom mu dam cokoladovy jogurt?prd barani,ako vravi moj syn 😀
skus nakuknut do temy kavova dieta,za 4 dni 4 kila,mliecna dieta,tam ked poradis zenam to co radis tu nam,budu ti vdacne,lebo to co "ne"jedia ony to je hladovka
nas tu uz nezaviruj delenou stravou ani tym ,aky mas ty jedalnicek,nikto tu z nas nie je to zvedavy
tak nech sa ti dari aj nadalej,tak ako sa ti dari teraz 😉

co s tou sukromkou?robte ju niekto,lebo ju spravim ja 😀

groka
26. jan 2011

a aj tak som komentovala 😀
ale uz nebudeeeeeeeeeeem 😀 😀

usiko
26. jan 2011

sorry, netusila som co sposobim...som za diskusiu na urovni a s pokojnymi vyrovnanymi ludmi,tuto som sa vo viacerych temach stretla s nervozitou .....neviem preco...asi je chudnutie prilis citlive.....no tak neva, idem ja spinkat, babatko mi spi tak idem aj ja...vela zdaru prajem 😎

jojina11
26. jan 2011

ahojte som tu a idem dočítať, čo ste popísali 🙂

elen58
26. jan 2011

ozaj mate nejaky dobry recept s brokolice chytro s napadmi sem ?

kiki9
26. jan 2011

@adky ahoj ja sa pridam

vikykis
26. jan 2011

@usiko vo viacerych temam si sa stretla s nervozitou?
a nezamyslela si sa nad tym ze tam nastala ked si ty prisla ?
zaujmave ze ani foto nemas v profi nebude to tym ze zrejme nemas tych tvojich akoze 50 kg
chod len tam skade si prisla my ta tu s tvojimi mudrymi radami fakt nepotrebujeme

vikykis
26. jan 2011

aj ja suhlasim so sukromnou temou len na mna nezabudnite
teraz su mali chori nestiham sa zapajat ale som tu a chudnem s vami 😀

jojina11
26. jan 2011

@groka ahoj ja som tiež za , a ako napísala
@latvia venujme sa našej téme 😀 ,
ja som veľmi lenivá vážiť a počítať kalorie, zistila som že pri cvičení idú deká dole, chvalabohu 😀 tak som sa dnes spotila pri zumbe, a uvidíme pondelok
neviete čo je s @yennn,????

yennn
26. jan 2011

@groka @katkav ahojte babulky, ste zlate ze vam chybam 🙂 Bohuzial ja tu teraz par dni nebudem, pretoze mam manzela v nemocnici 😢 a tak som na vsetko sama, a v case ked sa zvykol muz venovat malemu, som si ja mohla pekne porobit v domacnosti. A teraz sa to neda, musim robit aj veci ktore zvykol robit on (napr. odpratavanie snehu), a padam na hubu ☹
Moj uprimny obdiv vsetkym maminkam, ktore su na deti a domacnost same. Takze som tu prisla len na minutku pozdravit, a idem dalej pracovat, konkretne konecne zehlit asi styri pracky...
No a ci poslucham? Hej predvcerom a vcera cely den v pohode, az na to ze vecer ked som prisla z nemocnice, som zozrala cely balik saloniek od svokry. Dnes uz ale poslucham, uz mam za sebou aj pitny rezim v poriadku, a pred chvilkou som spapala polievocku zeleninovu na veceru. Dufam ze mi to vydrzi 😔

Tak sa tu majte babulky zatial, myslim na vas. A este nieco - ak by dakto daco chcel, kludne mi poslite IP, nemam ani najmensiu sancu a cas docitavat, ok? 🙂

A NEJEDZTE NIC CO BY SOM NEJEDLA JA! 😀 😀 😀 😀

jojina11
26. jan 2011

baby už na tie príspevky nereagujte , prosííííím

jojina11
26. jan 2011

@yennn drž sa moja a potom ked bude už manžel OK tak nám povieš, čo a ako

adky
26. jan 2011

@kiki9 Ahoj,vitaj! som rada,ze si sa tiez rozhodla s nami chudnut 🙂 Ak si pocitas par stran dozadu v tejto teme,najdes tam nase skusenosti,jedalnicky,co nam zabera na chudnutie,hlavna je vyvazena strava a pitny rezim(cista voda) info o racionalnej strave najdes aj na stranke www.chudnutie-ako.sk 😉

adky
26. jan 2011

@yennn ach moja,musis to mat teraz tazke,patri ti moj obdiv za to ze to zvladas a este sa aj snazis chudnut (salonky sa nerataju 😉 )

kiki9
26. jan 2011

DAKUJEM pekne citam dobre rady tu davate a chcem aj ja zhodit niekolko kg tuto stranku mi poradila kamaratka ale som rada ze sa mpožem k vám pripojiť

katkav
26. jan 2011

baby, uz mame zienky sikovne chudnu zdravo po porode 😎

katkav
26. jan 2011

@yennn nech sa manzel da co najskor dokopy 😉