Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
tak babenky ja idem spinkat,prajem dobru noc 🙂
som odhodlana mam aj chut uz schudnut zacala som doma tancovat zumbu
@yennn držím palec aby si pekne všetko zvládala a mužíkovi skoré uzdravenie 😉
jojina11 dakujem tiež si to mysloim že spolu schudneme
@mia258 veru , veru, aj mne tu mm veľa krát šibrinkuje pod nosom čokoládou, ale už mi ani nejde na chuť, na Mikuláša som si kúpila čokoládu s 80% kakaa a dala som si skoro každý deň jednu kocku, ale zabudla som na ňu, že ju mám v čižmičke/ však @adky vie akej/ a tak ked som rušila výzdobu som na to prišla, tak som ju podelila medzi členov domácnosti 😉
jasne baby
@adky aj tak je to dosť, závidím ti v dobrom, ja ešte potrebujem nejakých 7-8 kg, ale dôležitejšie pre mňa je to, aby som si potom tú váhu udržala a to už je iná káva
@mia258 ja hovorím to isté, začnem kúskom a bude z toho balík, to radšej nie
ozaj pozerala som tú súkromnú skupinu, čo vytvorila @katkav, ved už sme tam popridávané, ako to bude potom s týmto tu??sem sa už písať nebude asi, či?
dievčatá idem ja spať, prajem Vám všetkým pekný večer a nepíšte veľa 😀 nech nemám zajtra na čítanie román 😀 /teta Jojka má už slabší zrak 😀 😀 / tak ahojte 🙂

ahojte čo sa tu dnes dialo ??? bolo asi veselo ja som mala ani nie že chute ale ja som si aj dala sladké 4 týždne som vydržala, ale dnes akosi ma to dolapilo a zjedla som balíček marcipánu 😔 😔 😔 😔 ale idem ďalej
@yennn drž sa , dúfam že sa to dá u Vás všetko rýchlo do poriadku