icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

idris
26. jan 2011

ahojte čo sa tu dnes dialo ??? bolo asi veselo ja som mala ani nie že chute ale ja som si aj dala sladké 4 týždne som vydržala, ale dnes akosi ma to dolapilo a zjedla som balíček marcipánu 😔 😔 😔 😔 ale idem ďalej
@yennn drž sa , dúfam že sa to dá u Vás všetko rýchlo do poriadku

idris
26. jan 2011

@katkav hoď sem link ;) a už sme aj pridané aby sme tam mohli vstúpiť ??

elen58
26. jan 2011

tak babenky ja idem spinkat,prajem dobru noc 🙂

jojina11
26. jan 2011

@katkav ty si rýchla a ako sa tam dostaneme????
@elen58 dobrú noc a pobozkaj za mňa drobcov

jojina11
26. jan 2011

@idris no to sa stáva po deficite sladkého 🙂 ale nevadí, ideš ďalej a chudneme no nie 😀

adky
26. jan 2011

@kiki9 samozrejme-k nam sa moze pripojit kazdy kto je pevne odhodlany schudnut 😉

adky
26. jan 2011

@kiki9 samozrejme-k nam sa moze pripojit kazdy kto je pevne odhodlany schudnut 😉

kiki9
26. jan 2011

som odhodlana mam aj chut uz schudnut zacala som doma tancovat zumbu

pandrholka
26. jan 2011

@yennn držím palec aby si pekne všetko zvládala a mužíkovi skoré uzdravenie 😉

jojina11
26. jan 2011

@kiki9 vitaj medzi nami, spolu sa nám to podarí, uvidíš

kiki9
26. jan 2011

jojina11 dakujem tiež si to mysloim že spolu schudneme

mia258
26. jan 2011

Popcorn je veľmi zlý, však? 😀 Priateľ mi robí chúťky, urobil si ho k filmu a teraz mi tu rozvoniava popod nos ☹

@kiki9 ahoj 🙂 Ja sem chodím ešte len tretí týždeň a už mám 2 kilá dole, čo by sa mi bez tejto témy určite nepodarilo 😵

jojina11
26. jan 2011

@adky ozaj a gratulujem ti k úbytku, povedz koľko si už schudla

vikykis
26. jan 2011

@yennn to mi je luto
skore uzdravenie zelame

jojina11
26. jan 2011

@mia258 no ale čo ťa provokuje??? 😠 však mu to ty zrátaš, však? 🙂 inak mňam,mňam 😎

mia258
26. jan 2011

@jojina11 on ma vždy provokuje! 🙄 Ale ja ho presvečím a odolám, nič si nedám 😉 Keď odolám palacinkám a domácej čokoláde, tak aj tej blbej kukurici 😝

kiki9
26. jan 2011

@mia258 vies ja iba od nes ale ako to tu citam tak ako sa podporujete všetko tak to sa urcite da zvladnut

mia258
26. jan 2011

@kiki9 jasné, že sa to dá 😉 A hlavne to nie je žiadne hladovanie, kde po treťom dni vyješ celú chladničku 😔 Ale normálna zdravá strava, ktorá sa podľa mňa dá dodržiavať neobmedzene dlho, nie len určitú dobu (ako týždňove diéty, alebo napr. 90dňová) 🙂

jojina11
26. jan 2011

@mia258 veru , veru, aj mne tu mm veľa krát šibrinkuje pod nosom čokoládou, ale už mi ani nejde na chuť, na Mikuláša som si kúpila čokoládu s 80% kakaa a dala som si skoro každý deň jednu kocku, ale zabudla som na ňu, že ju mám v čižmičke/ však @adky vie akej/ a tak ked som rušila výzdobu som na to prišla, tak som ju podelila medzi členov domácnosti 😉

adky
26. jan 2011

@jojina11 myslis dokopy kolko som schudla? dokopy asi 23 a od pondelka nic,zatial stagnujem 😀

mia258
26. jan 2011

@jojina11 mne všetci hovoria, že kúsoček si dať môžem, že z toho nepriberiem. Lenže neviem či by som sa zdržala len pri kúsku 😀 A ja si vyčítam aj obyčajný jogurt, alebo syr, o sladkostiach ani nehovorím 😒

kiki9
26. jan 2011

jasne baby

vikykis
26. jan 2011

@adky to je nadhera
keby to aj mne islo tak ako tebe ale zial nie ☹

jojina11
26. jan 2011

@adky aj tak je to dosť, závidím ti v dobrom, ja ešte potrebujem nejakých 7-8 kg, ale dôležitejšie pre mňa je to, aby som si potom tú váhu udržala a to už je iná káva
@mia258 ja hovorím to isté, začnem kúskom a bude z toho balík, to radšej nie

ozaj pozerala som tú súkromnú skupinu, čo vytvorila @katkav, ved už sme tam popridávané, ako to bude potom s týmto tu??sem sa už písať nebude asi, či?

katkav
26. jan 2011

@idris vsetky, co sme v tabulke, sme aj v sukromnej skupine, takze ako chcete, bud piste sem alebo sa piste tam. Staci najst temu a mozete pisat 😉

adky
26. jan 2011

@vikykis kazda sme ina,kazdej z nas to chudnutie ide inac,al epodstatne je ze ide,ci uz pomalsie alebo rychlejsie 😉 stale lepsie ist pomaly dole ako hore,nie? 😎

adky
26. jan 2011

@jojina11 presne,aj podla mna je udrzat si vahu este tazsie ako schudnut 😕

katkav
26. jan 2011

@jojina11 neviem ako to vymyslime, ci budeme pisat sem alebo tam 😉 lebo viem, ze nas tajne cita viac ludi, ktori su vdaka tomu motivovani chudnut, ale zase su tu aj take vselijake individuaaaa.... no ako chcete, bud sem alebo tam 😉

jojina11
26. jan 2011

@katkav mohla by si všetkým poslať nejakú informujúcu IP, lebo nie každý stihne dočítať a hlavne dôvod, prečo sa tá súkromná skupina založila 🙂

jojina11
26. jan 2011

@adky musím si stále pripomínať, aká je voda dôležitá, lebo niekedy fakt nepijem toľko čo mám a potom sa to aj odzrkadlí

jojina11
26. jan 2011

dievčatá idem ja spať, prajem Vám všetkým pekný večer a nepíšte veľa 😀 nech nemám zajtra na čítanie román 😀 /teta Jojka má už slabší zrak 😀 😀 / tak ahojte 🙂