Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Takze sme sa prestahovali naspat? ok, aj ked mam na to svoj nazor...nevadi...prajem pekny den 🙂
baby aky je rozdiel medzi pilatesom a kalametikou????????????????????? prosíííím
@akika722 su dost podobne 😉 kalanetika bola moderna kedysi, vraj sa z nej krasne tvaruje telo a pilates robia aj hviezdy a tiez pomaha tvarovat telo 😉 mne je asi sympatickejsie pilates 😉 ale nie som odbornik, nasla som nejake videa 😉
Jooooj, na jogu by som strasne chcela chodit, ale tu teplu 🙂 Ta sa ale este na sr neuci, beeee. Kym budem moct chodit, mozno aj bude he he he
baby viete ako ja tuzim vidiet 82 na vahe?bozeeee,ja cchem ist doleeeee
a volala som kde je moja vaha a ze na ceste,trci na poste alebo niekde,tak idem este kuk do schranky
potom mi budete musiet pomoct s nou,lebo netusim ako moze vaha vypocitat na percenta t bude tusim vodu a tuk v tele
@oksu nemáš začo 😉 Zatiaľ asi najlepšia stránka čo sa týka počítania kJ, na iných stránkach nie je až toľko potravín na výber a tu mi všetko vychádza aj presnejšie 🙂
Zajtra máme rodinnú oslavu, všetci majú pečené a grilované mäsá, len ja si robím tofu 😀 A nedám si ani tortu ani zákusky, ani chipsy, slané oriešky, colu, alkohol, nič! 😝 Aby som na seba mohla byť hrdá 😎
Ok, dobrovolne sa hlasim na napisanie zasad zdraveho chudnutia v nasej skupine. Kto sa hlasi dobrovolne, potrebujem dve-tri osobky, ktore to skontroluju a pripadne doplnia, dakujem 🙂
prave som vypila pol l zeleneho čaju 😀 ozaj bavili ste sa o nom..kolko ho možem denne vypiť??? 😕 ja by som si ešte pol dala 😅
@nanika http://zsmostpribratislave.sk/?page_id=730
http://zsmostpribratislave.sk/?page_id=730 ??? 😕 😕 😕
mne to nerobi nič 😅
Kočky, prečo sme zasa tu? Mám v tom dokonalý zmätok. 😕

@adky už to tak neberem 🙂 len trošku stresujem,v stredu ma čaka vyšettrenie na onkologii,nebola som 2,5roka 😅