Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katkav ja viem Kati, len by ma to zaujimalo. Tento tyzden je o nicom, ale celkovo je to fajn, aj rifle su volne, aj z tvare som schudla, aj ruky sa mi zda ze troska schudli a dokonca som obliekla letne nohavice, co sa tesim, 44, ale neelasticke a aspon budem mat v com chodit, ked sa otepli...
Este stale neviem co uvarim, ale asi to tu navrhovanu kuraciu roladku, zemiacky a tu cviklu, boze, mam slinky az po paty. Mala je hore, pa pa na obed 🙂
Ahojte babule tak ja neviem čo sa daje ale všetko sa lepí na mňa, ale mám pocit že mám príliš veľký príjem potraviny hoc na stobklube my vyšlo 7200kj tak som večeru nahradila obedom ale jasné že menej a od vtedy idem hore na váhe tak sa asi znova vrátim k čistým šalatíkom s tuniakom alebo kuracinkou . Momentálne mám aj viacej pohybu tak ma to trošku hnevá že mi výha ide hore 😠 😠 😠
No nič idem dnes k mame 😉 tak sa ozvem až večer alebo až zajtra papap a držte sa
caute baby, to s tym mesiacom niekto myslel vazne ? 😀 Tak ja 3 tyzdne chudnem, dokopy skoro 3 kg dole a tento tyzden co ? Najprv to vyzeralo na stagnaciu a dnes +0,7 !!!! Ma porazi ! A to o chvilu ideme na oslavu, na vyprazane masko a slahackove torticky ... Mozem mat taky narast z medu ? Pretoze nic ine sladke som nejedla... Kolko ma vlastne med kalorii ?
ahojte kočky... tak dnes rano nič moc som sa napchala na ranajky nutelou... a ked som dojedla som kukla kj ma skoro prekotilo 😅 tak som to riadne pokašlala zas. mno neva... inač chystam sa piecť pudingoš, ale mam pevne predsavzatie že si ho dam až zajtra na ranajky a nebudem džgať dnes v noci. Tak mi prosim držte palce, bo vikend je moja achilova pata 😝 vždy sa strašne rozjem a hlavne moooc maškrtim.
Kukam že vy tiež tento tyžden podaktore nemate najlepši, tak uvidime teda v pondelok ako to bude vyzerať
babyyyyyyy prisla mi vaha sa tesiiiiiiiiiim
uz je aj otestovana,ukazuje o 600 g menej ako stara,ale zajtra sa odvazim na lacno a uvidim teda kolko je tam rozdiel
ale tie skratky,z nich som pako 🙂
nemate nikto tu vahu ako mam ja?
Všetkym vam prajem pekny dnik baby,na dnes už mam zhotoveny jedalniček a som velmi spokojna pretože sa mi podarilo dat dohromady a mam rozsvietene všetky semafory svieti zelena super 😀 😀 😀 😀 😀 a inak dnešna vaha -300g dole ešte dat aspon tych 300 aby som bola na pondelnajšej vahe ja sa tak tešim,hlavne vdaka Katka za tuto stranku myslim že ty si ju objavila ,par dni to vyskušam aby som vedela čo ako inak by som sa musela divat nato ako vy kočky chudnete a ja priberam,kedže som jedla aj o 2000kj menej už sa tešim ako to pojde dale 😀
kocky ako si ratate kolko kj ma to co ste za cely den jedli?a kolko by mal byt denny prisun?dakujem,dufam,ze sa niekto obetuje a odpise mi 🙂
@mirka285 ahoj, baby sú tu neni, tak ti to pošlem ja, nájdi si stránku www.stobklub.cz a tam sa dajú nahodiť potraviny je tam tabuľka do ktorej vieš vložiť, čo si jedla, ráno, desiata atď + nápoje a ono ti to vypočíta, koľko je to kalorii, ked niečomu nebudeš rozumieť, kľudne napíš 🙂
@elen58 sikulka 😎 tesim sa s tebou, dufam, ze ti to takto pekne pojde dalej 😉 nech si cim skor vo svojom cieli 😉
@mirka285 ahoj, niektore z nas pouzivaju www.stobklub.cz, ine www.chudnutie-ako.sk, http://www.florastranky.sk/e-dennik, tam ked kliknes na kalkulacku, mozes si zadavat potraviny.
Stranka stobklub.cz tvrdi, ze prijem pri chudnuti by mal byt medzi 5000 az 7000 Kj, chudnutie-ako cca 7000 Kj. Vsetko zavisi od tvojej vysky a vahy, co ti vyrataju. Niekedy chudnutie nejde kvoli tomu, ze clovek "hladuje", proste je prilis malo.
ahojte 🙂 ja len na skok,musim eešte umyť podlahy kym deti spia a ešte riad doumyvať a potom šup šup vonku sa prevetrať,slniečko krasne svieti 😎
@jojina11 ale kdeze 😉 len som si robila srandu, ze si bola rychlejsia ako ja 😉 ja to posledne dni flakam 😉 ale vaha ide dole. Musim zase zacat vazit, od zajtra 😉 ja som prvy den tusim presvihla sacharidy, dalsi bielkoviny a potom to uz bolo lepsie 😉 ale sranda, ze takto pred tyzdnom som si tiez nahadzala jedalnicek do kalkulacky a zistila, ze jem len okolo 4000 a vaha stale stala, a ked som pridala, ide pekne dole, hladovat sa neoplati. 😀
"V době redukce váhy je doporučený příjem o 2000-3000 kJ nižší než při udržení váhy a snížení dosahujeme tím, že nahrazujeme sacharidy (rýži, těstoviny, brambory, chléb, pečivo) ve větší míře zeleninou. S tím souvisí nižší energetická denzita a jsme úspěšnější v hubnutí. Po přechodu na cyklus udržení váhy se zvyšuje podíl sacharidů ve stravě a tím se zvýší i en. denzita." stob.
Vlastne som sa takto na to nepozerala, ale logicke to aj je 🙂
Idem zehlit, na obed bola ta roladka, ale dala som dnu na kvapke oleja osmahnuty por, asi 6 velkych zampinonov, podliala vodou, okorenila a samozrejme 1 nizkotucna mozarella na dve prsia. Zemiaky varene, s troskou masielka. Davka asi pre troch chlapov, lebo sa z toho u nas najedli traja dospely a Oli.
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...
dievcata, pridala som zaujimavy link. je to kniha o pravdach a mytoch o chudnuti od Bukovskeho.
niektore poznatky su zaujimave.
uz otvorenu cast o metabolizme som dala do nasich info. 🙂
To tu nikto okrem filipky nebol?!
Tak, ja uz mam dojedene, zasa presahujem zeleninou, bieda so mnou 🙂 Zasa som dojedala tuky orechmi, stava sa to pravidlom, tak ich budem zaclenovat na desiatu, nech ich lepsie stravim, nech mi nejdu vecer na zlcnik... Inak som dnes mala ikonky len zelene a oranzove 🙂 Zajtra sa vazim na domaci zapis, tak som zvedava, vypada to zatial na 500g, ak ta vaha neskoci o nieco zasa hore...
my sme si boli akurat zabezkovat v obchodnom centre :( Je kosa, s detmi von ani nahodou, tak aby Oli nejako zabil cas, lebo cez vikend na obed nechce spat, ked su vsetci doma.
Tam nie je cely prepis knizky, ze?
ulozila som si to do listy, buduci tyzden docitam. Nasi mali vcera zmrzlinu, dnes bola zmrlina, mne uz ani slinky netecu na take veci. Skor ma dozerie, ked mi niekto zozerie vyhliadnuty kalerab na veceru 🙂 Asi sa menim na kralika 🙂 Mucmuc 🙂
@nanika
@filipal vy zajacice 😉 ja som dnes bola rano v tescu, snazila som sa dostat ku kalerabu, ale take mile pani dochodkyne, babky s poriadnymi kuframi, nechcem nikoho urazit, ved sama si jeden so sebou vlacim, si tam vyberali hrozne dlho petrzlen a to som najazd na zeleninu spravila viackrat a nebolo mozne sa tam dostat, takze som isla domov bez kalerabu, jablk, hrusiek 😉 aspon cherry rajcinky a papriku sa mi podarilo zobrat 😉
pozeram, ze vsetky riadne vikendujete, nakolko tu nikto nie je 😉 ja idem za chvilku okupat maleho a dnes pojdem skor spat, nech som rano este krajsia a stihlejsia 😀

ahojte kocky..len vas chcem pozdravit a povedat vam,ze mam vasu temu pridanu v oblubenych,tak dufam,ze sa neuzavriete do nejakej sukromnej skupiny,lebo ja vam poctivo citam a beriem od vas rady 🙂 vsetkym vam drzim palce,pekny den