Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@groka ahoj...ale to vzdy bude na teba cakat nejake pokusenie....a to co mas rada... 😒 co tak dohodnut sa s rodinou a cez manzela vybavit nech toho nosi domov len tolko kolko zje on......a svagrina nech kasle na sisky....ale zasa ked si das jednu asi sa nic hrozne nestane ale zasa oplati sa ti robit si chut??? asi by ti jedna nestacila ze???asi aj muzovi sa paci ze si zacala chudnut ked sa ta zastal... 😉 ze?? tak sa s nim o tom porozpravaj...hm...
babyy tak ja som včera urobila ten pudingoš a bol neskutočnyyyyyy.. taku dobrotu som asi v živote ešte nenapiekla.. dam ja receptik. Ja som urobila z polovičnej davky cesta ale plnku som urobila ako na celu davku tak si viete predstaviť čo je to za dobrotkuuuuu 😵
@groka som to naschvál napísala tak ako som to napísala 😉
Mam za sebou celu rozcvičku zoralates,je fantasticka-mam pretiahnutyx a precviceny snad kazdy sval,uzasne nieco,strasne prijemny pocit 😀
caute
zas som chora,vratilo sa mi to naspat,zajtra idem asi pre druhe ATB vravela som lekarovi ze mi tieto nezaberu
@macekovam
@nanika
kocky,ale na mna nebude nikto brat ohlad,nikdy nikto nebral a ani sa to nezmeni,co sa tyka mm rodiny,takze ja musim len vydrzat tento boj,a som sa len postazovala vam
inak moja uzasna nova vaha ukazuje od vcera kilo doleeeeeeeeeeee ale aj stara kilo dole a ukazju rovnako,takze vahu nemenim,vcera mala odskok 600g ale dnes nie,beham s nou po byte a ukazuje ako stara,zajtra musi byt 88 aj keby som zdochla 😀
@nanika hanbim nahnbim.... ale tak pomožem si. som spravila dve štrudle a jedna je už fuč od včera večera, mno a z druhej chcem odrezať svokre a mamine, nech sa troška pochvalim pred nimi 😀 😀 a už som dostala nakazane od mmže cez tyžden robim z celej davky pekne.. a potom že chudni 😠 😝 mno ale tak ked si dam na ranajky tak to je podla mna ešte celkom ok, pokial to nieje o pol noci 🤐
ahojte ...ak niekto mate po ruke ten zumba power prosim mohli by ste mi ho poslat??? bola by som vam velmi vdacna dakujem🙂
no tam sa neviem orientovat
a baby nejaky link a zumbu?
ahojte babenky babenky tak dnes na desiatu musli s medom a orieškami s bielym jogurtom activia a ktomu male jablčko a pekne sa zmestim do mojho prijmu 5900 kj ,kedže si to upravujem podla seba ale vysledok zase semaforky zelene jupi 😀 😀 😀 😀 inak prajem vam všetkym krasnu nedelu a hlavne posluchajte ,lebo ako čitam riadne ste sa podaktore rozjedli zajtra sa važime majte to na mysli! 😀 😀
Prave si varím obedík zelené fazuľky so syrom feta a lossos na grille 😝 😝 😝 už sa teším na obed 😀 😀 😀
@debbie hihi, mno ale tak ja som ho piekla včera večer a vydržala som až do dnes rana, aby som ho netlačila do hlavy na večer. to je aj take male plus, či???? asi nedokažem uplne vylučiť taketo dobrotky zo svojho jedalnička, ale ked presuniem taketo veci do prvej polky dna to sa tiež počita, teda dufam 🙂len sa prehovaram nech nemam poobede chute nan, lebo ja sa poznam poobede kavička a k tomu sa vždy priam pyta niečo sladke ako taky pudingoš 😝 tak snad odolam. potom dam vedieť 😉
@adky
@groka hih ja sa s mm vždy smejeme ked davaju teleshoping na tu zumbu a tam že pribalime vam aj špecialne zumbagule 😀 😀 😀 vždy mame z toho srandu

@nanika znie to dobre🙂 a so zemiackovou kasickou ..mnam🙂mnam mnam mnam...