Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@vejula tiez na mna prislo obdobie polavovania,nejem "len" zdrave veci,napr. dnes aj vcera som is dala na ranajky syrovu natierku kde je maslo,tucny syr,salama,vajco-nic dietne,sice som si to dala na celozrnne pecivo,ale mam pocit ze taketo mini prehresky tiez spomaluju chudnutie,zatial mam dole 0,8 kg za tyzden,ale bola by som radsej keby som sa v stravovani vedela drzat tak akoniekedy, ked napr. spravim jest mojmu milemu-nezaobide sa to bez ochutnania,ked malej davam jogurt-tiez sa to nezaobide bez ochutnania 😠
ahojte, ako sa máte, dnes je u nás zamračené, už dve noci som poriadne nespala, malá sa stále budí, tak som unavená/ je to nezvyk po prespatých nociach/ mám za sebou raňajky , desiatu a pasujem sa pitným režimom, inak nevuem ktorá ste tu spomínali to chudnutie s mesiacom, tak u mňa je to asi opačne, lebo mne od pondelka každý deň pribudlo +0,1 tak ma veľmi zaujíma zajtrajšok 😒
@jojina no ani u mňa veru ten mesiac akosi nezaúčinkoval, hoci som nepribrala ale stagnujem na tej istej váhe ako v pondelok 😠 ....to poznám keď je človek zvyknutý na pekne prespatú noc a potom sa dieťatko budí....ja som sa teda dnes vyspala do ružova, že 11 hodinový spánok 😀 ....tata sa dnes ráno postaral o malého 🙂
Baby ja som nešťastna z tej mojej vahy všetko čo robim neučinkuje jem len zaleninu zeleninové šalaty celozne pečivo minimalne, kur. mäso na vode a jem pravidelne 5x do dňa maličke porcie, pijem 3l vody denne a ja niežeby som šla vahou dole ale hore ☹
@gajana1 moja, skusila si si uz nahodit denny prijem, kolko ti to robi? Lebo co pises, tak sa mi zda, ze s takym zlozenim jedalnicka nedaz za den ani povinnych 5000 kj. Preco sa ochudobnujes o ine jedlo, ved mozes toho tolko za den pojest a pritom chudnut. Prosim, prerataj to a daj vediet, dame to do poriadku, uvidis 🙂
@gajana1 nebude to náhodou tým, že by si svojmu telu dodávala menej ako by potrebovalo na úbytok váhy?!?!?...asi si robí zásoby, že čo ak viac nedostane a preto to má opačný efekt?!?!? 😒
@pandrholka možno jej už konečne pôjdu zuby,
a stou váhou, teda fakt neviem dnes by som si chcela aj zacvičiť, malú dám ocinovi, nech sa postará a pôjdem na to 😀
@nanika oki idem to skontrolovať to ma nenapadlo
@pandrholka dik
@jojina ešte nemáte ani jeden?!?!...my máme len dva takže tiež žiadna sláva, ale slintáme zase o dušu tak, žeby išli ďalšie?!? 😒 ....no aj ja sa dnes snáď konečne zase dokopem k tomu cvičeniu 😒
no baby, navnadili ste ma, asi si aj ja dnes nacvicim, lebo to posledny tyzden flakam 😉 ale tak aj zehlenie a upratovanie spaluje kalorie 😉
@pandrholka Jruko ma vonku spodne jednotky a ma poraidne opuchnutu spodnu stolicku 😨 a aj spodne dvojky,nepokojny je od vcera,kaka do kazdej plienky jednej,placlivy je,nervozny,vsetko hryze a slinta,vobec nejdeme so zubkami tak tabulkovo
este kusok a mam to stiahnute, dakujem, no som zvedava, kedy to budem cvicit :(
baby, poslete prosim vas aj mne tie cviky? dakujem
@groka mne vcera maly velmi nechcel spinkat, ale von prechadzat sa na dve hodiny by ma nikto nedostal. Bola som na prechadzke den predtym a licka mi zamrzli 😉 najlepsie pojdu kila na jar si myslim, lebo budeme vonku s deturencami viac, viac pohybu, viac spalenych kj 😉 clovek je pri slniecku aj stastnejsi, nevymysla, co by pojedol, co nema 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22748&ord... že čo som našla 😀 😀 😀
Baby, ktora mi viete poradit? Chcela by som si objednat dvd od Zory Czoborovej s nejakymi cvikmi na precvicenie celeho tela, ale neviem, ktore je fajn. Je ich tu viac a neviem sa rozhodnut. Ktore mi odporucate? Dakujem

@adky tak si to niekedy kukni, je to sranda 😀 😀 😀