Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@elen58 ved to mas do leta kopec casu, co strasne pomaly?! To ti nestaci, ze davas v priemere viac ako 0,5 kg na tyzden?! Ty nie si obezna, tam nemas z coho davat dole, tych pol kg je uplne idealnych, nemozes sa porovnavat so mnou, ktora potrebuje do idealnej vahy dat dole este 20 kg 🙂
@elen58 to je naozaj fajn, že sa vmestíš do Ska, ja , ked dám na seba č.38 budem šťastná, bože , baby ja chcem mať svojích 65 kg 😎
@nanika ďakujem , a zároveň gratulácia, ja idem už teraz pomalšie, ale nevadí, stále idem a to je hlavné, aj ked je to jeden týždeň plus, a druhý mínus, minulý týždeň mi chýbalo na začiatku 0,1 do 72 kg, a potom sa to pokašlalo a išlo to každým dňom hore, no čo už
@pandrholka nevadí, to sa všetko uprace a váha pôjde pekne dolu, ved mi na to prídeme, čo treba
@maya30 presne tak , aj malý úbytok je úbytok 😀
@katkav gratulujem ti, ide ti to a to je super 😎
všetkým prajem pekný deň, u nás je zima ako v psinci, kúrim ako ďábel 😀 a idem teraz variť, využijem príležitosť, že Vladuška spí, tak sa všetky majte a možno sa tu ukážem niekedy počas dňa. pa pa 🙂
Baby a co doma, nejaka odozva bola? 🙂 len pekne prehanajte. Mna dnes muz pochvalil, ze som pekne schudla .)
Ahojte, tak ja dnes hlasim ubytok 0,3 kg, no v cm som isla viac dole, takze som spokojna...vsetko som poslusne poslala yennn 🙂 blahozelam @katkav a @nanika k zhodeným kg...ze waw...ja som za mesiac (a to som pondelok 3.1. nenahlasovala, ostala mi tam vaha zo Silvestra, lebo pondelkova bola vyrazne vyssia) tak ked som zobrala ju, tak som za mesiac zhodila len 1,8 kg, ale aj tak sa tesim...kedze som isla v podstate skoro od mojej vychodzej vahy...ale dnes konecne skoncila mrcha, tak sa do toho mozem dalej dat...vcera som na stobe mala aj zelene semaforiky, tak ma to potesilo... 🙂
tak kocky, aj ja sa chvalim 🙂
lebo hoci na hmotnost islo za tyzden dole iba 300g, tak za ten mesiac z pasa 3 cm!
co je velmi slusne. kedze trvrdo posilujem, tak budem chudnut minimalne, ale postava sa bude menit.
takze som si po prvy krat vydychla! myslela som, ze uz hadam v mojom veku ani neschudnem.
pomohlo mi aj to citanie Bukovskeho, kde som si uvedomila, ze najdolezitejsie su cm, lebo skor hovoria o tom, co sa v tele deje. hlavne uz ked chudnete nejakych poslednych 10 kg.
@katkav ty si sa pekne rozbehla. 🙂 asi ti pomohlo to poctive cvicenie, ze?
baby, aj ja mam taky skryty ciel schudnut este par kil do polky marca, lebo pride svokra a ta ma minule nasrala, ze som ako nejaka jej kamoska lekarka, ktora tiez zajeda stres, ale ona ma cca 150 kil, tak jej dokazem, ze uz sa viem trosku ovladat 😀 ha, nech zostane v soku, ako sa mi pekne dari 😉
ahojte babulky, prisla som na chvilku, a uz mam IPčky pozapisovane, veru ide to takto rychlejsie, ked nemusim citat celu temu - v pondelok je tu vzdy najviac ludi lebo sa hlasi, a tak preco by nepodiskutovali 😀
No a blahozelaaam vsetkym ktore schudli 🙂

no ja som asi úplne už osprostená, ešte ,že ma yennn opraví, neviem prečo stále diktujem 75,5 ked to má byť po správnosti 72,5, ten úbytok 100 g platí,žeby som si nevedela zvyknúť na to ,že mám menej??? 🙂