Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte baby, do ktorej temy a to teda pise? Sem ci do sukromnej? My sme mali vcera krstiny, napriek obzer party bolo dnes -400g, pas -0,5cm, boky -0,5cm.
@filipal mala som ho 78 centimetrove a mam ho 60,5 cm (teraz som merala ) ....je to prekvapujuce,pohladam fotku a pridam stehno pred chudnutim a teraz 😀 ale ved asi pred tyzdnom som sem pridavala aj foto mojich rifli ktore som nosila pred chudnutim a rifle ktore nosim teraz-tam je to tiez strasne vidiet 😎
inač som kukala a z pasu som dala dolu 15cm od začiatku chudnutia... to je strašne super, že už nevyzeram jak tehotna 😀 😀 😀 a zapnem už rifle zpred tehu... toto bol moj ciel 😵
všetkym babam ktore dačo zhodili gratulujem a tie čo stoja ako ja ,alebo dačo pribrali hlavu hore a ideme dalej 🙂 ☹ 😠
@adky no paráda tie tvoje úbytky...keby sa aj mne tak darilo ako tebe tak pri schudnutí 24kg by som bola na svojej váhe, ktorú chcem definitívne docieliť....držím palec aby ti to aj naďalej išlo tak pekne 😉 ...
ja som dala od 7.1. dole 4kg takže si myslím, že tiež o.k. a do konca februára budem isto sedmičková 🙂
@pandrholka supis
@vejula a ze skoro nechudnes, ty potvora
@adky uuuuuuha, prajem ti to moc, tento tyzden mame rovnaky ubytok 🙂 Boze, tie tvoje nove miery, no, asi len poctivo cvicit mi treba.
Baby, ta Zora je iny terminator, ved to je zaberak, ani neviem, ci to zvladnem, urobila som len rozcvicku, zvysok pokracujem snad na obed, ale co som len tak skusala podla nej robit dva cviky, tak som skoro umrela, az ma pri zadku picha, auuuuu
Ahojte 🙂
Nestíhala som skôr, lebo malá od rána vystrájala, teraz mi konečne zaspala.
Ráno som sa vážila, mám 71!!! takže znova celé jedno kilo dole 😵 A to som už prestala dúfať, keďže som mala tento týždeň mrchu a v sobotu oslavy 😒 Takže u mňa je to čo týždeň, to kilo dolu.
Už mám za sebou misku mlieka s celozrnými lupienkami a svokra mi dobrosrdečne doniesla domáce škoricovníky, tak som ich pekne zabalila a šupla do skrinky, nech ma nedráždia 😀 Idem na prvý 1,5l vody 😉
Nepoznáte náhodou nejakú stránku s dobrými receptami, kde by boli pri každom napísané aj kJ??? 😅
Ahojte,možem sa k Vam pridať?Som myslela,ze to zvaldnem sama ale asi ee,potrebujem tahat.Volam sa Dasa,mam tri deti a rovnych 100kg 😢 .Od dnes zacinam naplno,tak dufam,ze ma budete trosku tahat,lebo chcem byt ako pred prvym tehu. 😎
@pandrholka dakujem,aj ja drzim palce nech sa ti to podari,tiez maz dole za taku kratku dobu pekne kilecka,mne este treba dat dole minimalne 16 😎

@adky no tak to teda si novy clovek🙂 🙂 😲 blahozelam ...mas silnu volu a urcite obrovsku motivaciu...ze... a prajem prijemne cvicenie dnes 😵