icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

kiki9
31. jan 2011

@jojina11 dakujem no dufam že tento tyzden to pojde ešte lepsie ale som chora takze boli ma hrdlo nevladzem jest a mozno aj tomu este viacej schudnem

debbie
31. jan 2011

😀 😀 @macekovam ja a športove .... som sa pobavila 😀 😀
Mam čo dohaňať , týžden aj niečo som nebola cvičiť , mala som trošku zdr. problemy a ťaha sa to so mnou už mesiac. Ale už som ok , ťuk ťuk , zatial , tak idem zajtra pokračovať , dnes ešte pauza , ked tak večer len brucho ....

macekovam
31. jan 2011

@zana0077 a ake velke mas babo ja mam 2 deturence....marion ma 2,5 roka a jurinko 11 mesiacov....marion cvici somnou🙂 vyzlecie sa do nohaviciek a cvici🙂 a jurko sa na nas pozera z ohradky alebo z kocika....alebo cvicim ked spi...doobeda....ved to trva 15 minut....aspon to moje brucho...na hodinu denne nema cas....stiham tak 20-30 minut denne...hodinu cvicim len 2 krat do tyzdna....alebo podla situacie...zaklad je 20 min.denee

darsy
31. jan 2011

Dakujem za prijatie,hreje pri srdiecku a silnomotivuje.Akurat som si odcvicila 25 minut,prvy krat po veeeelmi dlhej dobe,idem zomriet 😀 😀 .Ale zacat musim.Este som precitala len par poslednych stran ale teda klobuk dole,tie kg a cm. 😲

adky
31. jan 2011

@debbie ahoj,dakujem krasne 😎 super ze si s anastartovala na 100%,teba tak rychlo nedobehnem 😎

macekovam
31. jan 2011

@debbie jasne ze si sportovec...som videla fotky z minulosti 🙂 🙂 🙂 🙂 mna neoklames 😉 a aj teraz si supis v tom tielku...ze sa v nom vyborne citis..🙂

adky
31. jan 2011

@darsy vitaaaj,som rada ze si sa k nam pridala,ak mas otazky ohladom chudnutia,stravovania,kludne sa pytaj 😎

adky
31. jan 2011

@macekovam som zvedava ked bude leto,chcem porovnat fotky z leta 2010 a 2011 😀
uz som chcela cvicit,ale cakam kym mala zaspi,dnes trucuje,uz mala davno spat 😒

elvera
31. jan 2011

@yennn ahoj, moja vaha tento tyzden 80,2kg.

macekovam
31. jan 2011

inak baby co cvicite zoralates...tie co rady cvicite oblecene a v teniskach ponozkach a tak(aj ja k vam patrim)....skuste urobit vynimku a zacvicit si to len v kratasoch a bosich nohach....dava to super energiu....ak neverite tak skuste najskor obute a potom na holo🙂 😉

zana0077
31. jan 2011

@macekovam okrem dvoch velkych chalanov (ale o tych sa uz netreba starat, len dat najest a naucit sa s nimi 🙂 ), mam dvoj rocnu a stvor mesacnu bambulu... To by ma tam asi neuvitali a ani by som tu najmensiu tam nevzala...

macekovam
31. jan 2011

@adky to som aj ja zvedava..🙂 urcite mi z teba padne sanka 🙂 🙂 🙂 😀 😲 😲 😲 inak mala mozno citi ze chces cvicit.... 😉 tak sa skus upokojit a zaspi🙂som mudra ako radio ze...prepac...

darsy
31. jan 2011

Dakujem Adky,mam precitaneho M.V. tak viem ako co a kedy,akurta ta silna vola a nakopnutie mi treba.Sem tak sem nieco vycapit,ze sa drzim a nepolavim a hlavne si vas precitat,lebo to silno zenie vpred.Ale ja mam vzdy vela otazok,tak urocite sa 😀 nejaka najde,

macekovam
31. jan 2011

@zana0077 ale ved doma cvicit...trochu...aj ja tak robim...aha som ti to nenapisala ze 😀

zana0077
31. jan 2011

no uz som spomenula deturky, tak ich mam hned aj tu... 🙂 🙂

darsy
31. jan 2011

Ja som dnes cvicila v teniskach a ponozkach ale na plavajucej to strasne dupe,suseda mala asi radost .Ale asi to naozaj skusim bosa,lebo sa mi to aj smykalo dost.

debbie
31. jan 2011

@macekovam ja som nikdy pred pôrodom necvičila 😀 a aké tielko myslíš

macekovam
31. jan 2011

no ved na fotkach...to si ty v tych cervenych plavkach nie ... 😅

zana0077
31. jan 2011

@macekovam, ved hej, ale ja by som uz chcela byt ako paris hilton... 😀 😀 😀

macekovam
31. jan 2011

@debbie a v takom ciernom si odfotena nie.... 😖

macekovam
31. jan 2011

@zana0077 no to kazda z nas🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

idris
31. jan 2011

mne mala zaspala pred 10 min no práve obedujem a potom si trošku zacvičím

debbie
31. jan 2011

@macekovam v tielku nie , v teplakoch a tričku

macekovam
31. jan 2011

no tak to som si tak zapamatala....a som ze no...ta uz pekne schudla....tak som si pomyslela 😀 😀 😀 😀

macekovam
31. jan 2011

@idris tak dobru chut...ale...nebude sa ti tazko cvicit..... 😕

zana0077
31. jan 2011

Ako ste stiahli ten zoralates? Mne to moj pc akosi odmieta prijat...ale zumba by mi mala dojst tento tyzden, tak....juuuj uz tesim...aj ked to doma pri telke je na figu....tak v kolektive pocvicit, potom niekam na kavu skocit s babami....joooojjj uz ani nepamatam, niekedy som tak chodievala hrat voleybal..., ze niekedy...xixixi...tri rocky dozadu...

debbie
31. jan 2011

@macekovam aha jj tak dik 😀

idris
31. jan 2011

@macekovam ako nie hneď po obede 😉 tak hodku po ňom už vládzem

macekovam
31. jan 2011

@idris vraj sa ma cvicit hodinu po jedle a jest najskor dve hodiny po cviceni.....neviem...a este ked sa chystas na tu zoru...dobre zvaz 😉

adky
31. jan 2011

@macekovam ok,mala sa hraje pri mne a ja idem cvicit,uz som ju zapla 😀