Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@zana0077 a ake velke mas babo ja mam 2 deturence....marion ma 2,5 roka a jurinko 11 mesiacov....marion cvici somnou🙂 vyzlecie sa do nohaviciek a cvici🙂 a jurko sa na nas pozera z ohradky alebo z kocika....alebo cvicim ked spi...doobeda....ved to trva 15 minut....aspon to moje brucho...na hodinu denne nema cas....stiham tak 20-30 minut denne...hodinu cvicim len 2 krat do tyzdna....alebo podla situacie...zaklad je 20 min.denee
Dakujem za prijatie,hreje pri srdiecku a silnomotivuje.Akurat som si odcvicila 25 minut,prvy krat po veeeelmi dlhej dobe,idem zomriet 😀 😀 .Ale zacat musim.Este som precitala len par poslednych stran ale teda klobuk dole,tie kg a cm. 😲
inak baby co cvicite zoralates...tie co rady cvicite oblecene a v teniskach ponozkach a tak(aj ja k vam patrim)....skuste urobit vynimku a zacvicit si to len v kratasoch a bosich nohach....dava to super energiu....ak neverite tak skuste najskor obute a potom na holo🙂 😉
Dakujem Adky,mam precitaneho M.V. tak viem ako co a kedy,akurta ta silna vola a nakopnutie mi treba.Sem tak sem nieco vycapit,ze sa drzim a nepolavim a hlavne si vas precitat,lebo to silno zenie vpred.Ale ja mam vzdy vela otazok,tak urocite sa 😀 nejaka najde,
no uz som spomenula deturky, tak ich mam hned aj tu... 🙂 🙂
Ja som dnes cvicila v teniskach a ponozkach ale na plavajucej to strasne dupe,suseda mala asi radost .Ale asi to naozaj skusim bosa,lebo sa mi to aj smykalo dost.
no ved na fotkach...to si ty v tych cervenych plavkach nie ... 😅
mne mala zaspala pred 10 min no práve obedujem a potom si trošku zacvičím
no tak to som si tak zapamatala....a som ze no...ta uz pekne schudla....tak som si pomyslela 😀 😀 😀 😀
Ako ste stiahli ten zoralates? Mne to moj pc akosi odmieta prijat...ale zumba by mi mala dojst tento tyzden, tak....juuuj uz tesim...aj ked to doma pri telke je na figu....tak v kolektive pocvicit, potom niekam na kavu skocit s babami....joooojjj uz ani nepamatam, niekedy som tak chodievala hrat voleybal..., ze niekedy...xixixi...tri rocky dozadu...

@jojina11 dakujem no dufam že tento tyzden to pojde ešte lepsie ale som chora takze boli ma hrdlo nevladzem jest a mozno aj tomu este viacej schudnem