Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
...idem aj ja nieco schrumat, ked chcem kojit, musim aj nieco zjest...a tretia hodinka je uz tu... 🙂 🙂
@adky ano je krasne sa podelit...ja som sem dnes fotila ten moj kalendar a muz ze co robim...a nechcela som mu ukazat ze co idem pridat sem na modreho konika a...hanbila som sa...bolo mi to riadne trapne...normalne nemusim ked sa nikto sam seba vychvaluje ale ked ja som taaaaak chcela....a on ze ...no a co....ved to tam daj..🙂 😉
no caw moja...dobre...vidis...ale co ty tu strasis ja mam dovod chudnut a ty kde si sa tu vzala cez i.p.prosim nech nerusime temu chudnutie🙂
no a uz je to tu.Moja prva otazka 😀 Neskoro som ranajkovala,teda skor desiatovala,ale dala som si uz obedne jedlo,teraz som plna a mam cas na dalsie jedlo.Davam si vlocky s jogurtom a moja otazka prva je ci si mozem este teraz dat 1 pomaranc.
,,obedovala,,som o pol 11 tej, teraz mam cas na dalsie jedlo,teda jogurt s vlockami uz mam za sebou ale asi ten pomaranc uz nezvladnem,pred jedenim som myslela ze budem este hladna.Mas pravdu,dam ho radsej morcatam 😎
@vejula ja by som bola najstastnejsia mat 65 kg, ale aj s nejakou svalovou hmotou. Nizsie ist nechcem, lebo nechcem byt tenka ako trieska bez svalov. Ale velmi by ma potesilo mat aj 72 kg, to by som si uz nieco aj mohla obliect, co mam doma a nevypadala by som ako Marfa z Mrazika 🙂 Na tolko som schudla po Olinkovi a potom ma muz rozjedol, ze dajme si toto, tamto a povedala som si, ze to aj tak nie je zle, ale uz vtedy som strasne chcela ist este nizsie. Tak ked som sa do toho tak zahryzla, tak snad to tento rok dam 🙂
@adky no, ja som sa pocas nej snazila nezaslapnut maleho, lebo ten sa vzdy, ked nieco robim, nakvartiruje rovno pod nohy a ked nebodaj robis macaci chrbat, alebo kliky, tak sa narve pod teba 🙂
@zana0077 nijako, do teraz som necvicila. Mala nespavala, muz studuje, pracuje a robi aj vikendy, alebo je vtedy v skole. Takze tento tyzden, ked mala zachrape na obed, tak zacnem cvicit stiahnute, co tu baby spominali, ja fakt nemozem ist nikam cvicit, neda sa :(
idem uspavat, pa
Dakujem,aj som si myslela,ze skor doobeda,len este nebolo vela hodin,tak som myslela ze stihnem 😀 😀 ale aj tak by som ho uz nedokazala natlacit.Dnes som mala behacky po uradoch s malym,cize 1,5 hodiny chodenia,nebol cas na jedlo az ked sme prisli.Radsej som si hned dala obed,lebo keby som si dala len ten jogurt ,bola by som hladna.Ale olovrant uz bude ako ma byt.

@idris a co mas dobre
😕