Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ja som ju cvicila v minulosti asi 3 krat...) vte dy som frcala na tae bo...ale teraz ako som xxl tak som ju cvicila 30 krat ale zatial len brucho si davam...a dnes znova po prvy krat si dam trup...ale to aj koli ramenam...
ahojte maminky ,som tu skoro nova,takze by som sa s vami rada poradila ako mam zhodit par kilecek.nemm cas sa riadne cez den najest,a vecerto je akesi pokusenie ,niekedy sa mi to podari vydrzat niekedy nie,dakujem vam za rady pekny dnicek 🙂
@majka3107 ahoj,vitaj-dalsia Prešovčanka? 😀 stravujeme sa racionalnou stravou, 5x denne,vela vodicky (len cistej z vodovodu) aspon 2-3 litre,niektore cvicime,niektore nie,ja som zacala az teraz cvicit :D info o racionalnej strave najdes aj napr. na stranke www.chudnutie-ako.sk
@adky ano pamatam si ju naspamat ale takto ma to viac bavi...a este takto...normalne cvicim kd je doma aj muz aj deti...vsetci su somnou v jednej izbe...muz je na pocitaci...dati sa hraju a ja cvicim...prekonala som hanbu a cvicim...ci chcem ci nie ...takto ked ma vidia aspon nemam odvahu necvicit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 velmi si to pochvalujem 😀 😀 a rozdiel na bruchu vidim ale cm to nejak neukazuju 😖 ale ja ho vidim 😉 😉 😉 😉 a skus nabuduce bez ponoziek cvicit...som to pisala ze je to uplne o inom...nie nadarmo je tam ona taka vyzlecena...fakt...je to uplne iny zazitok... 😉
ano...ale teraz ked som ti to napisala mi to urcite nieco prekazi...lebo vzdy je to tak🙂uvidime 😠 😠 ale ved prvy krat sa asi muz zasmiel ale ked som mu povedala nech to robi on tak ho to preslo ...potom som mu vysvetlila ze to nie je sranda a velakrat musim prekonavat sama seba aby som to zvladla tak sa smiat prestal...ved je to tak...trpim jak hovado....a to pre sebapenho...pre okolie ale urcite to zato stoji....
@majka3107 vycuc ti posielam na IP, mam to napisane, uz som dnes jeden posielala 🙂 Ale, to ze nestihas jest je cista vyhovorka. Pretoze najest sa da aj s jednym drobcom v naruci a druhym pod suknou 🙂 Ty nemas asi cast si pripravovat jest, nie? Ak je to tak, treba si, ked si s detmi, planovat, co budes dalsi den jest a ked vecer zaspia, si nachystat a nakrabickovat jedlo vopred naplanovane na cely den. Ak ti spia cez den, mozes si to chystat predbezne vtedy. Dalej ip a ahoooooooj 🙂
Uz som docvicila :( Dnes u nas, hned vedla spalne, na chodbe vrtaju ako besni do panelu, takze som malu musela uspat v obyvacke na zemi, takze okolo hlavy jej skakat nebudem. Dobra vyhovorka, co? 🙂
idem...dovi...dopo.....
hodila som e-knihu do kastliku s linkami, kto ma zaujem, stiahnite si, bez hesla, uz pomaly citam 🙂

@adky a ohradku nemas na tych par minut...