icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
1. feb 2011

@darsy samozrejme ze mozes,cvicenie ti len a len prospeje 😉

adky
1. feb 2011

@yennn uzasne krasna fotecka 😉

nanika
1. feb 2011

@darsy mozes, ale treba mysliet aj na to, ze sval potrebuje aj cas na regeneraciu, takze ak cvicis jemne a malo, mozes kazdy den. Ale napriklad kazdy den hodinu zumby, pilatesu atd, to nie je velmi rozumne... Alebo mozes cvicit na striedacku, jeden den brucho a nohy, druhy den zvysok a treti zasa naopak...

nanika
1. feb 2011

@adky jo, uz som to nahodila rano k linkom 🙂

adky
1. feb 2011

@nanika hej,to je super 😎

marthuska
1. feb 2011

ahojte kocky, uz mam konecne fotku 😀 sice neaktualnu, ale casom sa polepsim 😀

jojina11
1. feb 2011

@marthuska pekná, no už konečne vidíme ako vyzeráš 🙂

ivana82
1. feb 2011

@marthuska krasne ste obidve kocky 🙂

marthuska
1. feb 2011

@ivana82 diki len skoda ze je to fotka spred roka. hm. malinka je samozrejme velikanska krasavica 🙂
@jojina11

marthuska
1. feb 2011

inak kocky, stiahla som si zoralates (niekto tu dal linky) a dnes sa neda otvorit, vam to ide? co robim zle?

jojina11
1. feb 2011

@marthuska máš aj novšie fotky? žeby sme si pozreli 😉

nanika
1. feb 2011

@marthuska ty jedna, krasavica 🙂

jojina11
1. feb 2011

@marthuska ja som to kázala spraviť mm na DVD mi to dnes prinesie, lebo mne to doma nešlo vôbec stiahnuť, máme pomalý internet

nanika
1. feb 2011

@marthuska stiahla si vsetky casti? Mas doma winrar, ktory ti to rozbali?

jojina11
1. feb 2011

@nanika nevieš mi poradiť, ako by som si stiahla z picasy ten jedálniček , ale tak aby som to mala čitateľné aj ked to stiahnem, lebo ja nemám tlačiareň a nechce sa mi to stále tam pozerať, ja by som si to , ked bude čas pozrela len tak v PC ale ked som to stiahla , tak to bolo malé a pri zväčšené je to rozmazané

betty21
1. feb 2011

@groka my sme kupovali dva týždne dozadu kočík v hlohovci 🙂

betty21
1. feb 2011

ahojte bambulky, dnes som vyhlásila ignoráciu váhy, za to že mi včera ukázala viac 😀 😀 😀 , uvidím čo mi ukáže zajtra alebo aj neskôr. možno až keď mi skončí mrcha to skúsim, ale stravovanie dodržiavam 🙂

betty21
1. feb 2011

@groka gratulujem ti, ja takto čakám na sedmičkuuuuuuuuu, len kedy sa ja dočkám troch 7-iek neviem, lebo momentálne som išla hore a nie dolu 😠 😠 😠

jojina11
1. feb 2011

@betty21 ja si to hovorím každý deň a nikdy to nevydržím 😀

betty21
1. feb 2011

@jojina11 😀 😀 😀 , no ja som dnes nejako vydržala. normálne som včera rozmýšľala či to má význam, človek sa snaží a nič. ale pomáhate mi tu kočky, lebo viem že s tým nebojujem sama a že nás tu je viac

nanika
1. feb 2011

@jojina11 hod mi link na ip, pozriem to, ale ja nie som velmi pocitacovo zdatna, skor vytrvala 🙂

nanika
1. feb 2011

Zasa tu vrtaju a trieskaju, akoby si pockali presne na 12 hod. Obaja maly mi zaspali, ale kedze som po obede, tak cvicit nehrozi, uf.

majka3107
1. feb 2011

@adky dakuejm ano skoro Prešovcanka,nie priamo..,no takze musim nieco robit,urcite..a tebe sa dari...a s tou vodou,to je pre mna najhorsieviem aj ja dobre sama ze pijem malo tekutin,ale uz sa musim donutit,dakujem pekne za radu 🙂
@macekovam ano musim,pisete tu tak skvele,ze naozja musim nieco robit s tym,dakujem 🙂
@nanika dakujem dostala som no a take chystanie ma urcite nenapadlo,posnazim sa dakuejm 🙂

nanika
1. feb 2011

@majka3107 Maji, vela stastia, ja viem, co su to dvaja drobci. Ema sa od narodenia len vlaci na rukach aj odpit z tepleho caju sa u nas rovna scifi 🙂

majka3107
1. feb 2011

@nanika dakujem ked vecer budem mat viaccasu skusim postahovat dajake veci co tam mas aby som dodrziavala stravu a faktcas si najdem ked si ho vy vsetky najdete preco nie aj ja 🙂 ste zlate idem varit ahooojte

macekovam
1. feb 2011

@nanika presne som na teba rano myslela...ze ci vam budu aj dnes vrtat...ale reku...nebudem drazdit 😅 😅 😅 🙂

macekovam
1. feb 2011

mala by som ist cvicit...ale zaspali deti...a ...som taka rada ze sedim na zadku 😅 😅 😅 😅 😕 🤐

nanika
1. feb 2011

@macekovam tichucko moja, lebo ti ich poslem 🙂 Ema uz kvikla, ale zatial spi, dalsi den hore, uz by som si to hodila. Dnes uz nie som ochotna ist von a ked mi tam nespi, tak aj na co. Inak, kto to hovoril o tom nevyuziti brusnych svalov? Vcera som na tom lade zapojila tusim svaly este aj na usiach, malicky ma na rukach bolia, ako som drzala rucku z kocika a modlila sa, aby som necapla aj s nim. Inak som bola poctivo v zimnej traktorkovej obuvi 😝

macekovam
1. feb 2011

nie nie...nechcem...mam dost svojich 🙂 🙂 🙂 ja som dnes bola len v obchode a skoro ma siblo...boze...akoro hodinu sme sa chystali...neznasam to....nech je uz leto...a to este mala len co stupila na lad uz lerala...ja ked nemusim ani teraz von nechodim....a ked chcem tak len pri dom...zoberiem sane a hotovo...vybavene...ja mam svalovicu dnes...vcera som zacala s cvicenim ramien a bolia...ale nojhorsie to je az na3 den...vzdy..