Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie vďaka za ten link na cvičenie brucha...som tam objavila nové cviky, o ktorých som nevedela...ešte raz dík 🙂
@pandrholka no ja tam veľmi nechodím, zatiaľ sa mi nepodarilo nadstaviť si to tak, že mi ukáže , že je všetko ok. a ke´D MáM pravdu povedať, dosť ma to znervozňovalo, že všetko mám vážiť a sledovať, čoho je koľko, už to potom nie je taká zábava, to moje chudnutie, skôr strach, či budem mať tukov a bielkovín dosť a cukrov či nebudem mať veľa
inak baby pozerala som si ten zoralates, no páni, skúsim, ale na to potrebujete mať riadnu kondičku, ona je inak vymakaná, ale raz dávno som cvičila pilates aj kalanetiku, len som mala závraty , tak som s tým prestala
@jojina11 no ja som tam každý deň...vidíš u mňa je to presne naopak...momentálne mi to nerobí problém vážiť si to...isto od toho o chvíľku upustím bo na to nebude čas...zas sa blíži skúškové a štátnice tak budem rada, keď sa budem vôbec stíhať rozumne najesť 🙂 ...pomohla mi tá stránka sa trošku zorientovať 🙂
@pandrholka zamaličko rada som pomohla inšpirovať 😉
@debbie 🙂 🙂 🙂
ak tu ešte niekto je, tak prajem dobrú noc...som grogy, ale odcvičené tak sa bude dobre spať..ahojte zajtra 🙂
aj ja idem želam babulky bru nocku
baby ja to od pondelka začnem dodržiavať 😵
ja ked som schudla za 2m 10kg jedla som ovocie hocikedy,aj večer...no varene som nejedla cele 2m
@yennn dakujem ti ,kocka,to jak keby som uz sa dostala na svoj ciel mi pripada,ale nie nesmiem tu uz urobit taky rozruch skoro pre nic 😀
kocky ja dnes dopozeram 1001 noc a idem spinkat,zajtra pridem,zajtra sa u nas robia palacinky a ja som si kupila tvaroh ze si dam do nich nizkotucny a nebudu sladke 😉
Ahojte musela som sa prihlasiť ,konečne som stiahla a zapla tu zoru a hned som sa rozcvičila že teda ked sa ma aj pred spankom sa ponaťahovať ,,, a ejha ked už som rozcvičená si hovorím dam aj bruško a som happy tak nie veľmi zaberak ako nevravím chrbát sa mi pricucol aj sam o podložku ani som nemusela moc tlačiť hihihi 😀 😀 ale som rada že som trošku sa ponaťahovala zajtra dam celé 😉
@debbie ahoj🙂aj ja cvicim tu zoru....brucho mi tiez pride ze v pohode...ale to mame ten pocit asi len preto ze cvicime a v minulosti sme tiez cvicili....aspon ja si to myslim....myslim tiez ze babam sa to moze sdat tazke..a nie len zdat...pre zeny ktore doteraz necvicili to aj v skutocnosti musi byt narocne... 😅 ale chcela som sa ta spytat na toto..ja cvicim teraz hlavne posilovacky...skakacky pomenej ale....dnes mam svalovicku z cvicenia a vaha mi stupla o rovne kilo ☹ 😠 v strave som nepolavila a pijem dost...normalne rozmyslam vratit sa spat k milovanemu taebu....je to rychle a precvicim rovno cele telo....daj radu...prosiiim.)
caute
tak mne jasne ze pohyb robi - na vahe,dnes mam -200 g dalsich 😀 to muz utekal na wc a len mi krici "hlás mi vahu" 😀 😀 😀
a len stsle beha okolo mna a chytka ma a argumentuje to tym,ze za chvilu ma nebude mat za co chytit 😀
@macekovam jasne idem do toho,zhanam si aj nejaku sadu činiek,ruky by som chcela mat trosku vysportovane,mm vravel,ze ked teraz zacnem a budem pravidelne na ne posilovat,budu pekne vyformovane 😉
kuknite mi niekto co spravia 2 ks palaciniek s tvarohom?
a este mi muz nieco objavil v tescu nejake stroje na brusko
@macekovam ,nehavam si poradit od muza,ten vie co robi 😅
cinky...mam vela tuku aj na rukach a ked mi tuk zmizne,tak koza mi ovisne a to teda budem potom len "nadherna"takto by som mala mat pekne paze
a brucho?klasicke sklapacky mi robia problem,nieco co mi ude pomahat rada uvitam
ja som posilovala aj predminuly rok s cinkami kazdy druhy den a ruky boli pekne
Dobre ranko vam prajem baby dočitala som čo ste popisali,ale ste sa zabrali všetky do cvičenia ,ja som sa tiež nato pozerala možno občas dam ale kedže bružko mam peknučke len keby tam tie strie neboli 😀 ale osobne mne velmi pomohlo že som začala s posilovanim bruška hned po šestinedeli tak teraz je to ok.cvičeniu sa budem venovat aj nadalej ale max. 3x do tyždna a čisto len zumba s behanim zatial končim,nerobi mi to dobre na vahu to by ma trafilo keby som stale zhadzov.len to čo pri behani naberiem.Ja som sa divala na ten jedalniček niečo sa použit da ale tie sacharidy poobede a večer to by som už asi neriskovala ,kedže to takto docela ide aj bez nich.Tak baby sa majte ja idem dačo porobit.

@adky @debbie pre mňa bolo v rámci tejto zdravej stravy najťažšie naučiť sa jesť ovocko len do obedu bo som bola zvyknutá dať si večer keď mi na niečo prišla chuť dáke to jabko abo dáke iné ovocko čo bolo doma...ale už som si zvykla...chystám sa zajtra kuknúť ten jedálniček a skúsim ho na jeden týždeň a uvidím, že čo to povie 🙂