Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika mne nevadi ani keby si ma poucovala....ja to portebujem....dnes som to vyriesila tak ze som si dala ten perkelt...mam ho navareny....lebo keby som cakala kym sa mi spravi paprikas hribovy...to je dalsia hodina a narusilo by mi to moju pravidelnost 😉 tak som si dala a na zajtra si vecer uvarim ten paprikas.....a strukovinove polievky by si jedla len na obed??? minule som robila sosovicu ale namiesto smotany som tam dala mlieko...a jedla som to len na obed...
no ja dnes na obed hríbikovú polievku a kuracie na panvici, zelenina a asi ryža, naši sú tiež veľmi na sladké tak dnes si nakázali obyčajné slíže s kakaom, na to si dajú kopec cukru, už ako keby so videla, ako budú mlaskať od radosti,dnes sa mi podarilo zacvičiť si 40 min, zumby , dokonca to so mnou aj malá vydržala, hrala sa na posteli, tak sa veeeeľmi teším
@macekovam podla mna na mozes aj na veceru, tusim strukovina obsahuje aj bielkovinu. Ale bez peciva 🙂 Ja by som mala skor s takou polievkou problem na obed, lebo by som jej musela zjest vela a aj pecivo, alebo malinko bez peciva a k tomu druhe. Ale kedze este dost kojim, ja radsej take polievky neriskujem 🙂
@nanika to mi je jasne, ze tie KJ su orientacne, ale je mozno zaujimave vediet ze ma nieco az 3000 kj (plus minus) a nie 1500 ako som si myslela 😀
S tou obruckou to mi hovoris z duse. Ja mam snubny prsten trosicku vacsi nez obrucku, a ten uz nosim dlhsie, ale dllllho predlho som nemohla, na nom mi viac zalezi ako na obrucke. A obrucka je mensia (sak chudneme do svadobnych siat, nie? 😀 ), ale uz mesiac nosim oba a hrozne sa tesim 🙂
@yennn to mam polievku teda mala som...sedela mi dobre...aj som chudla ale jedla som ju len na obed...teraz je uz zjedena asi dva dni ale som chcela vediet ci to jete aj inak ako na obed...na tej stranke o chudnuti som citala ze strukoviny su velmi potrebne tak som chcela vediet ako s nimi🙂
No, uz asi koncim zasa je ramus na chodbe, keby ste poculi o nejakom linci v BA 5, tak to bolo tu, uz som sa nezdrzala a zlikvidovala som robotnikov
@macekovam neviem ci som to niekedy spominala, ale ja sa na veceru zivim prevazne polievkami - aku mam, taku zjem - kuraci vyvar, sosovicova, paradajkova, zeleninova, kelova.... pre mna je to jednoduche riesenie, moj zaludok pre pocit pohody ziada teple a za druhe mam ju navarenu a uz na vecer nemusim riesit co si pripravovat, aky salat a pod. Takto mi to schvalila aj vyzivova poradkyna svojho casu, a to ma velmi potesilo, jedna z tych lepsich sprav 😀

@nanika ja som tu a pozorne čítam