Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika ďakujem 🙂
Ahojte, ked uz hovorite o vykyvoch vahy...moja vcera rano utrusila, ze rovne kilo navyse oproti pondelku....tak som sa nas...kala a vcera vecer odmakala 10 kmuz by na stacionari a este sa mi nechcelo skoncit, len uz mm prisiel, ze uz by stacilo, lebo rano nebudem vladat ani vstat z postele....tak a dnes rano vaha 87,8, takze ostalo uz iba + 300 g a som tam kde v pondelok...ale ja viem, kde bola chyba...v utorok som mala nervy, zlost a nebola na svojej davke aerobiku, tak som to zajedla... 😠 😠 😠
motam sa tu, ale decka su hore, takze len na skok som prisla 🙂
baby ja sa teším , keď ZM postavia tento rok tesco, konečne normálny obchod
pane boze baby...ako to robite ked dokazete dostat same zelene semafory ☹ ☹ ☹ ☹ mam v tom gulas...ked si aj myslim ze nieco je dobre lebo to nie je kaloricke tak zasa to nie je dostatocne vyzivovo hodnotne... ☹ 😢 co sa tyka stravy neprekracujem 7000kj...ale zlozenie zrejme nie je o.k... 😢 😢 som smutna...
drobec ma ešte na chvíľku uvoľnil...môžem mať dotaz?!?...keď si robím ryžu k obedu tak ako zakaždým prepísknem množstvo a je toho požehnane aj na tri štyri porcie....koľko mám dať surovej dlhozrnnej ryže aby som to mala proste len tak akurát k obedu?!?!?
@pandrholka jaj mam hrncek-hrncek ma 2,5 deci a davam si stvrt hrnceka surovej ryze ked robim len pre seba......robim to podla hrnceka,lebo ked dam stvrt hrnceka ryze-dam pol hrnceka vody 😀
@adky o.k. ďakujem za radu...hej aj ja meriam zhruba v 2,5 decovom
@macekovam ja ju nikdy nezaprážam...hej vodou zalej a robím na sporáku...ako inak chceš robiť ryžu?!??

@groka ja som tiez mala na chrbte taku faldu tukovu,ked som zapla podprsenku tak sa mi tuk cez nu prelial,nastastie-uz zmizla skoro cela 😀