Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katkav drž sa...a nevzdávaj to...si šikovná a spomeň si ako ti to minulý týždeň krásne išlo...skús sa znova naštartovať a všetko bude lepšie...viem,že ak sú dáke problémy tak sa to ťažšie všetko zvláda, ale ty si isto silná žienka a nedáš sa 😉 ....bez lekara trva chripka 7 dni a s lekarom tyzden = presne toto mi dnes povedala moja mamina 😀 len miesto chrípky tam dala nádchu bo šťuplík je hrozne zahlienený...dodnes som to ešte ani raz nepočula a dnes hneď dvakrát 😀 ....
ešte raz drž sa a neopúšťaj nás a hlavne sama seba neopúšťaj a nevzdávaj to 😉
Ahojte,bola som trosku mimo ale uz som tu.Dnes mam 4 den za sebou a mozem povedat ze uspesne.Dokonca sa ku mne pridala aj moja mama,takze sa nam chudne lepsie.Ked budete robit v pondelok tabulku,zapisete aj mna?Teda vazit sa budem az v pondelok,dufam,ze aspon 1 kg islo dolu.Teraz som si robila caj na chudnutie a maly / 6rokov/ sa prizeral a hovori,mami,ty si uz taka chuducka z toho,uz si aj pekna. 😀 Ale do chuduckej mam este daleko,ale on je taky lichotnik. 😲
@katkav aj ja mam krizu, zozrala by som vsetko co neni priklincovane a ako vravis, zaroven si uvedomujem ze na to ani nemam chut a aj tak to zjem 😖 😝 Ale nevzdavaj to, ak si das pauzu, priberies tazko zhodene kila spat a potom len budes na seba nastvana....povedz si ze od teraz si uz nic navyse nedas, necakaj do pondelka ! Mne pomaha jedna veta ktoru som si precitala vo fore na chudnutie-ako, jedna baba si vzdy ked mala krizu povedala : Moja, ty si si uz svoje odjedla ! 😀 Tak ja si to hovorim tiez a predstav si, zabera to 😀
a ja som včera zistila, že u nás je každý deň večer nejaký to cvičenie, okrem soboty, takže sa budem musieť premôcť a troška tomu chudnutiu pomôcť 😉
mimochodom jeden môj kolega z práce schudol za rok 28 kg, vážil predtým 122 kg, teraz je hotový fešák 😀
baby som niečo zastrehla že Katka nebude mať v pondelok čas,komu nahodiť vahu do ip? 😵
@pandrholka to vies, ja som uz taka stara vykopavka, ja taketo porekadlo, ci co to je poznam 😉 neboj, nikam nejdem, len je sranda, ze som sa uz tak naucila na pravidelne jedenie, ze som bola hrozne hladna, ked som mala mat svoju davku a telo nic nedostalo, tak som do seba hodila nejaku blbost a hlad bol stale. Uz musim posluchat, ved leto sa blizi.
@vikykis 😉 super, tak som rada, ze som aspon trosku pomohla
@maya30 no ja som v pondelok bola na lymfo, potom poobede po spraveni tabulky v nemocnici, takze som sa ani nenaobedovala, nic si nevzala, tak potom som bola vyhladovana, potom v utorok som bola s kamoskou vonku, tiez som si dala trosku mrkvovej torty a potom to uz islo, no hruza so mnou tento tyzden...mne kedysi vravievala jedna kamoska, ze keby som bola zviera, tak vo volnej prirode umriem od hladu, pretoze takato by som si nikdy nic neulovila a vo volnej prirode ziadne tucne zviera nezije 😉 neboj, zacnem zase od zajtra, nebudem cakat do pondelka... 😀
@groka v pondelok normalne hlasite mne 😉 neboj, keby bola zmena, tak by sme to dali vediet vsetkym
Ahojte 🙂
Každý deň si počítam kJ, všetko je viac-menej fajn, až na to, že mám stále veľa sacharidov a menej tukov (čo by mi až tak nevadilo 😀 ). Ale už neviem čo mám jesť, aby som mala málo sacharidov... ☹
@katkav vieš čo je zaujímavé ? Mne ešte nikdy tak zle nebolo, aby som nemohla jesť 😀 A schovať nemám čo, ja totižto žiadne zásoby pre návštevy doma nedržíííím...len mám stále pocit že by som voľačo zjedla aj keď nie som hladná, tak chodím a tu si dám zakysanku, tam cottage, potom mrkvu, za tým koliesko salámy, kúsok ryby od obeda, za tým jablko a tak...a neviem prestať, to je moj problém ☹
@maya30 vies, co moj tato takto funguje a on uz schudol cez tridsat kil...tiez tomu nikto z nas nerozumie 😉 tak snad to bude aj tebe tak fungovat.
@jojina11 dakujem, si zlata, inak ja asi nemozem nikam chodit von, lebo inak mam tak rozhadzany rezim dna, ze az a hlava derava si nikdy nespomenie, ze by som si mohla nieco so sebou vziat...ale ked vzdy si myslim, ze vsak tak dlho zase vonku nebudem a houby...no jo clovek sa uci na svojich chybach, (lepsie je ked sa uci na cudzich), ale tak nabuduce budem vediet 😉
@katkav že stará vykopávka si ma pobavila 😀 ...ja tiež občas použijem niečo čo mám od babky a kukajú na mňa moji rovesníci, že moja a ty o čom točíš?!?! 😀
Dakujem vsetkym za mile privítanie. Maly uz konecne spi 🙂
@pandrholka ja som tak na mojho muza pozerala, ked sme sa zoznamili, lebo mamu ma z okolia Nitry, tak to boli tiez cudne spojenia 😉 ze beha tu ako Marek po pekle....a ine
@grenka na vahu ako som mala pred otehotnenim som sa vratila davno, vaha isla trosku dole, cca pol kila za tyzden, ale ja som skoro rok nemohla velmi vela druhov zeleniny, lebo maleho bolelo brusko, takze ty to mas lepsie 😉 ja som na zaciatku po porode ficala na Milkach, Vinee a tak 😉 takze samy cukor, uz som mohla mat o 10 kil menej, no co uz. Takze ak mozes papat vsetko to je super, snaz sa jest 5x za den, papaj aj zeleninku, treba vela pit, ale to som ti uz pisala a pojde to, uvidis 😉 vsak maly ti aj tak este dost spinka nie? 3x za den urcite, takze pravidelne papat mozes a ak sa v noci velmi budi, daj si aspon jeden spanok s nim, aby si nebola vycerpana a neubudalo mliecko 😉

@groka nie nechcem schudnút...teraz ked som tehotná tak určite nie...ono to ide same lebo mi býva dost casto zle...teraz za to nemozem...to by ma nenapadlo chudnut počat tehotenstva...riskovat ze sa nieco stane babatku?