Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
tiež gratulujem všetkym čo dačo zhodili len tak dalej baby 😀 😀 😀 😀 😀
@nanika prepáč asi mi takto z rána moc nezapaľuje ale nepochopila 😒 som tvoj komentár, že: ty ty jedna a ešte opakovať bude 😒 ..
Ach baby,tentoreaz len -0,3 Kg,ale mam menzes,tento tyzden som sa dost "rozcvicila" (3x za den-zacalo ma to bavit 😀 ) aaaaa.... ochutnavala som z jedal ktore by som nemala,nezjedlôa som ich cele,len tu som ochutnala,tam som ochutnala...dokelu a min. 1500 Kj za den som takto dostala do seba 😠
@pandrholka mame tento tyzden rovnaky ubytok 🙂
@pandrholka tak skore uzdravenie aj tebe 😉 tento tyzden bude mat asi viacero z nas cajovu dietu 😀
Bre ranko prajem, ja sa tu medzi vas normalne hanbim prist...tento tyzden to bolo o hubu a samozrejme, ze sa to odrazilo na vahe...+0,6 kg ☹ ☹ 😠 😠 aj ked ranny prvotny sok na vahe bol ze rovnych 90,0 kg....tak som sa na nu postavila este raz a pohrozila jej, ze takto moja teda nie 😎 a ukazalo sa 88,1 kg...tak vzdy lepsie ako nic...
Jednemu vsak nechapem, na obleceni citim, ze chudnem, nohavice zo mna letia, rifle, ktore som si kupila v septembri vyzleciem aj ked su zapnute, ved moje miery ubudli a kg dokonca pribudaju, stve ma to 😠 😠 😠 samozrejme, ze sem - tam zhresim, vcera som okrem kavy nevypila skoro ani liter vody....som z toho na nervy...snazim sa a vysledok skoro nikde ☹ ☹ ☹
Este blahozelam vsetkym, ktore ste schudli 🙂
@ivana82 Ale Ivy, ved si si sama aj odpovedala na svoju otazku, chyba moze byt vo vode. A co sa na tu sprostu potvoru nevykasles, vysmar ju z okna, ked nevie poriadne vazit :( Ako si povedala, na obleceni to citis, tak zasa a zasa hovorim, bud rada, ze sa zmensujes fyzicky a nie na vahe, tu nikto nevidi a tes sa. Ved si senzacna, kolko bab dokaze prekonat samu seba a este tancovat pri deckach, bud na seba pysna, mas byt na co 🙂
@nanika diky za podporu, no pozorujem sama na sebe, ze pokial si nepisem co kedy spapam a prepocitam na kJ, plus pisat kolko vody vypijem, tak sa nekontrolujem a tu si zobnem, tam si zobnem a potom to tak vyzera...a potom si este zapisujem kolko km som urobila na bicykli, ku kazdemu dnu a v utorok este salsa, tak sa tesim, ze sa hybem, no ja tie kg cloveka vedia rozhodit...takze idem si zase vsetko pisat....
citam, ze niektore ste chore, tak vam prajem skore uzdravenie... 🙂
Dobré ránko baby. Dnes som -1,6 kg 🙂 🙂 🙂 a gratulujem všetkým, ktorým ukázala váha menej a aj tým čo sa držia na rovnakej váhe.
aj vsetkym ostatnym babam gratulujem 😉
@nanika ďakujem, ale je to tak veľa asi preto, lebo mi skončila ms 😠 . ale poteší a hlavne je na začiatku číslo 7, keď sa objavila 7 tak ma to straaaaaašne potešilo a aj motivovalo. som rada že to funguje, aj keď váha ide dole pomaly. ale aj hore keď išla, tak sa pekne pomaly šplhala. aspoň nebude jojo-efekt. dnes som spokojná....

Dobré ránko. Ja sa tiež teším - napriek víkendovej kríze váha ukázala mńus 1,2 (spolu už 7,3 kg). Aj vďaka vám, kočky. Síce ma ešte čaká dlhá cesta k cieľu, ale s vami to zvládnem. 😉