icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

betty21
7. feb 2011

@adky ďakujeeeem 🙂 🙂 🙂 , minulý týždeň som bola + a tento toľko - 🙂

adky
7. feb 2011

@betty21 no vidis,je to uzasne,tesim sa s tebou 🙂

betty21
7. feb 2011

@jojina11 vďaka, a gratulujem aj tebe k mínusu, poteší, pravda?

betty21
7. feb 2011

@adky 🙂

betty21
7. feb 2011

@nanika blahoželám, 1kg dole je tiež pekný výkon 🙂

yennn
7. feb 2011

dobre ranko babulky, blahozelam vsetkym ktore schudli tento tyzden, aj ktore udrzali vahu napriek krize 😉 Ja nezaostavam, tento tyzden -0.9 😉

yennn
7. feb 2011

@katkav no tak sa liec moja, nech si co najskor fit! 🙂

adky
7. feb 2011

@yennn A,zabudla som ti napisat IP,ideeem 😀 Kraaaasne minusko 😉 GRATULUJEM 🙂

yennn
7. feb 2011

@jojina11 - vies ja zacinam nachadzat celkom vyznam v tom, ze teraz mame krizy - a ucime sa ich prekonavat. Keby som bola vzorova a ukazkova po cely cas, a potom pride necakana kriza, ked uz prestanem chudnut, tak by to mohlo dopadnut zle. Aj ked mi krizy spomaluju a oddaluju celkovy vysledok, mam pocit ze cim viac sa ich naucim prekonat, tym lepsie sa mi bude darit do buducnosti... dava logiku? 😉

yennn
7. feb 2011

@adky dakujem 😉

marthuska
7. feb 2011

dobre ranko dievcata, blahozelam Vam vsetkym k ubytkom a stagnaciam 🙂 tie co mate plus, nic si z toho nerobte, buduci tyzden to bude lepsie. idem sa liecit, uvidime ako to pojde.

son1cka
7. feb 2011

ahojte, u mna nula, pritom vcera a predvcerom uz som bola o 600g lahsia ☹ . Dobrovolne sa priznavam k vcerajsej vecernej konzumacii 3ks riadne ocokoladovanej babovky...moja vina...moja vina...moja vina... ☹

elen58
7. feb 2011

@nanika prosim ta nevieš nahodou kolko može mat kj velke zeleninove lečo od Hame je to 670g na obale to neni a vtom stobklube tiež nie mam v plane urobit zo sojovym maskom ? 😒

betty21
7. feb 2011

@yennn gratulujem, krásne čísielko ti tá váha zase ukázala, dúfam že si jej poďakovala i keď i ty máš na tom nemalú zásluhu 😀 😀 😀

nanika
7. feb 2011

@elen58 neviem, ja by som ratala mozno aj 250-300 kj ak najdes na obale napisane, ze obsahuje aj cukor, ked nie, tak asi do 200 kj na 100g, tak si myslim. Aj ja idem robit, ale nasi zavaraju cisto len papriku a paradajku a fuknem aj vajce a klobasu, pre mm 🙂 A ja budem o chlebe 🙂

yennn
7. feb 2011

@betty21 hm... nenapadlo ma jej podakovat, zvlast ked vcera tam bolo o -0.3 menej nez dnes 😀 😀 Som ja ale nevďačnica jedna 😝

nanika
7. feb 2011

@yennn supis dievca nase sikovne 🙂

elen58
7. feb 2011

Baby neviete mi niektora zistit kolko može mat kj veleke zeleninove lečo ,nemožem to najst prosiiiiiiiiiiiiim? 😒

elen58
7. feb 2011

@nanika no to je sranda som zvedava ako to nahodim ale dakujem ja myslela že to na dakej inej stranke bude 😒

jojina11
7. feb 2011

@elen58 neskúšala si dať do googla?

ellysa
7. feb 2011

@yennn ja dnes hlásim stagnáciu, som na nervy malá mi ochorela celú noc som nespala a do toho ja grciam, ešteže som sa odvážila včera, lebo dnes mám o kilo menej ale to je len voda

nanika
7. feb 2011

@elen58 http://www.hame.cz/sk/katalog/hame/detail/?prod...

je tam cukor, rataj kludne aj 300 kj na 100g

ja som to jedla len raz a bolo to blato, ako ochuteny kecup, kecup ma 430kj, ak to bude podobne sladke, kludne rataj tych 300...

nanika
7. feb 2011

@jojina11 ja som skusala, naslo ze 100 kj, co je riadna blbost, neda sa to porovnat so 70kj uhorkou predsa a ta obsahuje cisto len vodu :(

yennn
7. feb 2011

@nanika dakujem, ale nie som jedina co tento tyzden schudla, su tu aj sikovnejsie 😉

jojina11
7. feb 2011

@nanika no ja som našla, že sterilizované lečo 59 247 / prvé je kcal,a druhé kj/ ale všade píšu ináč

jojina11
7. feb 2011

@nanika mala tam byť čiarka medzi tými dvoma číslami, zabudla som dať 🙂

katkav
7. feb 2011

no chybaju mi styri kocky a tabulka by bola hotova 😉

pandrholka
7. feb 2011

@katkav no jaká šikula 😉

macekovam
7. feb 2011

ahojte...idem sa pochvalit aj ja...tento tyzden sice len -200 g ale centimetre nasledovne...prsia -3cm,rameno -2,5 cm,pas-2 cm a boky -1 cm...konecne vidim ubudat centimetre... to je rozdiel v porovnani s minulym tyzdnom....

macekovam
7. feb 2011

@katkav mna mas???