Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
dobre ranko babulky, blahozelam vsetkym ktore schudli tento tyzden, aj ktore udrzali vahu napriek krize 😉 Ja nezaostavam, tento tyzden -0.9 😉
@jojina11 - vies ja zacinam nachadzat celkom vyznam v tom, ze teraz mame krizy - a ucime sa ich prekonavat. Keby som bola vzorova a ukazkova po cely cas, a potom pride necakana kriza, ked uz prestanem chudnut, tak by to mohlo dopadnut zle. Aj ked mi krizy spomaluju a oddaluju celkovy vysledok, mam pocit ze cim viac sa ich naucim prekonat, tym lepsie sa mi bude darit do buducnosti... dava logiku? 😉
dobre ranko dievcata, blahozelam Vam vsetkym k ubytkom a stagnaciam 🙂 tie co mate plus, nic si z toho nerobte, buduci tyzden to bude lepsie. idem sa liecit, uvidime ako to pojde.
ahojte, u mna nula, pritom vcera a predvcerom uz som bola o 600g lahsia ☹ . Dobrovolne sa priznavam k vcerajsej vecernej konzumacii 3ks riadne ocokoladovanej babovky...moja vina...moja vina...moja vina... ☹
Baby neviete mi niektora zistit kolko može mat kj veleke zeleninove lečo ,nemožem to najst prosiiiiiiiiiiiiim? 😒
@elen58 http://www.hame.cz/sk/katalog/hame/detail/?prod...
je tam cukor, rataj kludne aj 300 kj na 100g
ja som to jedla len raz a bolo to blato, ako ochuteny kecup, kecup ma 430kj, ak to bude podobne sladke, kludne rataj tych 300...
no chybaju mi styri kocky a tabulka by bola hotova 😉
@katkav no jaká šikula 😉
ahojte...idem sa pochvalit aj ja...tento tyzden sice len -200 g ale centimetre nasledovne...prsia -3cm,rameno -2,5 cm,pas-2 cm a boky -1 cm...konecne vidim ubudat centimetre... to je rozdiel v porovnani s minulym tyzdnom....

@adky ďakujeeeem 🙂 🙂 🙂 , minulý týždeň som bola + a tento toľko - 🙂