icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

tatiana305
8. feb 2011

baby len tak som nakukla na posledne prispevky..a neda mi nereagovat na zumbu. ja som uz rok po porode.. schudla som 25 kg ale 6 mi este ostalo . pribrala som v tehotenstve dost :( tychto 6 som sa nevedela zbavit dlho dlho.. az kym som nezacala cvicit zumbu 2x tyzdenne..! jem ako pred tym neobmedzujem sa.. a dokonca ani rucicka na vahe sa nejak nepohla..ale na moje obrovske prekvapenie.. som z objemu a hlavne z pasu a stehien schudla tak ze obleciem svoje stare veci!! a to chodim len necele dva mesiace ..takze vrelo doporucujem!

elen58
8. feb 2011

@katy30 hej doma kedže mam dvojčata tak von sa nedostanem,ale ja som cvičila vždy len doma a vyhovuje mi to tak,akurat ked neboli deti tak bolo Fitko 😀 😀 😀 😀 😀

nanika
8. feb 2011

http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...

a to som kedysi rozmyslala aj nad tymto tu, fuuuuuuuuuj

katy30
8. feb 2011

@nanika no veru fuj.

ewellina
8. feb 2011

@elen58 Podľa čoho cvičíš zumbu? Máš nejaké DVD? Mohla by si nejaké DVD odporučiť?

mia258
8. feb 2011

@nanika aké fuj? Veď ja by som šla 🤐 😀

nanika
8. feb 2011

@mia258 si tam nepocula, ze to umrtvovali? To keby pri tom mam byt hore, no tak fuj, ked tam cpali tie ihly, aby to umrtvili aaaaaaaaaaach, fakt, vdaka bohu za sumernu postavu, dufam, ze na to nikdy nebudem mat a ani mi tak neprdne v gebuli.

mia258
8. feb 2011

@nanika ja viem, počula som 😀 Aj keď... brala by som to asi len ako fakt východiskové riešenie, keby som mala vážne zdravotné problémy a obezitu 😒

nanika
8. feb 2011

@mia258 ja to chapem, ked si chuda a sprosty tuk na boku stehien z vonkajsej strany ti brani, aby si nosila normalne veci, alebo trocha na bruchu, ok, skor ako kozmeticku korekciu, ale ee, nikto by ma na to nedostal, museli by ma uspat 🙂

mia258
8. feb 2011

@nanika aj mňa by asi museli uspať 😀 Ale radšej asi zostanem pri zdravej strave 😵

elen58
8. feb 2011

@ewellina mam postahovane zo share-rapid s Betom Perezom je tam cardio,s činkami,zumba live,basics - mimochodom vyborne sa tam učia kroky 😀 😀 😀

vejula
8. feb 2011

@nanika
@jojina11
@elen58
@ewellina dakujem kočky, jo som z toho velmi rada. som prave popratala skrinu a poskušala všetky stare rifle... fakt to človek poteši 😵
A ešte raz dakujem, určite onedlho budete vy všetky oslavovať dosiahnutie svojho ciela... moc vam k tomu držim palce, a sebe k udržaniu vahy 🙂

vejula
8. feb 2011

@debbie juj a na teba som zabudla aj tebe dakujem 😵

marthuska
8. feb 2011

@vejula ahojcek vejula, gratulujem k super vahe, este ze nemas napr 175cm, lebo to by bolo uz naozaj malicko. gratulujem a drz nam vsetkym palceky, musime to nejako dobojovat 😀

marthuska
8. feb 2011

Baby, inak ak budeme takto rychlo chudnut napr do dalsieho silvestra, vsetky budeme patkove, no nie? 😀 drzim vam vsetkym palce. som velmi stastna, nedostala som ATB, chvalapanubohu, takze idem pokracovat v cibulovej liecbe. 😀 😀 😀

marthuska
8. feb 2011

@yennn velmi by ma zaujimalo, ze aky hranicny datum si dame po marci, hm? 🙂

marthuska
8. feb 2011

@nanika pocuvaj, ty ti to tu dobre rozprudila, super 🙂 budem sa snazit chodit castejsie

jojina11
8. feb 2011

ahoj, tak poradňa absolvovaná, všetci sme spokojní, musím doriešiť pitný režim, dnes mám teda riadne resty, už to vidím ako budem v noci chodiť na wc
@nanika dnes ráno o 5 som si na teba pomyslela, že zavčasu stávaš každý deň, moja si to každým dňom posúva, panebože som zvedavá, kedy budeme vstávať zajtra

nanika
8. feb 2011

@jojina11 ja som si len dnes rano spomenula na toho dobraka, co hovoril, ze treba nasilu posuvat a drzat decko hore, vcera zhodou nahod sme isli spat az o osmej, hadaj, kedy sme vstavali, no jasne ze o 10 minut 5 🙂
@marthuska ze rozprudila, dnes tu skapal pes, ze jo 🙂 Zajtra som u nasich, tak nebudem velmi aktivna, ale este rozmyslam, nechce sa mi teda moc :(

marthuska
8. feb 2011

@yennn inak ja som v zivote tolko neschudla, max tak 5 kg, proste paraaaada. si proste sikulka

sonya16
8. feb 2011

na večeru som mala hranolky, dúfam že to nevadí, bez oleja len tak pečené,hm??? Občas už ani neviem čo mám jesť 😵

darsy
8. feb 2011

ta lipo musi byt au,ale ked sa zobudi a tak na druhy den to musi riadne boliet.teda ja si to tak predstavujem,ale u mna by asi take nadobky pouzili aj 4 hehhhehee.
Zacina na mna nieco liezt sa moc tesim,pred dvoma tyzdnami som sa z toho ledva dostala.A to som sa tesila na cvicenie.Idem vypit aspon dva citrony s medom,snad to pomoze trosku,drzte sa

jojina11
8. feb 2011

@nanika môj muž si tiež myslel, že keď malá pôjde spať neskoršie, že bude dlhšie spať, ale ona ho presvedčila o presnom opaku

jojina11
8. feb 2011

halllooooo je tu niekto? všetky pozeráte telku?

jojina11
8. feb 2011

tak teda nič, idem ja spať, majte sa pekne 🙂

krtica11
8. feb 2011

baby ktora mi viete poradiť odkial si možem stiahnuť zumbu prosim chcela by som chodiť niekde ale neda sa manžel robi do večera tak sa mi neda. ☹

yennn
8. feb 2011

ahojte babulky, kedze uz Jojka sa lucila, tak tipujem ze tu nikto nie je?

yennn
8. feb 2011

@krtica11 ked budes vediet, daj mi vediet 😉

yennn
8. feb 2011

@marthuska no ved dalsi hranicny datum predsa bude 30.6. nie? 😀

krtica11
8. feb 2011

@yennn neviem porad prosim