Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
baby vy ste sa riadne rozbehli, vás dočítať je umenie 😀
babulky, asi si dam na desiatu synovu čučoriedkovu presnidavku, mozno pomoze 😀 Ci opacne - cucoriedky zapekaju? Kto sa v tom ma vyznat 😉
A ako robite lanove semiacka? Davno som citala ze aby ucinkovali, musia byt drvene. Ja maziar doma nemam, a kvoli lan.semiackam sa mi ani kupovat nechce, ale ktosi mi poradil ze si mam kupit mlyncek na korenie na to... vy ich ako pouzivate?
@yennn kočica si, nemaj z toho depku, vlasy dorastú a o týždeň budeš písať ako si veľmi spokojná, s ľanovými semiačkami teda ja osobne skúsenosť nemám, ale ten list seny , čo spománala @adky, ten teda poznám
@nanika, však ty si riadna kočICA, to ja sa ešte do nijakých rifiel spred tehu nevmestím ani náhodou
inak moja váha ide od pondelka dolu, sa divím, ani radšej nenapíšem číslo, aby som nezakríkla, klop, klop 😀
@filipal do tej témy nechodím, načo aj, stačíte mi vy a rozčúľovať sa alebo radiť nemá zmysel 🙂
@akika722 téda, no dobre ti to ide, buď spokojná
no rada som tu bola ale robota čaká, takže sa zatiaľ majte pa,pa

@filipal nehanbim 😀 neviem,ale ja si tu kozu skoro necitim-tak to asi moc nebude boliet,alebo mam medzi prsty zobrat trosku viac? nie len cisto kozu?