Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky no ja som si to uz pozrela, cucoriedky su na hnacku, a zapekaju 😀 Skusila som rozžuť 1čl tych lanovych semiacok, a dala som si hrozno, to vzdy spolahlivo zaberalo. Ale normalne mam problem, brucho ma boli uz od rana akoby som neviem co jedla... otras.
Co mozem spravit pre pravidelne vyprazdnovanie co som kedysi mavala s presnostou ze by sa podla mna dali nastavovat hodinky 😀
ok, takze az pojdem nakupit, tak rakytnikova stava a tiez senny list, ano?
No verim ze kym sa dostanem do obchodu, uz bude po probleme, lebo prasknem ☹
pijeme to rano na lacno.
Baby nemohli by sme nahlasit dnesnu vahu? ta mi ukazala, ze 87,3..co je oproti pondelku viac ako pol kila rozdiel...tesim, snad to vydrzi do dalsieho pondelka a dufam v kutiku duse, ze sa prehupnem cez 87...zakliata je asi...dufam, dufdam, snazim sa...no vcera bol prehresok a na vahe nic a ked nemam prehresok, tak vaha ukaze hned viac...nechapem, asi jej hrabe... 🙂 co vy? ako sa mate? ani nemam cas tu dojst ☹
bambulky, prepacte, to som ja, pisala som z ineho nicku 😀
dievcata ahojte 🙂 citavam vas kazdy den,aj ja mam nadvahu este 12 kilo od vahy pred 2 tehotenstvom,ale nezaskodilo by schudnut aj viac,ja vsak budem rada,ked budem aspon 6 ako to vy volate.zatial som 7 a vdaka vam som schudla uz 2 kila 😉 naozaj super tema ,dakujem baby 🙂
@yennn ten senny list by som asi nepila ak este kojis,ja som mala problemy po porode s vyprazdnovanim a mozem ti povedat,moja mamina mi poradila lyzicku olivoveho oleja zapit teplou vodou a uspech zaruceny 😀
@nanika digitalnu vahu vyhod,uz ani ja sa na nej nevazim,najlepsia je stara komunisticka,na digitalnej mam vzdy o 1,5 viac ako na starej 😉 neviem z akeho dovodu ale presne ako tebe,socila som prvy raz ina cifra,skocim druhy raz zase ina tak som sa nastvala a vytiahla staru a na tu skocim aj 5 krat za sebou a stale ta ista vaha 😀
@monika.c ahoj, som rada ze si sa nam ohlasila, ked nas citas kazdy den 😉 A sme radi ze sa ti uz podarilo s nami schudnut 2 kilecka. Neboj, citaj dalej, diskutuj a podari sa ti, za chvilku budes šestková 😀 😀
Neviem si predstavit vypit lyzicku olivoveho oleja , verim ze by ma to poslalo tam kam chcem a to velice rychlo. No necham si to ako rezervne riesenie 😀
Co sa tyka vahy, nezabudni ze kazda vaha vazi inac, lebo je inac nakalibrovana. Takze sa stale treba vazit na tej istej, a neporovnavat staru s novou. Tiez zavisi od toho ze aku mas vahu. Ja uz som tiez pocula o takych, ze kolkokrat sa postavis, tolkokrat mas inu vahu, no to aby clovek spriemeroval 🙂
Moja vaha kolkokrat sa postavim, ukaze rovnako - mnohokrat mi to je nemile 😀 😀 😀 Ale je fakt, ze ju davam stale na to iste miesto v kupelni uz 4 roky - viem podla sparovacky kachliciek 😀 Aj na tom zalezi, postavis na iny povrch a uz je ine cislo
@yennn no za chvilu to asi nebude,ale ak by som bola v lete 6,budem veeelmi rada 🙂
s tym olejom som si to ani ja nevedela predstavit,ale zvaldla som ,zatvorila oci zadrzala dych a bolo to 😀 a jasne,kazda vaha je ina,ja som si kupila tuto digitalnu,ze jej hura,ale vies,ked mi ta stara ukaze menej,tak som jej nejako vernejsia 😀
ahojte babulky🙂 pozerala som si tie nase ,,konkurencne...ale to sa tak ani neda nazvat..... 🙂 skor by som ich nazvala...nase buduce clenky...🙂 sice schudnu ale za rok ani nie je vsetko tam kde boli na zaciatku.......
@monika.c chapem 😉 Ja som sa minule zase postavila u mamy na ručičkovu vahu, ked sme tam spali, a bola som rano zvedava, pytam sa mamy - co myslis ukazuje tvoja menej alebo viac ako moja? .... postavim sa na jej vahu a o vyse kila viac, tak vravim "ale heš potvora! " 😀 A mojej digi kamoske som hlboko povdacna aj za to -0.1 ktore ukaze oproti predchadzajucej vahe - co rucickova nevie 😎
baby neriešme inú tému- konkurenciu, doprajte im čas a oceňme ich snahu, nech sa im len darí v chudnutí, ja im to prajem zo srdca 🙂
ahojte babuľky...tak znova sa mi potvrdilo, že keď nemám na vás vôbec čas tak sa rozpíšete ako draci 😀 ....som dnes mala také ulietané doobedie, najskôr som letela na univerzitu kvôli diplomovke, odtiaľ peši na úrad práce a odtiaľ zase peši na sociálku (pre muža zobrať potvrdenia k daňovenému), tým pádom som vynechala desiatu 😒 ...pitný režim sa mi už pekne podaril dobehnúť a zrovna som spapala fajní obedík, že sójové plátky s ryžou a kopou zeleniny 🙂 ...mňám....keď štupeľ zaspí tak vás snáď dočítam 😉
@yennn som si stihla všimnúť foto tvojho nového účesu a musím povedať, že ti to sekne...hotová kočka z teba 😉

Mala sa uz pomaly prebudza, odchadzam k nasim, mozno vas odtial skontrolujem, drzte sa, pa