icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

vejula
10. feb 2011

@yennn 😅 žEBY???? ALE NIEE to vieš že nie, ale neviem akosi som poslednu dobu nevyspata msly je v noci zly, a ja potom cez den čerpam energiu z cukru 😖

jojina11
10. feb 2011

ahojte, je tu niekto?

nanika
10. feb 2011

@jojina11 Joji, premenujeme temu, na "je tu niekto?" Lebo mam pocit, ze sa tu striedame len my dve 🙂

marthuska
10. feb 2011

bambulky, aj ja som tu 😀 manzel je s malou von, prvyyyyyyyy kraaaaaaaaaaaaaaaaaaat

darsy
10. feb 2011

Ahojte,ja som uz ako chlap,ked je chory.Je mi uplne na 😖 ,nevladzem cvicit a to som sa tesila,lebo som zacala a celkom ma to bavilo.Dnes som zjedla aj sladkosti,ale potrebovala som nadopovat energiu,aj ked len na chvilku,ale tak sa ta coky rozpustala na jazyku,hmmmm 😀 Ale nebudem vam tu robit chutky a kazit moralku,snad mi zajtra uz bude lepsejsie a aj si na chvilku zacvicim.Ale intervaly dodrziavam,akurat vody trosku menej,ale inak okrem tych sladkosti par sa drzim.
Vsetkym chorym detickam,aj tym mojim,prajem rychle uzdravenie.
Ja som mala 80 kg po prvom porode,ked som sa vydavala,co by som aspon za ne dala,ale zajtra si dam po rukach ked by som mala hriesne myslienky.

jojina11
10. feb 2011

@nanika neviem čo sa deje , ale ja tu nebývam už pozde večer 🙂 ja idem spať skoro
@marthuska to ho napadlo samého, alebo si mu to naznačila, že by mohol 😀

marthuska
10. feb 2011

@jojina11 ani jedno, prikazala som mu to. inak by sme sa k tomu nedostali nikdy 😖 no na-ner-vy 😀 😀

jojina11
10. feb 2011

@darsy skoro sa uzdrav, mňa teraz voljako tiež nebaví cvičiť, a to nie som ani chorá, skôr sa na seba zlostím a v tom to asi je

jojina11
10. feb 2011

@marthuska veď preto sa pýtam, lebo môjho to tiež nenapadne, len ked narobím krik ale so mnou by sa promenádoval, ked ja idem, ale žeby išiel aj sám , aby som si mohla porobiť to nie, no veru na porazenie

jojina11
10. feb 2011

babule ja idem, môj syn tu stepuje kôli internetu. tak všetkým vám prajem pekný večer

elen58
10. feb 2011

ahojte babule aj ja som tu ale len na skok ,dnes mame za sebou nadhernu 2hod.prechadzku s detičkami slniečko krasne svietilo tak sme to využili kedže sa ma zase ochladit ☹ aj som si začvičila takže som zo sebou spokojna,zatial sa pekne držim žiadne prehrešky vždy ked pride na niečo sladke chut tak si poviem leto sa bliži a ešte treba par kil dole tak to nepokaz baba 😀 ,ako som natom s vahou neviem pretože sa nevažim,uvidime v pondelok.Dako je tu pusto babenky už vas prešla chut pisat ,alebo čo sa deje? ☹

mia258
10. feb 2011

Ahojte 🙂
My sme dnes mali návštevu, ale úspešne som sa vyhla všetkým koláčom, chlebíčkom, šalátom a vyprážaným jedlám 😎
Už mám za sebou večeru, dieťa mi spí, tak sa môžem učiť 🙄

yennn
10. feb 2011

@jojina11 krasny ukazkovy obedik. Bravó 🙂

yennn
10. feb 2011

@mia258 blahoželám, telo sa ti odvďačí 😉

jojina11
10. feb 2011

@yennn tak sme sa tu stretli?

yennn
10. feb 2011

@vejula chapem, spanok je velmi dolezity, bez neho idu vsetky veci dolu vodou... len vaha ide hore 😖

yennn
10. feb 2011

babulky za chvilku pojdem ulozit krpca, ale sa este vratim, ok? 🙂

yennn
10. feb 2011

@jojina11 @nanika ja nechapem co sa deje, strasne malo tu je v poslednej dobe ludi 😠

jojina11
10. feb 2011

@yennn no veď to, aj my sme si to už všimli, tiež by som rada vedela ,prečo?

yennn
10. feb 2011

@elen58 no perfektne. Som na teba pysna, ze sa takto krasne drzis! Uvidis v pondelok bude radost 😀

yennn
10. feb 2011

@jojina11 snad sa vsetci neodsťahovali na facebook? ☹

yennn
10. feb 2011

@marthuska a ako dopadla manzelova prechadzka s malou? Bude repriza? 😀 Dufam ze si si uzila takuto premieru! 😉 Verim ze si si citala knizku, a nie upratovala! Ci ... musela si pracovat aby si muzickovi dokazala ze sa neflakas, kym on na prechadzke tvrdo maka? 😀

jojina11
10. feb 2011

@yennn to hádam nie, my sme dnes boli vonku len asi hod, bola zima a malá bola dosť umrnčaná. neviem , čo jej je, hádam na ňu nič nelezie, keď je toľko choorých všade okolo, tak sme prišli domov , a ked sa vrátil mm z práce, tak ju zobral a ja ,že idem si teda zacvičiť, vydržala som necelú pol hodku aj to s takou nechuťou, musím to cvičenie presunnúť na doobeda, lebo večer som už veľmi unavená

yennn
10. feb 2011

@jojina11 my sme boli vonku na obed, asi 2.5 hodinky a bolo krasne 🙂 No ja som sa k cviceniu nedostala ☹ takze si dobra, ze si cvicila pol hodinku 😀

jojina11
10. feb 2011

@mia258 gratulujem k odolaniu, a držím palce pri skúškach

jojina11
10. feb 2011

@yennn hej , ale ako som ti už písala, takú nechuť som pri tom cítila, akoby nasilu a to nie je dobre

mia258
10. feb 2011

@yennn snáď stratou niekoľkých kíl 😀

yennn
10. feb 2011

@jojina11 to je zvlastne, lebo clovek sa vacsinou s nechutou do cvicenia len pusta, ale potom ked uz je prezleceny, prezuty a cvicit naozaj realne zacne, tak ta nechut by mala vyprchat.... nestalo sa ? Lebo za tychto okolnosti neviem ci ma vyznam sa takto nutit.... mozno niekto ma iny nazor a capne mi po prstoch, ze ta odradzam 😀 Co si cvicila? Mozno iny typ pohybu ktory by ta bavil viac...

jojina11
10. feb 2011

@yennn musím ťa tu nechať samú, oči sa mi už krížia, malá bola v noci stále hore a zavčasu sme stávali , takže ja ked teraz vypnem pc, tak odpadnem do postele a bude počuť len veľké chrnenie 😀 prajem ti pekný večer a zajtra dúfam, že tu na teba naďabím 🙂

mia258
10. feb 2011

@jojina11 ďakujeeem, šťastie budem v škole potrebovať 😒 😉