Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@jojina11 veru veru, ale našťastie som si spomenula deň vopred a nakoniec som nezabudla
@nanika ja som kedysi rada pila 3v1 ale už som to hrooozne dlho nepila teraz by mi to isto bolo nenormálne sladké, ale inak je to podľa mňa taká mňamka 🙂
no letím sa ja obliecť bo štupel už dojedá rohlík tak pôjdeme von do toho dažďa 😠
@pandrholka dobre pochodte 🙂
ahojte dievcence🙂 uz asi 2 dni som necvicila....mam vycitky a zda sa mi ze som aj mohla a kaslala som na to....chore deti po novom vystriedal chory mm(je to inak velmi podobne..,mozno to niektore poznate 😉 )konecne sa uz chcem vratit k povodnemu harmonogramu dna...teda stravu som neporusila to nie🙂 ale pitny rezim vcera trosku viazol a uz ked so to chcela dohnat tak sa to nedalo....takze ododnes uz uz znova na plne gule 😀 😀 😀 ...pekny den...
Ahojte, ako sa tu mavate? o tych cenach mi hovorte...vieme svoje 🙂 myslim, ze kazda rodina citi to 1% na daniach, manzelovi sice zvysili plat, no ked to vsetko prejde zdanenim, dostane este menej ako predtym... 😠 😠 😠 no a splacajte dva uvery a zite dostojne a zdravo... 😠 😠 😠 ale nestazujem sa, stale si zijeme viac ako lepsie...len odlozit to uz nejde tak ako kedysi 😒 😠 😠 😠
ahojte, vy sa sťažujete že je tu odliv a menej sa píše a ja si to dosť pochvalujem lebo aspoň stíham dočítavať 😀 😝 aj ked moc neprispievam snažím sa vás stále čítať a naberať stále inšpiráciu od vas a dnes ráno ma potešila aj moja váha konečne jupiiiii, dúfam že to do pondelka nepokazím 😠 lebo zasa víkend pred nami a ten je pre mňa vždy najhorší na posluchanie 😒
Babenky, cosi vam tu na "zasmiatie" prilozim: Angličan zarobí v prepočte 1 500 €, 700 minie na život...a čo zrobí s ostatnými..to štát nezaujíma. Francúz zarobí v prepočte 2000 €, 900 minie na život a čo urobí s ostatnými...štát nezaujíma. Slovák zarobí v prepočte 500€(na vychode 350€), na život minie 700 € a kde vezme tých 200 €(350€)...to štát nezaujíma..
Dokonca si dovolim tvrdit, ze ked sme zili v nemecku, tak sme vyzili lepsie ako ked sme obaja dreli na slovensku...
Teraz manzel pracuje znova v zahranici, je to o kusok lepsie, no akosi nic neodlozim bokom...
http://www.pluska.sk/zena/chudnutie/ste-magnet-...
precitajte si hlavne poslednu odpoved na otazku...uplny opak toho, co sa tu snazime dodrziavat... vraj na pravidelne jedenie treba zabudnut... 😠
Rozsiahle americké štúdie ukázali, že postačujú 2 jedlá, maximálne však 3 jedlá denne
No, rozhodne preto su americania taki "stihli"
Veru veru, ked mam v praci frmol, salat je to najlepsie, to mi tak spravne nastimuluje mozog a potom trepnem taku blbost, ze pri najvacsom zaberaku mi nebudu chybat sacharidy, z ktorych mozog zije.
Zmeňte čas, počas ktorého prácu vykonávate. No jasne, nech mi ten dobrak najde novu pracu v dnesnych casoch, toto ma dorazilo :(
teraz mi napadlo, v akej oblasti pracujete...teraz ked sme na materskej mame dost casu zaoberat sa pravidelnym papanim, no co urobite, ked nastane cas ist do prace...bude to mozne dodrziavat aj tam? 🙂
No ja som po nabehnuti na matersku nedostala predlzenu zmluvu, takze sa nemam kam vratit. Robila som s eurofondami. Ja ti poviem tak, ze clovek je teraz rad, ze si ma kde zarobit a je rad aj ked sa mu nedostane v praci najest, ci napit, z niecoho zit treba. Ja som rozhodnuta ist pre mna za mna aj do Tesca robit, nech su peniazky doma, ale nezamestnana nemozem doma zostat :(
No pan doktor si asi nevsimol jeden podstatny detail, ze pani ma sedavu pracu.... a hodinka rychlej chodze, ktoru odporuca? preboha a kde? po kancli? to si neviem predstavit...xixixi
Ahojte,co sa mi moze stat ked budem cvicit chora?Asi nic,ze?Lebo rano som sa len tak odvazila,ved trosku sladkosti mi nemohlo ublizit a ja mam vsetko naspat 😢 😢 ,ved som to az tak nekazila,akurat posledne dva tri dni som vodu nepila v dvoch troch litroch,len do litra mozno.Ach jaj som sklamana hlavne zo seba,idem si zacvicit aj keby som mala dusu vypustit a uz ziadna sladkost.
no, ako citam ine perly, ktore popisal aj inde, co som si vygooglila, no, asi je to pan troska mimo realneho zitia :(
Aaaaa druha somarina...keby ze si dam len dva jedla denne a vynecham maso a syry....po tyzdni takehoto "stravovania" v stresovom období by som asi zjedla aj skrinu na chodbe hned po prichode z prace...pokracovala by som botnikom....:o))
Do porodu som pracovala v uctovnictve, firma mi flek drzi aj nadalej...ale uz by som sa rada osamostatnila, len...

@pandrholka no to sa stáva,pretože sme postihnuté tým, že sme stále doma 😠
@nanika ja tie miešané 3,2 a podobne v jednom nepijem, fakt je to veľmi sladké už aj na mňa
no baby opustím vás, idem zakúriť v izbe a povenovať sa drobcovi, lebo už u starkej špekuluje