icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
11. feb 2011

@pandrholka no to sa stáva,pretože sme postihnuté tým, že sme stále doma 😠
@nanika ja tie miešané 3,2 a podobne v jednom nepijem, fakt je to veľmi sladké už aj na mňa

no baby opustím vás, idem zakúriť v izbe a povenovať sa drobcovi, lebo už u starkej špekuluje

pandrholka
11. feb 2011

@jojina11 veru veru, ale našťastie som si spomenula deň vopred a nakoniec som nezabudla
@nanika ja som kedysi rada pila 3v1 ale už som to hrooozne dlho nepila teraz by mi to isto bolo nenormálne sladké, ale inak je to podľa mňa taká mňamka 🙂

no letím sa ja obliecť bo štupel už dojedá rohlík tak pôjdeme von do toho dažďa 😠

nanika
11. feb 2011

@pandrholka dobre pochodte 🙂

nanika
11. feb 2011

@jojina11 no ved aby nebolo starkej smutno 🙂

macekovam
11. feb 2011

ahojte dievcence🙂 uz asi 2 dni som necvicila....mam vycitky a zda sa mi ze som aj mohla a kaslala som na to....chore deti po novom vystriedal chory mm(je to inak velmi podobne..,mozno to niektore poznate 😉 )konecne sa uz chcem vratit k povodnemu harmonogramu dna...teda stravu som neporusila to nie🙂 ale pitny rezim vcera trosku viazol a uz ked so to chcela dohnat tak sa to nedalo....takze ododnes uz uz znova na plne gule 😀 😀 😀 ...pekny den...

nanika
11. feb 2011

@macekovam super, tak nech sa ti dari, ja som si prave odcvicila brucho, snad sa podari este troska poobede. Huuuu, dnes bude mat dufam muz vyplatu, pojde sa nakupovat, tesim sa 🙂

macekovam
11. feb 2011

@nanika no ...peniazky pochybuju...zelenina draha...co?? nie je to stranda...viem o tom soje 😉

nanika
11. feb 2011

@macekovam akosi nevychadzame, stale navysujem v rozpocte a aj tak som na konci mesiaca nutena vybrat z knizky a aj tak je ten posledny tyzden o hubu :( Odkedy mi muz chodi domov skoro kazdy den na obed, tak je to desne :(

pattinka
11. feb 2011

@macekovam tak, tak aj mne sa včera v Kauflande hlava zatočila z tých cien 😠

macekovam
11. feb 2011

@nanika poznam.... 😒

macekovam
11. feb 2011

@nanika zdravie je drahe....hlavne ze chcu aby ludia zili zdravo ...neviem zaco.....

ivana82
11. feb 2011

Ahojte, ako sa tu mavate? o tych cenach mi hovorte...vieme svoje 🙂 myslim, ze kazda rodina citi to 1% na daniach, manzelovi sice zvysili plat, no ked to vsetko prejde zdanenim, dostane este menej ako predtym... 😠 😠 😠 no a splacajte dva uvery a zite dostojne a zdravo... 😠 😠 😠 ale nestazujem sa, stale si zijeme viac ako lepsie...len odlozit to uz nejde tak ako kedysi 😒 😠 😠 😠

mirmaj
11. feb 2011

ahojte, vy sa sťažujete že je tu odliv a menej sa píše a ja si to dosť pochvalujem lebo aspoň stíham dočítavať 😀 😝 aj ked moc neprispievam snažím sa vás stále čítať a naberať stále inšpiráciu od vas a dnes ráno ma potešila aj moja váha konečne jupiiiii, dúfam že to do pondelka nepokazím 😠 lebo zasa víkend pred nami a ten je pre mňa vždy najhorší na posluchanie 😒

zana0077
11. feb 2011

Babenky, cosi vam tu na "zasmiatie" prilozim: Angličan zarobí v prepočte 1 500 €, 700 minie na život...a čo zrobí s ostatnými..to štát nezaujíma. Francúz zarobí v prepočte 2000 €, 900 minie na život a čo urobí s ostatnými...štát nezaujíma. Slovák zarobí v prepočte 500€(na vychode 350€), na život minie 700 € a kde vezme tých 200 €(350€)...to štát nezaujíma..

zana0077
11. feb 2011

Dokonca si dovolim tvrdit, ze ked sme zili v nemecku, tak sme vyzili lepsie ako ked sme obaja dreli na slovensku...
Teraz manzel pracuje znova v zahranici, je to o kusok lepsie, no akosi nic neodlozim bokom...

ivana82
11. feb 2011

http://www.pluska.sk/zena/chudnutie/ste-magnet-...
precitajte si hlavne poslednu odpoved na otazku...uplny opak toho, co sa tu snazime dodrziavat... vraj na pravidelne jedenie treba zabudnut... 😠

nanika
11. feb 2011

@zana0077 ja odlozit musim, aby muz dokoncil vysku, takze kazdy mesiac aspon trochu, nech mam na tu palku v lete odlozene a plus nieco bokom, lebo bude vyuctovanie bytu a na 100% nedoplatok, nove saty si za to nekupim :(

nanika
11. feb 2011

Rozsiahle americké štúdie ukázali, že postačujú 2 jedlá, maximálne však 3 jedlá denne
No, rozhodne preto su americania taki "stihli"
Veru veru, ked mam v praci frmol, salat je to najlepsie, to mi tak spravne nastimuluje mozog a potom trepnem taku blbost, ze pri najvacsom zaberaku mi nebudu chybat sacharidy, z ktorych mozog zije.
Zmeňte čas, počas ktorého prácu vykonávate. No jasne, nech mi ten dobrak najde novu pracu v dnesnych casoch, toto ma dorazilo :(

ivana82
11. feb 2011

@nanika presne toto aj mne napadlo, v jednej odpovedi pisal, ze najst si hodinu cas na pohyb...nonsens ked napr. robis ako uctovnicka a je koniec marca 🙂

ivana82
11. feb 2011

teraz mi napadlo, v akej oblasti pracujete...teraz ked sme na materskej mame dost casu zaoberat sa pravidelnym papanim, no co urobite, ked nastane cas ist do prace...bude to mozne dodrziavat aj tam? 🙂

nanika
11. feb 2011

No ja som po nabehnuti na matersku nedostala predlzenu zmluvu, takze sa nemam kam vratit. Robila som s eurofondami. Ja ti poviem tak, ze clovek je teraz rad, ze si ma kde zarobit a je rad aj ked sa mu nedostane v praci najest, ci napit, z niecoho zit treba. Ja som rozhodnuta ist pre mna za mna aj do Tesca robit, nech su peniazky doma, ale nezamestnana nemozem doma zostat :(

zana0077
11. feb 2011

No pan doktor si asi nevsimol jeden podstatny detail, ze pani ma sedavu pracu.... a hodinka rychlej chodze, ktoru odporuca? preboha a kde? po kancli? to si neviem predstavit...xixixi

adky
11. feb 2011

@macekovam napodobne-tiez som polavila s cvicenim 😀 😢

ivana82
11. feb 2011

@nanika presne moj nazor, som ucitelka s jedinym rockom praxe, tiez sa nemam kam vratit, takze sa "tesim" ako mi vsade napisu, ze maju obsadene...tiez som rozhodnuta ist robit hocikde, aj vykladat tovar,nemam s tym problem...len nech nieco zarobim 🙂

darsy
11. feb 2011

Ahojte,co sa mi moze stat ked budem cvicit chora?Asi nic,ze?Lebo rano som sa len tak odvazila,ved trosku sladkosti mi nemohlo ublizit a ja mam vsetko naspat 😢 😢 ,ved som to az tak nekazila,akurat posledne dva tri dni som vodu nepila v dvoch troch litroch,len do litra mozno.Ach jaj som sklamana hlavne zo seba,idem si zacvicit aj keby som mala dusu vypustit a uz ziadna sladkost.

nanika
11. feb 2011

no, ako citam ine perly, ktore popisal aj inde, co som si vygooglila, no, asi je to pan troska mimo realneho zitia :(

zana0077
11. feb 2011

Aaaaa druha somarina...keby ze si dam len dva jedla denne a vynecham maso a syry....po tyzdni takehoto "stravovania" v stresovom období by som asi zjedla aj skrinu na chodbe hned po prichode z prace...pokracovala by som botnikom....:o))

ivana82
11. feb 2011

@darsy tak to bude hlavne tou vodou, ked jej nedas dostatok, zacne si ju telo zadrziavat, to je aj moj problem...niekedy vela, niekedy skoro nic 🙂

nanika
11. feb 2011

@darsy nemalo by sa namahat srdiecko, ked si chora si myslim :(

zana0077
11. feb 2011

Do porodu som pracovala v uctovnictve, firma mi flek drzi aj nadalej...ale uz by som sa rada osamostatnila, len...