Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
babusky...pocitala som si vas....viete ja som si v lidly kupila 60%...to bola balada...ale zasa aj 80% mi mi chuti....mam nejake zravejsie obdobie asi pred MS zravka...ale zasa nie az tak moc len mi ide na chut nejaka dobra mnamka...uz viac si ju nekupim....zaujimave je...ze mam rada keksiky a tie mi vobec nejdu na chut.... 😉 hm...inak na obed som robila fasirky,zemiaky a tekvicovy privarok....to som ozelela a spravila som si prazenicu z hribov s dvoma vajcami ale je toho pozehnane este takze sa tam asi tie vajcia stratili.....ale musim povedat ze mi to vobec nechutilo.... ☹ ☹ a tak som sa tesila na prazenicu...keby som si dala 1 fasirku,zemiaky a troooska priarku asi by som bola spokojnejsia...no co zasa som ymyslala... 😒 😒 ale zasa den nie je len o jedle...brucho je skoro plne a tak je dobre... 😅 😅
ahojte...no počasie, že dovi dopo...som sa s malým skoro strepala na zem čo sa tu tak šmýka....malý už má v poriadku tie priedušky, tak som môžem dať konečne aj ja do poriadku....no a ako ste sa bavili o tej práci, tak ja sa tiež nemám kam vrátiť bo som robila len 9 a pol mesiaca pak som skončila na tehotenskej PN a ja som nastúpila na to miesto iba na zastupovanie počas materskej/rodičovskej dovolenky, ale čo čert nechcel otehotnela som aj ja a tak v priebehu roka museli zháňať ďalšiu náhradu 😀
babulky pozdravuje @michaelapillarova z dovolenky-kupelov. Maju sa fajn, az na to ze na zaciatku bolo Miske zle, ale uz je to dobre, tak si uzivaju 😉
a ja sa lucim, mozno az do pondelka. Zajtra rano odchadzame svokrovcom, drzte palce nech odolam. A dnes ked pride muz z prace, tak bude instalovat novy router, takze nam nepojde internet... mozno sa mu podari, tak by som sa vecer ozvala. Ale ak nie, pekny vikend! 🙂
inak baby, ja chvalabohu mám prácu istú a viem, že sa na ňu teším a aj môj šéf bude rád,ked nastúpim späť, takže som rada a je mi ľúto, že tu niektoré nemáte také šťastie ako ja
@pandrholka som rada, že je malý už oK, držte sa
Baby, vás dočítať, to je skoro nemožné 😀
Dnes deň o držku, celé doobedie som behala s malou po lekároch, potom rýchlo urobiť veľký nákup (samozrejme privliecť ho domov v rukách).
Konečne som dovarila obed - špagety. Veľký prehrešok? 😒
Malá mi konečne zaspala, tak si idem urobiť kávu a s tou horkou čokoládou ste mi také chuti narobili! 😠
@jojina11 vďaka 🙂
všimli ste si že na stobklube.cz priratava kavu do pitného režimu? to vari nie 😲 ved o kavu by sa mal príjem vody ešte navýšiť a nie znížiť nie?
teda oprava na FB 😀 😝
Ahojte. Žiadny FB, občas sem nakuknem, ale ja proste fakt MK nestíham. Dnes ešte k tomu prišiel mm z práce chorý ako pes, vyzerá to na chrípku. ☹ Ale samozrejme chudnem s vami aj naďalej, akurát dnes som si uvedomila pred chvíľkou, že som od rána nič nejedla. Ale polepším sa. 😉
Aj ja sa hlásim k nestíhajúcim, ale snažím sa vás čítať takže som v obraze 😉 Nazerám aj na FB ale nemám pocit že by sa to presúvalo tam, vačšinou sa píše sem, či ? 😎
Ja hlásim moje zlyhanie 😢 Poobede som nestíhala, nevyspatá, s nervami v koncoch, tak som si dala pár syrových keksíkov a cukríky ☹ ☹ ☹ Nechápem ako sa mi to mohlo stať, ale stres asi robí svoje 😔
pekný večer všetkým , som rada, že aspoň baby čítate, ked aj nestíhate písať
@sanym no tak moja, musíš sa veru polepšiť,lebo tvoj organizmus je úplne osprostený, že najprv pravidelné jedlo a na druhý deň zasa nie, a potom začne robiť zásoby/nič v zlom/držím palce 🙂
@maya30 určite sa píše viacej sem, myslím ,že FB bol len taký ošiaľ, grogu mám v priateľoch, takže na to, aby som jej napísala, nepotrebujem žiadnu novovytvorenú skupinu a písať na dvojo je hlúposť
@mia258 asi si sa potrebovala dobiť energiou, nič si z toho nerob, pokiaľ sa to nedeje pravidelne , tak to nerieš, zajtra si už dáš pozor, neboj bude to v pohode 🙂
ahojte,ako sa mate???ja sa celkom držim,teda sa snažim,vživote som nepojedla tolko zeleniny a zdravych veci ako teraz,k všetkemu kopec zeleniny a sama kuracinka a tofu 😀 no tofu mi chuti najviac,aj dnes bolo na obed 😀 😀 😀 a večer som mala brokolicu s karfiolom na pare 😀
ozaj..dodržiava to ešte niekto?to od zuzuh???
na FB sme sa isto nepresťahovali...presne ako píše @jojina11 groku mám v priateľoch tak jej môžem kedykoľvek napísať bez toho aby sa človek zamotávala do ďalšej debaty
@akika722 myslím, že okrem teba asi nik...aj ja som dnes dala tofu na obed už druhý raz tento týždeň a to som ho vyše desať rokov nedala do pusy....
baby taká som vytočená...starý odchádza v pondelok na služobku, príde na víkend síce domov,ale malo by sa to tak opakovať tri až štyri týždne...o to by ani tak neišlo ako to, že dnes má narodky a miesto toho aby sme si urobili pekný večer on ide s potenciálnym švagrom radšej na pivo 😠 ....neni som vadná keď ma to zase nasralo 😒
inac sa mi lubi, ze vsetci citaju, ale nikto nestiha pisat 😀 Tak si asi vsetci citaju vety typu "je tu niekto? hm... som tu sama, tak ja idem" 😀 😀 😀

@nanika ved ich dommácnosti sa to netýka, sa divíš?