icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

vejula
13. feb 2011

@tinockaaa ja tiež isto nemam nedostatok sacharidov... isto, každy den jem dostatok sušeneho ovocia aj ochutene sladke jogurty, takže cukru mam dosť, ale ja som od malička bola strašne na sladke, kebyže den nemam niečo sladke tak sa zbaznim... a aj moj braško od malička ked dostal chuť musel jesť sladke lebo že inak by sa zblaznil... ale on ma dobru postavu aj napriek tomu že je vela sladkeho... a mame to po tatkovi a on to ma po našej babke, vždy musela mať v zasobe nejake horalky alebo dačo... neviem čim to može byť že sme takyto sladkarikovia 😅

sonya16
13. feb 2011

to je tu niekto, či??? Mi už napíšte, že ako sa dostanem na tú stránku, kde sa môžem pri Vás motivovať, kde máte tie svoje krásne fotky 😀
veľmi prosím... 😅

darsy
13. feb 2011

Ahojte,no vidim,ze tento tyzden bol pre skoro vsetky taky ,,žravy,,Jaj mam na seba nervy,ani necitim chut jedla,ale jedla som,to som mohla aj listy salatu,ale to ma napadlo az teraz. 😒
nanika ja mam dvoch v skolke a tretieho doma,ale ked je sam tak sa da,ale ked su vsetci sppolu tak ako aj dnes,hroza,ten bordel co narobili v izbe,bitka stale,ach jo.ale ked uz bude teplucko tak vytiahneme Slalom a korcule a heš na hradzu zhadzovat tie šunky.

darsy
13. feb 2011

uz sa tesim ked odide navsteva tak pojdem citat ako sa dostat na album.Snad to zvladnem a dakujem Yennn. 😲

mia258
13. feb 2011

Ja som si poobede urobila trošku času, ze budem cvičiť. Cvičila som 25 minút, ale odvtedy mi je stále zle, hlava sa mi točí, na zvracanie 😒 Neviem či to môže byť z cvičenia, tesne predtým som nič nejedla ani nepila. Po cvičení som vypila 2 poháre vody (myslela som, ze ten stav prejde), a trošku kešu orieškov.
Teraz mi je už lepšie, len ten čudný pocit zostáva... 😖

idris
13. feb 2011

Ahojte babule prepáčte že som sa neozvala niekoľko dní ale bola som mimo.No dnes som konečne doma a konečne od pondelka nabehnem na môj obľúbený kolotoč , lebo sa musím priznať flákala som jedla som len to čo mali a keďže neriešia zdravú výživu tak bolo málo zeleniny a aj chudého mäsa no som zvedavá na zajtrajšie ranné váženie 😅 😅 no viem že v utorok to bude na 80, 5 xexexex ale zajtra určite na 81,xx a neviem 😅 😅 😅 ako už dlhšiu dobu som sa nepohla dole na váhe a to je polka mesiaca za mnou 😔 😔

tak ja si idem trošku zacvičiť a ešte sa tu večer ukážem

debbie
13. feb 2011

ahojte babulky konečne som sa dostala za ntb, mm je na nočnej tak nič nesťahuje ani nehľadá 😀 , služba na umyvanie chodby dnes skončila , a uhačkované 4nové čiapky na jar... 😀 a inak sme ťuk ťuk zdaví

debbie
13. feb 2011

@jojina11 ahoj , no maš pravdu akosi som nemala čas na vas a ani nebolo kde 😀 mm okupoval cez obed ntb, a večer som toho mala veľa a ked som si konečne sadla , bola som ko a oi. denne som mala fitko 😀 😀 😀

yennn
13. feb 2011

ahojte babulky 🙂

yennn
13. feb 2011

@marthuska ja mam praveze vacsinou v nedelu nizsiu vahu nez pondelok 🙂

@vejula nie si sama, netrufam si odhadnut kolko % z nas take stavy este mava, ale ja rozhodne. Utrhnuta z reťaze, bohuzial to je podla mna este dokaz toho ze sme sa v hlave neprestavili, ale nevadi, aj to bude 🙂

yennn
13. feb 2011

@sonya16 posielam ti IP - ak si citala moju spravu co som poslala vsetkym, mala si mi napisat, bola by som ti uz davno poslala 😉

yennn
13. feb 2011

@debbie tak teda vitaj po dlhsej dobe 🙂

yennn
13. feb 2011

tusim som tu zase sama? Dnes som uz pekne papala, aj pitny rezim mam uz ok, co sa o vcerajsku povedat neda. Tak len tolko. 😉
Idem ulozit maleho, potom este nakuknem ci tu dakto je 🙂

debbie
13. feb 2011

a
@yennn ahooooooooooooj a dik za privítanie

yennn
13. feb 2011

@debbie uz som späť 🙂 Ako sa ti dari? Kazdy den fitko, zajtra bude minusko?

strasska
13. feb 2011

ahojte, ja vas pravidelne citam a chudnem tajne spolu s vami a tento tyzden mam tiez taky krizovy...vcera som spraskala na obed 5 parenych buchiet (tak sa to sklonuje 😕 ) a teda bolo mi riadne zle...moj zaludok si uz asi odvykol, chvalabohu
ale furt mam chut na sladke...teraz radsej sedim pri PC, lebo v obyvke su kolace...tak aby som odolala 😝

yennn
13. feb 2011

@strasska ahoj, a preco sa obcas neozves, nechudni tajne. 🙂 uf, tak to ja parene buchty lubim, ale ani v casoch kedy som nechudla, by som ich nezjedla 5 - chapem ze ti bolo zle 😀

strasska
13. feb 2011

@yennn my robime take mini a tiez si napamatam, ze by som niekedy tolko zjedla, ale MM jedol tak lakavo, ze som neodolala ☹

yennn
13. feb 2011

@strasska tak nevadi, zajtra zabudni na buchty, rano sa pekne nastartuj a pokracujeme, nie? A preco chudnes tajne? Nebolo by lepsie keby si s nami? Je to super motivacia 😀

strasska
13. feb 2011

@yennn vlastne ani neviem preco tajne, ale dokonca som nastartovala baby u nas v julovkach, ale tam to viazne, tak chodim naberat inspiraciu tu 😉
a motivacia ste teda poriadna, dakujem 🙂

strasska
13. feb 2011

@yennn a uz dnes som to riadne vyvazila, ale buchty dali riadne zabrat mojmu traviacemu systemu, som sa ich dlho nevedela zbavit 😅

katy30
13. feb 2011

tak baby som zvedava na zajtra. Pobyt u mamy je fajn,len vcera a dnes bol prehresok. Mne choroba pridala na apetite ☹

debbie
13. feb 2011

Ahojte baby mame novú temu v sukromke , prida motiváááciu 😀

idris
13. feb 2011

OK babule ide spať papap 🙂

nanika
14. feb 2011

Ranko baby, takze dnes mam minus len -300g, tak mi treba, ked som pazrava :(

marthuska
14. feb 2011

@nanika dobre ranko, ved taky ubytok je super🙂

zuzuh
14. feb 2011

Ja dole len 0,1kg - nechapem preco - poctivo som dodrziavala cely tyzden. 😢

hedah
14. feb 2011

@adky som na pitnom režime "čistá voda" od novembra no len tá strava musím si to nejako vsugerovať. Aký máš zhruba jedálniček počas dňa?

idris
14. feb 2011

tak ja mám dnes -400g 😉 ale bol strach sa postaviť na váhu po minulom týždni 😀 😀

elen58
14. feb 2011

Dobre ranko babulky ,takže hlasim -0,5kg,ja sa tak tešim kedže som každy druhy tyžden stala jupí,jupí 😀 😀 😀