Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte, tak ja mam dnes rano 100,8, ubytok 1,4 kila 😉 v dialke vidim 9 😉 na obed sa chystam spravit plnenu papriku, uz neviem, co varit, krasneho valentina vsetkym, ja som zacala oslavovat uz vcera, dostala som merci, zjedla pomaly polku, hanba velikaaaa.
Ahojte, tak ja mam dnes rano 87,2 kg, co by mal byt ubytok 0,9 kg...aspon sa mi teda zda a to nemam pocit, ze by som sa vcera nejak krotila v papani, po obede bola aj zmrzlinka, no potom sme sa isli s manzelikom kulturne vyzit, takze valentinsky darcek mame za sebou...pekny den 🙂
dobré ránko žienky...no tak ja mám úbytok -1kg tak snáď už budúci pondelok budem sedmičková 🙂
všetkým, ktoré ste schudli gratulujem, ktoré máte stagnáciu nič to a tie, ktorým nedajbože ukázala váha + nič to ide sa ďalej veď leto je už za rohom 😀
@pandrholka jeeeej, krasne 🙂
@nanika no moja, ale ty uz mas -8,4 od januara a ja zatial iba skoro pat kil prec, az budem mat aj ja tolko vela prec, tak vtedy mozes povedat, ze som ta zahanbila 😉 ale je pravda, ze tiez jem tak vselijak divoko, vcera chlieb s mastou a cibulou a neviem kolko cokoladiek merci, hanba, musim posluchat, lebo mi vaha bude zase hovorit, ze po skupinkach nevazi 😀
@elen58 dakujeeem 😉 este 30 kil a som ako tak stihla 😀
@nanika ďakujem 🙂
Dobre ranko babulky, hlasim -0.5kg
Blahozelam k ubytkom a ked ste schudli "len" -0.1 ci -0.3 aj to je ubytok. A ak ste aj dodrziavali pekne rezim, nevadi, telo si obcas robi co chce, len treba vydrzat 😉
Blahozelam vsetkym k ubytkom 🙂
dobre ranko blahoželám všetkým k ubytokom, ja hlásim -1,2kg, jupiii konečne som sa spamätala 😉
@katkav ja zo seba nemam ani tak hrozny pocit, lebo som sladke nevyjedala, okrem tych 4 tvarohovych kolacikov a 5 orechovych rohlickov a jedneho cukrika, pricom som to dala vsetko dopoludnia, teda okrem toho cukrika. Neprejedala som sa nejako, ale to ako som bola zvyknuta, ze poobede uz striktne len bielkovina, popripade zelenina, tak to bolo nieco strasne, absolutne mimo :( Aj to kura s kozou vcera, nonsens. Ale uz sa drzim, tento tyzden to musim dohonit, na mna fakt treba len bic. Dnes krtkova torta, idem ju prave robit, pozriem, ci by sa mi to vpratalo zajtra do desiaty, ak nie, tak na nu kaslem, nemozem si to teraz dovolit, teraz Valentin, potom Velka noc, stale nieco bude a ja skor priberiem ako zhodim 🙂
@pandrholka gratulujem 😀
Ozaj babulky - PEKNEHO VALENTINA! 😀 😀 😀
@elen58 ďakujem 🙂 a ty ako?!?!
@nanika no moj manzel ma v sobotu narodky, takze mu spravim taku torticku, takze neviem, co povie buduci tyzden vaha, aj ked to bude jeho torta, takze by som mu do nej moc nemala rypat 😉 tak ale narodky ma raz za rok, tak to snad nejak prezijeme, bez vacsej ujmy na vahe 😉 este si nakazal rezne v trojobale, lebo musi chudacik jest zdravu stravu 😉 takze dalsia dietna bomba 😉
@katkav môj manžel mal teraz v piatok narodky...ja som mu tortu nerobila, ale moja mamik...do dnes som neokoštovala bo si hovorím, že v pondelok by sa to asi odrazilo na váhe, ale už mám na dnes na desiatu nachystaný taký malý kúsok aby som skúsila aká je bo ju všetci chvália..do pondelka ju isto spálim, bo už mi je lepšie tak sa pustím aj do cvičenia 🙂
@pandrholka to isto spalis, do buduceho pondelka iste 😉 vsak kym ju nezjes celu sama, tak by to malo byt ok 😉
@katkav no tak celú ju zaisto nezjem bo mm dnes odchádza do štvrtka do noci na služobku tak som mu viac ako polovicu nabalila, nech dá aj kolegom aby sa to tu nepovaľovalo 😀 a hlavne nepokazilo 🙂
@pandrholka no -0,5 kg pre mna je to vyhra u mna bolo pravidlo každy druhy tyžden stat 😀

@zuzuh
@idris
@elen58
blahozelam kocky k ubytkom, super 🙂