Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
dobre ranko.Len na skok. Dnesna vaha ukazuje -0.2 kg. som spokojna. Hlavne, ze isla dole 😵
torta? co za torta?! Moje nervy, ja mam tu svoju v rure eeeeeeeeeeeeech, skoro som na nu zabudla 🙂
dobre ranko 🙂 dnesna vaha 84,8 , cize minus 1 kilo 😉
@pandrholka presne tak kao ja,aj ja mam minus kilo 😀 gratulujem 😎
@elen58 tak super aj pol kilečko je krása...no tak snáď už nebudeš stáť 😉 a pôjde to len a len dole 😉
A samozrejme blahozelam vsetkym kockam co schudli 😉
@katkav veru veru...ale šak načo by to aj tak doma bolo keď bych to nejedla bo viem, že keď si ju dám teraz tak už viac nie 🙂 ...chcem len koštnúť a trošičku sama zo sebou oslávim tento dnešný zamerikanizovaný sviatok 😀
@adky gratulujem...paráda ide ti to krásne, o chvíľku ti bude to nové triko ako uliate 😉
@pandrholka dufam 😀
@adky ale prosím ťa, šak ty si v tomto chudnutí fantastická...máš môj velikánsky obdiv 😉
To snad nie, ono normalne snezi :(
som bola teraz na skok na FB tak aj groka zhodila kilečko...tak sa jej teda darí aj keď nie je aktívne tu s nami 🙂
@nanika čo prosím?!?!?
pockaj, skusim odfotit
ty kokso, vsak sme od seba iba cez most a tu nesnezi 😉 sranda 😉 inak som minule rozmyslala, ci by som ta spoznala (alebo aj hocikoho ineho), keby som ta stretla niekde v Peetrzke, alebo v Avione alebo tak 😉
inak baby, mam byt nekompromisna a ked mi niekto treti tyzden neodpoveda, vyradit z tabulky? alebo im dam este jednu sancu 😉
uz to poletuje aj u nas 😉 to asi preliezol ten oblak cez Dunaj 😉

@pandrholka dobra finta, poslat kolegom 😉 aspon ta to zbytocne nebude lakat 😉