Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
baby tak ja sa pustila do upratovania skrine a rovno som vytriedila veci čo su nemoderne a male a zistila som že musim nakupit komplet trička s dlhym a kratkym rukavom aj dake nohavice ,sukne a šortky proste skoro všetko mi chyba pomoooooooc 😒 sice tie moje krasne trička oblečiem ale su ta do pasa to som si mohla dovolit pred tehu nie teraz ked mam na brušku strie,som svetly typ tak to je riadne vidiet,no nič musime začat vymetat obchody a bazarky 😀 😀 😀 😀
Ahojte babule. Ja len na skok, všetci sme strašne chorí - chrípka. Gratulujem všetkým k úbytku. Pre istotu som váhu nahlásila katke už včera, lebo som netušila či sa sem dnes dostanem. Je dole ďalšie kilečko, spolu už 8,3 😵 Pekný deň.
@yennn den D, lebo je Adky zasnubena, tak preto som sa pytala, ze kedy to bude....vsak ju mas tiez na fb, nie? a chce studovat jeden krasny obor, co by som mozno aj ja chcela, ale nemam na to "gule" 😉 tak sa budem venovat ekonomike, kedze ju mam vystudovanu. ved ona sama napise, co.
Ahojte bojovníčky. Ja si Vás tu čítam pekne potajme už viac ako týždeň, a tak som sa rozhodla k Vám pridať keďže sme s priatelom kúpili minulu nedeľu novú váhu, ktorá mi ukázala to čoho som sa bála 79 kg ☹ . Po pôrode sa mi podarilo pekne dať naspäť svoju váhu 75 kg a som si myslela, že to pôjde nižšie,ale kdežeee. A tak ak môžem rada by som bojovala spolu s Vami 🙂 . Dnešná váha mi ukazovala 75,8kg, čo som sa pekne potešila a úbytok z pásu -2 cm,ale musím sa ešte dokopať do cvičenia lebo na to som strašne lenivá. Pekného Valentína prajem 🙂
juj kočky tak ja vam to tu asi troška pokazim 😅 velmi sa za to ospravedlnujem.. alebo radšej nemam davať tento tyžden vahu nech vam nepokazim priemer???? lebo priznavam sa že som plusova, sakriš... ale tak pažrava som bola a navyše som začala aj trocha cvičiť tak možno nejaky ten svalik pribudol 😅
ahojte kočky, pekný valentíbsky pondelok 🙂 nestíham veľmi čítať, ale dufam, že sa máte dobre a kilečka pekne ubúdajú.
mňa dnes pohľad na váhu veľmi potešil konečne sa to rozbieha... len sa priznám, že som sa ešte do cvičenia nedokopala,ale tak zase chodím s malým vonku každý deň minimalne 1,1/2h- 2hod prechádzku tak aj to sa počíta, nie?
@katusradus @marthuska kukala som si prave graf, baby utekajte, @adky je vam v patach 😀
Mna uz predbehla davno, ja uz to neovplyvnim, ale vy sa nenechajte 😉
@yennn Ďakujem pekne, no hlavne som sa prestala napchavať sladkym a pila 3 litre vody denne, čo bolo pre mna dooosť tažke,ale islo to 🙂 . a tiez sa snazim 5x denne čosi zobnuť a od 18.00 nejesť, len piť a piť a piť. Priznam sa, ze vcera sme mali navstevu a som si zobala s nimi pagaciky a este u svokry som musela ☹ zjesť kolac,ale nie vela a vidim, ze ma to nezabilo a vaha mi to nespocitala 😀
ahojte rada by som sa k vam pridala ale je tu toho vela pisaneho a nemam cas pri malom tolko citat. davate si aj nejake rady co ano co nie pri chudnuti? ak vas to otravuje pisat znova tak prepacte:o)
@yennn no to by sa malo len 1x tyzdenne,ale ona potvora na mna kazde rano kricala "no odvaz sa odvaz " protivna jedna 🙄 . ale tento tyzden sa skusim nevazit az v pondelok,ale to sa budem bat postavit na vahu pretoze ide vo stvrtok na lyzovacku do nedele a to bude strasne sebazapieranie nenapchvat sa tymi dobrotami, co tam budeme mat, ale aspon si vyskusam aka som silna 😅 ..aj ked doteraz nadomnou vyhravala pažravosť 😠 ,ale najvyssi cas s nou zatočiť 😉
Babulky prave mi postar priniesol novú Diétu, bežkajte do trafiky, je tam pribalený samostatný receptár na Cottage Cheese
(* šunkové rolky,
* slaný koláč z lístkového cesta,
* plnené cherry paradajky,
* pikantná plnená cuketa,
* ľahká a sýta večera,
* americké zemiaky a chilli dip,
* boloňské špagety pre vegetariánov,
* pažítkovo-syrové guľky,
* tuniakové chilli cestoviny,
* rýchle jednohubky,
* chladený piškótový dezert,
* plnené palacinky )
ahojte dievčatá, váha - 0, 5 kg,
teraz som sa vrátila od doktora, vyfasovala som ATB, tak dúfam, že do konca týždňa budem fit, ospravedlňujem sa dopredu, že nebudem prrispievať, ale čítať budem

@adky to si pamatam, ked som isla na vysku, tiez bolo asi najhorsie znova sa naucit ucit sa 😉 neboj, to zvladnes, len potom pozor, lebo vela kniziek, znamena menej pohybu, aby sa kila nevracali 😉