Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Dobre ranko, vcera som mala krtkovu tortu, ale len jeden kusok. Dnes skocim na vahu a lepsia ako vcera, to s tym chudnutim tortou si dam patentovat 🙂 Ale inak sa akoze hanbim 🙂
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...
zaujimave, dokazete niekto spratat 100g zeleniny a ovocia denne na 10 kg svojej vahy?
Dobre ranko babulky. Vcera som sa ukazkovo drzala, na veceru zeleninova kremova polievka a dost. A potom som si s mm pustila romanticky film, ze Jedz, modli sa a miluj.... ludia tam vam spravia horsie chutky na jedlo, nez vo filme Cokolada!!! Spagetti carbonara, parmezan, prava talianska pizza..... mmmmmmmmm 😎 Tak som to nezvladla a ku filmu som si doniesla soletky 😖
@idris @nanika ja sa pridam do vasej diskusie o menach, ked sme krstili mojho maleho, mal dva mesiace, farar povedal ze Adrian sa nepouziva uz asi 30 rokov, ze sme zvlastne vybrali. Si vravim super - on to musi vediet, ved krsti furt, nie?
A o pol roka vsade samy Adrian (este aj bez dlzna tak ako mame my) 😀 😀
ahojte, všetkým vám prajem pekný deň, včera som bola len na tekuinách/rozumej čaj....brrrr/ takže jedlo skoro žiadne,do rána som spala na gauči, aby sa malá nebudila na môj kašeľ, mm mal teda službu 🙂 ale musím pochváliť, zvládol so cťou, dnes je mi už o kúsokk lepšie, ale nemám predstavu čo variť, lebo mi naozaj nič nechutí 😒
keby lenivost kvitla, tak som dnes asi samy kvet 😉 skarede zamracene pocasie, spat sa mi chce 😒
Ahojte. Tak minimálne na dnes sa pridávam do klubu maródov 😒 Ráno som vstala o pol siedmej s tým, že som ani nevidela kam chodím, čo sa mi tak točila hlava. Akoby som aspoň 2,5 promile v sebe mala 😖 A ešte aj ten pocit na zvracanie...
Ledva som sa postarala o malú, musela som si na chvíľku ľahnúť, na dve hodinky to tu prebrala svorka, ale teraz som sa prinútila a idem variť špenátové lasagne.
Ale inak jedlo/pitie bieda. Doteraz som zjedla (nasilu) jeden biely jogurt a vypila asi 2 pohare vody. Ale nič viac do mňa nejde 😔

@yennn no lenze ja neviem lyzovat takze ja sa budem len pozerat ako lyzuju 🙂, a preto nesmiem byt pazrava lebo nebudem mat kde to spalovat ☹