icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
15. feb 2011

@adky jooj krásne aj fotky a prsteň úžasný, veľmi ti gratulujem nech vám to výjde

yennn
15. feb 2011

@adky Adi ja som fakt origoš dojatááááááááááááááááááááááááááá 😀

yennn
15. feb 2011

@adky ved vcera ste sa s katkou bavili, ze si zasnubena... to bolo take cerstve? Nerozumiem...

adky
15. feb 2011

@yennn
@jojina11
Dakujeeeeeeem baby 😀
Na FB sice mam v profile,ze som zasnubena,ale nikdz v zivote som oficialne poziadana o ruku nebola,az vcera,mam to na FB tak,lebo sme sa o svadbe uz dlho rozpravali,ale nebola som poziadana o ruku,ani som nedostala prstienok.......a vcera? Isli sme do mesta,bola tam valentinska akcia,mala tam byt vestica,mega torta z 367 vajec,darceky pre zalibencov a srdiecko v ktorom sa mohol kazdy odfotit.....zacinalo to o 16 tej,dosli sme az o 17 tej a okrem srdca a omrviniek po torte tam uz nebolo nic. dosli sme o hodinu neskor,pretoze lubosa nechcel sefko pustit z roboty o tretej,lebo musel dokoncit pracu,takze prisiel domov o stvrtej a rozplakal sa,vtedy som este nevedela preco,.....bolo to preto,lebo on vedel,ze ked prideme o piatej,uz tam nikto a nic nebude,chcel vyjst na podium {ktore tam bolo,bolo tam predstavenie| a oficialne ma poziadat pred primatorom a vsetkymi yalubencami o ruku....teraz som rada ze to nevyslo,lebo by som sa pred vsetkymi asi zosypala 😀 .....nevadi,hlavna vec ze tam bolo to srdiecko...prisiel k neznamemu paru,poprosil ich ci bz nas neodfotili,samozrejme suhlasili.....vosli sme do srdiecka a on si zrazu klakol 😀 nto bol sok!!!!! pre mna aj pre ten par co nas fotil 😀 ale bolo to naaaadherne 🙂

jojina11
15. feb 2011

@adky no pááááni , tak tomu sa povie romantika, ešte raz gratulujem moja, prajem ti to 🙂 🙂 🙂 🙂

yennn
15. feb 2011

@adky adi neviem preco ma to tak dojima, ale prisaham vazne mam slzy na krajicku. Strasne moc ti to prajem. Musite byt velmi stastni, si krasna a stastna maminka nadhernej Vanesky a teraz ta muz ktoreho milujes, otec tvojho dietata poziadal o ruku. Evidentne Lubos je romanticka dusa, velmi pekne to mal vymyslene. Skoda ze to nevyslo. Som uprimne stastna s tebou. Je to zvlastne, pozname sa len par mesiacov, nikdy sme sa nevideli, ani spolu nehovorili... a predsa sa tesim, akoby to bola moja sestra, ktora sa zasnubila 😀
Moc ti to prajem!
Tak co... menia sa teraz nejako vase plany na den D oproti vcerajsku?? Do roka a do dna? 😉

PS: stale mam zimomriavky 😀

yennn
15. feb 2011

baby mozno uz mam zase PMS ale tie fotky ma normalne dostali, rehocem sa, a zaroven sa mi chce plakat... povedzte ze nie som blazon, a ze aj vam sa to zda byt romanticke!

adky
15. feb 2011

@yennn ja tiez skoro revem 😀
Ano,pozname sa len par mesiacov,aj to len cez net,ale som s vami castejsie ako s ludmi ktorich poznam osobne a uz zopar rockov 😀
No,plany na den D sa zatial nezmenili,ale do 3 rokov a 3 dni by to bolo zle? 😀
PS. ja mam yimomriavkz z tvojich textov 😀

nanika
15. feb 2011

@adky Fiiiiiiha, taka novinka, blahozelam a tesim sa ako mala, huuuuuuu kedy bude uz ta svadba? Ja si na svoju uz ani nepamatam, poziadanie o ruku bolo u nas naplanovane, na svadobnej ceste sme neboli, ach jaj. Nezabudni nas potom zasobovat novinkami, foto siat, ako si predstavujes svadbu a tak, to vies, sme take zvedave babizne 🙂

maya30
15. feb 2011

@adky jeej, to je krásne, blahoželám 🙂 ...a zároveň si uvedomujem aká som už stará páka a ako je to dávno čo sme také krásne obdobie prežívali my....tak si to užite 😉

yennn
15. feb 2011

moje zasnubenie sice nebolo planovane, ale ked ma muz ziadal o ruku, a vytiahol v restauracii prsten, tak do toho dosiel casnik a skocil mu do reci 😠 Prstienok som si navliekla na ruku nespravnou stranou (z jednej strany je užší) a kedze boli 40st. horučavy vonku, ja som cakala menzes prave, tak mi prsten nesiel dolu. Domov som takmer dosla s placom, segra zdravotna sestra mi dala tabletku na odvodnenie, mastili sme, telku som vecer pozerala s prstom v pohari s ladom... nic. V noci som chodila cikat, a skusala. Nic. Rano mi ho zlatnik strihal. ☹ Dodnes neviem, ci je tam ten isty kameň za ktory mm zaplatil ☹
Takze take radostne zasnuby som mala ja 😀 😀 😀 😀 😀

yennn
15. feb 2011

@adky a co ste spravili potom? Aku si si dala pizzu, ked uz robis chutky? (zjedla si ju dufam celu, kedze to bolo po takmer pol roku). Isli ste to rychlo oznamit rodine, ci kamaratom? Ved nebud skupa na slovo 😀

pandrholka
15. feb 2011

@adky z mojej strany tiež OBROVSKÉ GRATULUJEM, buďte spolu všetci traja šťastní....som si aj na FB všimla foto, ste pekný pár, moc vám držím palce a tvoj drahý je naozaj romantik, pekne si to celé naplánoval...gratulujem

pandrholka
15. feb 2011

naše zasnúbenie presne ako aj v prípade yennn bolo neplánované...v 2008 na Štedrý deň ma pod stromčekom mm požiadal o ruku (po 10mesiacoch známosti)...bola pritom aj moja mamina tak to mal uľahčené....skoro som okoktavela a mamina nevedela, že či je to žart abo skutočnosť 🙂 ...svadba bola o osem mesiacov a drobec sa nám mal narodiť presne deväť mesiacov od svadobnej noci 😀

katkav
15. feb 2011

@adky jeeeej, gratulujem, ja som si myslela, ze uz to mate za sebou, ze uz prstienok mas 😉 kokso, ja som Sibyla, mozem predpovedat, keby som to vcera tak tusila 😀 krasny darcek 😉 3 roky a 3 dni moze byt 😉 len to bude v zime, radsej na jar alebo v lete, nie? 😉

debbie
15. feb 2011

@adky Jéééééééééééééé no páááni maš to romantického snúúúbenca .. GRATULUJEM!!!!

elen58
15. feb 2011

@adky blahoželááááááámmmmmmmmmmmmmmmmmm,no pani tomu sa hovori romanticka dušička proste nadherne 😀 😀 😀 😀

adky
15. feb 2011

@pandrholka
dakujem krasne 😀

adky
15. feb 2011

@katkav dakujem 😅 nooo,fakt,vcera sme o tom pisali a vecer toto 😀 no,tak dame 3 rokz, 3 mesiace a 3 dni 😀

adky
15. feb 2011

@debbie
@elen58 dakujem,aj ja som prekvapena aky romantik sa z neho vyklul 😀

adky
15. feb 2011

@yennn dali sme si sedliacku {klobaska,sunka,slanina,kukurica,vajicko,syr} ....zjedla som ani nie 2 najmensie kusky 😀 ale to len preto,lebo hodinu pretym som si spolu s nim dala bagetu....na veceru,este v duchu chudnutia som si dala celozrnnu bez tatarky,bez syra,len so zeleninou a mexickym dressingom 😀 .....bola som syta,takze som moc pizzu nevladala 😀

katkav
15. feb 2011

@adky 3 roky, 3 mesiace, 3 tyzdne a 3 dni, vies, aby to nevyslo na maj, sa vravi, ze vtedy sa radsej vydavat nema 😉 to budes mat uz bakalara, takze ked si budes menit obciansky, tak budes mat zmenu nielen mena ale aj titul 😉
pizzu by som si aj ja dala, ale ja by som si momentalne dala vselijake blbosti, asi si pojdem nalakovat nechty, nech nestrkam prsty kam nemam, asi dnes miniem vela laku hihi 😒 na tych 15 vrstiev 😉

mirmaj
15. feb 2011

@adky GRATULUJEM nech ste spolu šťastný a más doma naozaj romantika 😉
@yennn aj ja som mala zimomriavky ked som to pozerala 😉

marthuska
15. feb 2011

@adky blahozelam adky, to je uzasne, a krasne fotky si tu dala. fantasticke. krasne. 🙂 🙂 🙂 myslim ze toho pol kila zo vcera, ak vobec nejake je, tak schudnes pri tvojom tempe do dvoch hodin 😀 😀 😀 krasneho valentina si mala.

darsy
15. feb 2011

Adi,to je krasne,normalne mam guču v hrdle.Skoda ze mu to s tym podiom nevyslo,no co,keby si odpadla tak posypali by ta omrvinkami a prebrala by si sa. 😀 😀 😀
Mna mm poziadal po mesiaci chodenia a to rovno v lekarni,ked som pytala pre maleho mlieko.Lebo ze som mu nechela dat na ulici pusu,tak ked sme uz boli zasnubeny tak som mohla. 🙂
Od rana som sa drzala a teraz ma maly krmili milkou,ale len tri kusky som si dala.

adky
15. feb 2011

@katkav oo preco v maji nie? ja som praveze vzdy chcela mat svadbu vmaji,aj ja som majova 😀

adky
15. feb 2011

@mirmaj dakujem 😎

adky
15. feb 2011

@marthuska dakujem,ale si mi polichotila-ze do dvoch hodin 😀 uvidime 😀

marthuska
15. feb 2011

@adky kedze vidim aka si odhodlana, no neuveritelne 😀 kazdopadne prstienok mas prekrasny 😀 a kedy bude svadba? 🙂

adky
15. feb 2011

@darsy dakujem,ja som rada,ze to vyslo tak ako to vyslo 🙂 😎