Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ja sa dnes držím kopec vody mám v sebe a od mamy som dostala 1l čajník tak už nemám problém s počítaním 😀 😀 a celý deň robím masku pre malú na karneval 😵 😵 ja sa tak nenormálne teším ako keby som šla ja za masku a nie moja mala 😀 😀 😀
ahojte som tu , je tu niekto???
@idris ahoj no ako v pohode akčný, rano stresy mala nespala v noci mala bolesti bruška tak mrzutá, potom raňajky, fitko, ona bola u babky je na pn, potom sme boli na plienky, obed , spanie, prišli okukovať byt , predávame, potom sme šli von a prišiel švagor s dcérkou, tak sme sa zahrali a pobalila a navarila som mm jedlo na zajtra , kupanie, a už spíííéme a to som nešla do detajlov
ani my sme poriadne nespali poslednú dobu sa budieva o 4 ráno 😠 😠 😠 ale inak pohoda prechádzky, pozrieť babku ... no mne padla Zumba lebo nemá kto postražiť malú ☹ ☹ t ☹ ak snáď v piatok budem chodiť
ahojte babulky, este ste tu?
Mne konečne zaspala malá, môžem koníkovať, popíjať čajík a učiť sa 😔
@idris ja tiez neviem co varit.... moj muz ma zdravotnu dietu, malemu treba varit asi daco ine, mne asi tiez....
Ale nie som dobra kucharka a to ma trapi. Teda, myslim ze som vyborna kucharka, aby som sa opravila. Len mam malo skusenosti s klasickymi jedlami.....
Kto mi hodi do IP ako mam pre maleho spravit kuraci perkelt???
ahojte. Dnes moje chudnutie islo bokom 😢 . Drobec o 2.00 rano zacal vracat. Celu noc hore. Konecne zaspinkal tak som zvedava aka bude noc

@marthuska o 3 ROKY 3 MESIACE 3 TYZDNE A 3 DNI 😀 chcem najprv skoncit skolu 😎