icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

idris
15. feb 2011

@katy30 júú snáď sa z toho rýchlo dostane 😉

katy30
15. feb 2011

@yennn uvidime rano. Hrozi nemocnica 😢

idris
15. feb 2011

@mia258 tak držím palčeky 😵 😵 😵 😵 aby sa Ti to podarilo

mia258
15. feb 2011

@idris ďakujeem 😵
@katy30 držím palce, nech sa dá čím skôr do poriadku, chúďatko malé ☹

yennn
15. feb 2011

@katy30 no ved ano, ☹ ako ti dnes papal alebo pil? A cez den uz nevracal?

katy30
15. feb 2011

@yennn teraz na veceru spapal par piskot a vsetko islo von.

yennn
15. feb 2011

@katy30 fuha, ja som myslela ze to iba v noci... a volala si niekam? Lebo je este malinky na to aby cely den vracal, male dieta sa velmi rychlo dehydratuje. Ale to vies.... Tak drzim palce aby to uz v noci a zajtra bolo ok

katy30
15. feb 2011

@idris
@mia258 kocky dakujem. To pre matku je najhorsie, ked nemoze mu pomoc 😢

katy30
15. feb 2011

@yennn boli sme u doktorky. Dostal inekciu a davam kuliska.

katy30
15. feb 2011

kocky idem spat. dobru

yennn
15. feb 2011

@katy30 aha.. takze doktorka povedala, ze ak to neprejde, tak hrozi nemocnica, vsak?
Juuuj moja, tak to musel byt hrozny den ☹ ☹ ☹ To ani ja by som urcite do seba nepchala 5x denne nejake jedlo, keby moj maly v sebe nic neudrzal 😖 Drzim vam palceky, nech sa pekne vyspinkate, a rano piskotiky pekne vydrzali v brusku 😉

yennn
15. feb 2011

babulky aj ja sa pomaly rozlucim, dobru nocku. 🙂

pandrholka
16. feb 2011

dobré ránko dievčatá...žeby som sa tu dnes naozaj zastavila ako prvá?!?!?....no dnes sme hore od piatej, respektíve malý...o pol štvrtej spustil krik, že aký je len on hladný, najedol sa, zaspal ešte do tej piatej a pak si rozprávala a rozprával...moja mamina dnes u nás spala, keď je mm preč takže sme aj ponocovali trošičku a som teraz total grogy...raňajky úspešne za mnou, drobec pôjde o chvíľku spať oči má jak angorák 😀 a pôjdem snáď nachystať k obedu sójové mäsko....aj u vás je tak hnusno zamračené?!?!

adky
16. feb 2011

@mia258 tak to sme 2 co sa ucia na zdravotnicku VŠ 😀 Ja mam prijimacky v juny 😎 Drzim palce 😉

adky
16. feb 2011

@idris dakujem 🙂

adky
16. feb 2011

@pandrholka ach,u nas snezi 😠 😠

pandrholka
16. feb 2011

@adky u nás zatiaľ nie, ale obloha sa zdá, že možno aj tu začne dačo poletovať 😠

adky
16. feb 2011

@pandrholka a ja som sa nazdavala ze uz prichadza jar 😀

pandrholka
16. feb 2011

@adky ha tak to si bola teda riadny optimista 😉 ...myslím, že si ešte chvíľu počkáme 😖

adky
16. feb 2011

@pandrholka no,este asi cely februar,ale dufam,ze od marca to uz bude lepsie 😉

pandrholka
16. feb 2011

@adky veru veru...ja už sa teším na tie krásne slnečné dni ako sa budeme môcť prechádzať po vonku 🙂 ...ozaj a super, že si sa rozhodla ísť na VŠ a vybrali si si krásny odbor....ja za tri mesiace už končím, konečne po piatich rokoch 😀

adky
16. feb 2011

@pandrholka a aku VŠ studujes? ja chcem zatial len 3 roky,uvidime ci pojdem dalej

elen58
16. feb 2011

Dobre ranko vam prajem dievčata tak,u nas sa vstavalo o 6h naštastie som Kubička ešte uložila a zaspal tak o 8 sme nakoniec vstavli 😀 ,ranajky už uspešne za nami a už aj obedik sa vari ,včera bol na obed segedin ale len taka uplne mini porcia,tak dneska bude dietnejšie dusene kuracie masko s ryžou a kopec zeleninky 😀 😀 😀 Aj u nas je to počasie od pondelka take divne ,len ma berie na spanie ani cvičit sa mi dako nechce a to už je streda musim sa asi dokopat 😀 😀 😀 😀

katkav
16. feb 2011

@adky ved v klude mozete mat svadbu aj v maji, len sa hovori, ze manzelstva uzavrete v maji nebyvaju stastne, preto som ti to pisala.
u nas mame poriadnu poladovicu, chcela som ist do obchodu, ale ked vidim, ze ludia radsej chodia po trave ako po chodniku aj auta idu o dost pomalsie.... 😉 najhorsie je, ze sme neboli cez vikend na velkom nakupe, takze neviem, co budeme jest 😉

yennn
16. feb 2011

Ahojte babulky, u nas prsi mrznuci dazd, takze je na cestach a chodnikoch mrznuci dazd.
Vcera som na desiatu a na olovrant jedla trochu nevhodne veci, tak dnes bolo plusko. Uz budem posluchat, slubujem 🙂

yennn
16. feb 2011

@katy30 ahoj, tak ako je s malym? Dufam ze lepsie

adky
16. feb 2011

@yennn ja uz mam svojho pol kila dole 😀 a to sa tiez cudujem,na olovrant som mala kusok smotanovej torty-ta nepecena s piskotami-spravila som ju v srdieckovej forme lubosovi na valentina a vcera z nej este kusok bol,nemam rada sladke,ale neodolala som 😀 .....u mna sa to vsetko nejako pomenilo,ked chudnem nejem ani sladke ani slane (chipsi,chrumky atd. ) ale vaic ma laka urobit prehresok na sladkom 😕

adky
16. feb 2011

@katkav aha,takze to radsej nechame na jun 😀

yennn
16. feb 2011

@adky sladky prehresok? Hm tak to je naozaj novinka 🙂

adky
16. feb 2011

@yennn to teda je a dokonca mi aj chutil...aj tie 2 kocky bielej cokolady na seherezadu boli fajn 😅 😕 ok,ale uz s amusim krotit,nabuduce nemusim mat take stastie ze z toho este aj schudnem 😀