Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte baby, ja asi zajtra zabudnem Janke zahlasit vahu 😉 😀 vcera sme oslavovali a vaha mi hned ukazala strasne cisla, ale co chcem, s reznami a tortami sa nechudne, ale pribera 😉 este k tomu mi ide ms, takze som plna vody, no jo...buduci tyzden snad bude lepsi. sa zbijem sama, ak nebude 😀
@adky ved aj ja, to som dufala, ze tento tyzden prekonam tu skaredu stovku a pojdem nizsie a miesto toho som sa rozozrala ☹ ale beriem to tak, ze vsak clovek raz za cas moze zhresit, ved som to nevzdala, iba trosku pokaslala, od pondelka budem na seba poriadne prisna 😀 alebo teda prisnejsia 😉
ved ked pride ms, tak budem hned kludnejsia, neznasam PMS, vtedy som ako odtrhnuta z retaze 😒
ahojte baby ako sa mate tu je pekne ideme von kým bude obed , navarené mam , tak dam prechádzočku 😀
@katkav nič si ztoho nerob ja sa sa radčej nevažila tiež sa hanbim čo som požrala ten piatok a nechcem vidiet čo bude zajtra sice už je nedela a poslucham ale žiadna slava to asi nebude ved ani zo smotanovych jadal a sladkych napojov sa nechude a ktomu vinko super tak sa hanbim ešte teraz a to Lubo slavi v piatok narozky to bude zase stejne akurat zvažujem či urobim daku tortu ,ved on sladke moc neje a ostalo by to na mne a na detoch a ja sa toho asi kludne vzdam 😀 😀 😀
ahojte, všetkým prajem pekný deň.,moja choroba trošku odstúpila ale malá mi viacej kašle 😒 som zvedavá na zajtrajšie váženie, včera som to riadne pokašľala s jedením,/ robila som šišky a hádajte ako to dopadlo?ja tomu hovorím, nekontroľovateľné prežieranie 😠 / dnes si dávam pozor na to čo jem/ tak som na zajtrajšok fakt zvedavá, už aby som bola zdravá, lebo cvičenie mi nenormálne chýba, naozaj a v piatok som zdvíhla malú aj s chodítkom a riadne ma pichlo v bedrovej chrbtici,tak musím dávať pozor na to ako sa otočím, sadnem ,vstanem, a pod. , 🙂 celá ja, nedám pozor a potom tak dopadnem
@katkav presne,dobre to beries,aj aj to tak beriem 🙂 Ja nemam krizu-viem ze sa to krizou neda nazvat,pretoze dodrziavat vsetko,aj pitny rezim-len tu davam malej jest-musim ochutnat,je to silnejsie nez ja,takto nechcene do seba dam minimalne 1500 Kj .....za tyzden to zspravi pol kila hore,aj po pondelku co sme si na pizzu na valentina-v utorok bolo pol kila hore,v stredu uz bolo dole,ale opat som ho nabrala-nenormalny jo jo efekt 😀
@jojina11 nech uz sa konecne date doma do poriadku, moc na vas myslim. Nasi tu zacali brat nieco na imunitu, tak dufam, ze budu vsetci fit, ja s malou neberieme nic.
@katkav ja tomu nadavam syndrom zlaknutia zo stihlosti. Lebo cim viac sa blizim k tej 7, tak sa horsie a horsie chudne, tu zdlabnem toto, tu toto. Ech, esteze mam doma muza, mala som 4 perniky od nasich, take tie slivkove, tak som si na ne brusila zuby, popravde, zozrala by som ich aj do minuty 🙂 Ale kym som jeden nacala, tak muz pozera, aha, my mame perniky, sup jeden do brucha, kym som sa po ne vratila do kuchyne, tak zdlabol dva. Potom mi vynadal, ze ked to on nezvladol, ja sa mam drzat, ze ako on nabehne od prveho na chudnuci rezim, ked sa na to vykaslem. Maly zjedol treti, chcela som dojest 1/3 ale zasa ma muz predbehol. No a stvrty si vzal so sebou dnes do prace, tak je po pernikoch, uf.
No uvidime zajtra vahu, aj ja som zvedava, nehra ulohu co som navazila cely tyzden, zajtra je hodina pravdy 🙂
@adky no s tou pizzou si mi spravila nenormalne chutky, takze sme si v utorok objednali pizzu a nemala som iba jeden alebo dva kusky, hanba velika, asi by sme si nemali pisat, kto co dobre zjedol, aby sme si nerobili chutky 😀 potom niekto cez tyzden robil veterniky a puncove rezy tusim, tak som slintala zase 😉 ale mam pocit, ze teraz som si dopriala, tak mi to zase chvilku chybat nebude
@elen58 oslavy su najhorsie, ale tak patria k zivotu, ved sa vratis zase spat do starych kolaji 😉
@nanika vidis, esteze ti manzel pomohol 😉 aj ked tiez sa mohol krotit, aby ti to potom vycital, ze ich sam zjedol, mi pride take detinske, vsak si ho nenutila zjest, ty si si na ne brusila sama zubky 😉 za to, ze si zjedla jeden ti ozaj nadavat nemusel, tam nech sa hanbi za tie svoje 2 aj kusok 😉
baby vsak este mame mesiac do konca marca, tak snad nejake ubytky poriadne este buduuuu 😉
@nanika aha, ja som myslela, ze ked si pisala, ze si jeden nacala, ze si ho aj dojedla 😉 no ja svoj ciel asi nesplnim, lebo 10 kil za mesiac dole urcite nedam, ale to nevadi, do leta sa ich urcite zbavim 😉 ty si sikulka, tebe to ide krasne, zajtra bude urcite minusko 😉 akurat mam dilemu, vcera som sa rozpravala aj s manzelom, ci uz prestat kojit alebo nie, kvoli vysetreniu prsnikov, chcela by som kojit, kym bude mat maly 2 roky a hned potom by som chcela otehotniet, takze mi tam asi nevyjdu tie tri mesiace bez kojenia, aby som mohla ist na vysetrenie, snad staci, ze sa samovysetrujem. Ale to je trosku mimo temy, dnes vecer si prestudujem zase stobklub, nech sa nakopnem a asi si budem zase tyzden vazit jedlo, nech ide dole nejake to kilo 😉
Baby, mne uz je vazne do smiechu, dalsia tema na svete, s mliecnou dietou. Ale som ticho 🙂
Troska motivacie, tak, tento mesiac finisujem svoju prvu 10 schudnutu, co navrhujete na oslavu? Aspon nieco male na seba? Tricko? Aby som ho mohla nosit aj neskor?
Mam teraz taky problem, ktory som tu konzultovala tusim minuly mesiac. Co s tym, ked budem v januarovych veciach ako vo vreci a do tych mojich 75 kilogramovych sa este nevpracem? :( Lebo prave ta doba prisla. Uz je aj po vypredajoch a mne sa na jeden mesiac nechce kupovat 20 Eurove dzinsy :( Muzove rifle prave pretiahnem cez boky, som v nich ako hastros :( Jedny mi odstavaju na bruchu a aj s opaskom to vypada divne, druhe su vysoky strih po rebra, tak tie mi hore drzia, aj ked odstavaju, ale nohy a zadok katastrofa. Tie jedine moje su mi tiez v pase volne a s opaskom musim nosit len svetre pod zadok, s trickom nic moc :(
ahojte je tu niekto , hm?
@nanika ja som to vyriesila tak-veci na prechodne obdobie (to je to obdobie pocas chudnutia / nakupujem v sacond-hande...no a? ybztocne budem ndavat 20 eur na rifle ked o mesiac-dva kupujem nove....tak si nakupim v sekaci 3 rifle ya 10 eur dokopy a je to-takisto aj mikiny a tricka ...potom,ked budem vo finale,pojdem a nakupim is drahsie oblecenie,lebo budem vediet ze mi vydrzi uz dlhsie-uz nebudem chudnut,ale zatial mi staci ten second hand-maju tam lacno a casto natrafim na veci ktore maju dokonca este aj vysacku a su znackove 😎
@nanika no,u nas je ich minimalne 10 v Presove a maju 2x do tzydna vypredaje -vsetko po 30 centov,je tam sice kopec ludi,ale aj tak nieco uchmatnem.....a by si sa divila,ake panicky tam chodia nakupovat,samozrejme-su tam aj nasi cierny obcania,ale vacsinou len na ten vypredaj----na novy tovar vacsinou nie,daj vediet jak si dopadla 😎
Aj tie rifle ktore som sem minule davala na porovnanie so starymi riflami-su zo sacond handu,sice za 6 eur,ale len preto ze su znacky next a mali vysacku 😉
Ahojte.
Pekne ste sa rozpísali po dlhom čase 🙂 Vidím že zapadám k vám s tými prehreškami ☹ Koniec týždňa bol hrozný, jedla som piate cez deviate, len aby niečo bolo 😒 Taká som naštvaná na seba! Hanba postaviť sa na váhu 🙄
Baby aj ja som si našla skvely bazarek po nete a poviem vam su to všetko značkove veci dovoz z USA A Škotska prave čakam kedy mi dojdu domov,tovar tam sice davaju 2x do tyždna ale tie ženy to je strašne hrabu ako naozaj a je problem dačo uchmatnut pre seba.Inak dnes som nedostala celozrnne rožky ani chlieb tmavy a tak som dnes na bielom chlebiku uplne teply bol,pretože to nosia priamo z pekarne ja by som ho snad zjedla cely na posedenie taky bol vynikajuci a po dlhej dobe zmena 😀 No ale dala som si len tenky krajček! 😀 Dnes prechadzka s detičkami ale len hodina vonku kosa ako na Sibiri akurat sme nakrmili kačky to naše detičky zbožnuju,baby dako sme sa tento tyžden predviedli s tou stravou dufam že sa polepšime zachvilu je tu marec a treba plnit naše ciele!!! 😀 😀 😀
@nanika ahoj my tu mame tiez sekac paradny...cely okres tam pomaly chodi...ked je novy tovar tak je tak po 4-6 é a potom tiez vypredaj za polovicu na konci tyzdna...ale ked je novy tovar tak su tam naozaj pekne a kvalitne veci...a tie kabaty tento rok...bohuzial namna tam bolo toho menej ale tuto zimu to uz budem konecne drobnejsia tak si nakupim aj ja... 😉
@nanika tak taku velkost mam iba jedny cierne rifle a potom skor take slusacke nohavice, co som nosila do prace. Alebo potom 40-tku, ale tak to mas potom doma aj ty 😉
mne mama nakupovala kedysi v auparku, teraz najde v tescu vzdy nieco velke, ale pravdupovediac aj ma tym hneva, ze mi kupuje velike veci, akoby neverila, ze jedneho dna zase schudnem. A tato si ma tiez dobera, ked mu poviem, ze som schudla, tak sa vzdy spyta, ci na jazyku, ze to nie je vidno, uz nikomu nic nepoviem, lebo ma len rozculuju 😉

Dobre ranko 🙂 Ja som mala tiez dobry den, na jednotku 🙂 Na obed sme boli v KFC, tak si to viete predstavit, poobede este zmrzka... Uz treti den mam zacpu :( @yennn vidis, tusim si mi to odovzdala 🙂