Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@sanym oj ty jedna, suuuuper a to cislo je uplne genialne, boze 10 kg, krasne 🙂
@mirmaj tiez krasne, super 🙂
@adky prepac, musela som si do teba pichnut, jasne, ze to cloveka nas... to cislo na vahe, ale aj telo si potrebuje troska dobit baterky, kym pusti dalej, tak to ber len ako oddychovy cas, viem, ze buduci tyzden nas tu ohuris takou cifrou, ze si budeme len oci pretierat 🙂
@nanika ty jedna !! Ja ze ma tu nejako podrzite a vy tak? 😀 Nie,nepokazila sa vaha,len ja som sa pokazila-v pondelok ta pizza aj bageta (na valentina) a potom same mini prehresky....ale je pondelok a ako
@ivana82 pise,idem naplno a zhodim to + nieco navyse, 2 kila to zrovna nebudu,ale kilo snad 😀
@macekovam mrcha nie-ta bola pred tyzdnom a pol 😎
Dobre ranko vam prajem dievčata dnešna vaha mi ukazala -400g takže sice to neni žiadna slava ale aspon dačo dolu a aspon že ten piatok ostal bez + tak som celkom spokojna,inak všetkym babam @nanika @macekovam gratuluuuujem krasne ste schudli a ivana82 hlavu hore a ide sa dalej ved to sa stava ,doležite je že si rozhodnuta chudnut dalej buduci tyžden bude lepši 🙂
Kočky, ďakujeeem. 🙂
Ahojte babule tak aj ja som +700g 😠 😠 ale viem kde som spravila chybu tak už som tým prešla a do konca marca nehrozí môj cieľ ale idem dalej
dobré ránko všetkým....tak ja mám -500g čiže, tam tada dám som SEDMIČKOVÁ 😀 😀 😀 😀
všetkým vám gratulujem k úbytkom a tým, ktorým váha trošku poskočila hlavu hore a pokračujeme ďalej 😉
ahoj, no ja mám + 0,1, a to som mala v piatok -1,0 ale viem prečo a je dôležité nevzdávať sa no nie 😀 všetkým ,ktoré ste schudli gratulujem a už aj bežím preč, malá sa mi zhoršila, takže dnes som nariedila ATB a začala podávať ☹
hanba najvacsia, pribrala som kilo, ale ja sa dobre vy...m 😀 a budem stihlejsia, lebo mi to nejak nejde, upchate trubky mam asi 😖
gratulujem ku kazdemu zhodenemu gramu, ste sikulky babulky 😉
@pandrholka super že si 7mickova xexe teším sa s tebou ani nevieš ako 😵 😵 😵 😵 😵
@pandrholka aaaaaaach, ty si ma predbehla, idem sa hanbit do kuta 🙂
@jojina11 moja, to ma mrzi :(
@jojina držím palec aby sa malej čo najskôr polepšilo 😉
@pandrholka gratulujem k 7micke ! 😀

@sanym úúúúúžasné ty to ako robíš? 😉