icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
21. feb 2011

aaaach, my sa buduci tyzden akoze meriame, uf, tusim idem pohladat meter, nech viem, na com som 🙂

adky
21. feb 2011

@nanika to uz presiel mesiac? mne to strasne rychlo zbehlo,ani by som nepovedala ze uz chudnem 5 mesiacov,este kus a bude to pol roka! Vaaaau 😀

pandrholka
21. feb 2011

@adky ďakujem 🙂

betty21
21. feb 2011

ahojte dievčatá, som tu po týždňovej lyžovačke a pre istotu som + 500 gramov ☹ ☹ ☹ , ale nevadí je pondelok a idem odznova. hádam ten môj cieľ v marci dosiahnem. uvidím. gratulujem všetkým čo sú mínus a aj tým čo sú na rovnakej váhe a tým čo sú plus ako ja držím palce, nech sme o týždeň aj my mínus 🙂 🙂 🙂

adky
21. feb 2011

@betty21 az na svetle vynimky,sme skoro vsetky v pluse za tento tyzden 😀

katkav
21. feb 2011

@nanika u mna funguje, ale aj mi ide ms, takze az bude po nej, aka budem stihla cica 😉

@adky vsak buduci tyzden prideme obidve s krasnymi minuskami 😉 nech tu hanbu nerobime 😀

ivana82
21. feb 2011

dievcata, asi sme vsetky trosku s upchatymi trubkami, ani neviem, kedy som sa naposledy tak fajne vy..... 😀 😀 😀 tak sup sup, vsetky naordinujeme si slivky a ideme okupovat wcka 😀 😀 😀

adky
21. feb 2011

@katkav no,zislo by sa krasne minus 😀 a dokelu-dodrbala som si moj krasny klesajuci graf 😕 😀

adky
21. feb 2011

@ivana82 wecko mozem okupovat aj polku dna-aj tak nic 😠

katkav
21. feb 2011

@adky aspon bude trosku zivsi, ja mam taky ze Tatry uplne 😉

katkav
21. feb 2011

@ivana82 to su slova do boja 😀 😀 😀

ivana82
21. feb 2011

@adky vyskusaj slivky alebo nejaku kompotovu stavu zmiesanu s vodou ako ja a poletis jedna radost....len mne to uz nezabera, ja som na tom fungovala dost dlho... 😖

yennn
21. feb 2011

dobre ranko babulky. Budem dnes stručná - moja vaha +1.8kg - ano dobre vidite, je tam plus, nie minus. Otrasny tyzden. A katastrofalny vikend. A zase 4 dni bez zachoda ☹ Prepáčte.

adky
21. feb 2011

@katkav ja tatry nechcem 😀

nanika
21. feb 2011

@yennn mojka, co ste sa to s @adky dohodli?!

adky
21. feb 2011

@ivana82 vyskusam-sliviek mame pozavaranych dost,takze si pojdem dat na desiatu 🙂

adky
21. feb 2011

@yennn preco sa sopravedlnujes nam,ved to sa stava,ale ideme do toho obe od dnes naplno,ze? Si dostatocne namotivovana? 🙂

ivana82
21. feb 2011

@adky
@katkav tak ten moj ani nechcite vidiet, graf sa skoro ani nepohol... 😀 😀 😀 a to som tu s vami uz od novembra a skoro stale nic vyrazne dole... 😒 😠

adky
21. feb 2011

@nanika myslis? 😀 to je telepatia 😀 😀

katkav
21. feb 2011

@adky vsak ja viem, vsak si az tolko nepribrala, to si ani nikto nevsimne, ten malicky kopcek na sankovanie 😉 to nie su Tatry 😉 slivky urcite zaberu

adky
21. feb 2011

@ivana82 za ten cas si mohla uz jak pekne zhodit 😀 Nic to,nikdy nie je neskoro,poriadne sa do toho obuj a podme naplno 😎

adky
21. feb 2011

@katkav len taky odrazovy mostik na tom grafe budem mat 😀 A je to aj v reale tak-uz som potrebovala odrazovi mostik,poriadne sa odrazit,pretoze aj ked som doposial chudla,nebolo to take ciste chudnutie-boli tam mini prehrtesky a mna stvali-uz ich nechcem mat

livia76
21. feb 2011

😉 k vyprázdňovaniu čriev 😉 odporúčam, ak máte niekde po ruke DM drogériu -kúpiť PU ERH TEA- kapsule- účinok overený majú také kapsule aj s názvom Green tea- to je jedno, ktoré si kúpite, podotýkam ,že kupovať len kapsule,lebo majú také aj čaje v nálevových vreckách a tie sú nielenže hnusné,ale majú len minimálny účinok. Je to balené v zelenej ,alebo hnedej krabičke- tuším maďarskej výroby-určite ich majú v každej DM-ke , možno aj v lekárni- ja som sa ich pravidelným užívaním problémov ,ktoré spomínate zbavila, dajú sa užiť aj ,,jednorázovo-tak 3-4 kapsulky na raz a črevá sa vyčistia 😀

katkav
21. feb 2011

@ivana82 tak ja som tiez nejak vyrazne zatial neschudla a to som sa pridala koncom oktobra, ale hovorim si, mozno pomalsie, ale s dlhodobym efektom, nebude tam aspon to skarede jojo 😉 vsak aj tak stale neposlucham, kazdy mesiac pred ms sa stazujem, co som povyvadzala, uz som trapna...a teraz mame mesiac do konca marca aj tyzden, takze este sa co to da schudnut, aby tento kvartal nevyzeral, ze som nic nerobila 😉 neboj, pojde to dole 😉 a na jar to pojde podla mna rychlejsie, lebo budeme lietat po vonku a nebude uz taka kosa, aj slniecko vylezie, depky zalezu 😉

adky
21. feb 2011

@livia76 dakujem za tip,DM drogeriu mam v meste,najblizsie skusim pohladat tie kapsule....ak mi nezaberu slivky 🙂

katkav
21. feb 2011

@livia76 vdaka za radu, vyskusam 😉

adky
21. feb 2011

@katkav presne,aj ja vravim-ked pominie toto otrasne pocasie,pojde to kazdej z nas lepsie-aj viac pohybu pribudne 😎

katkav
21. feb 2011

@adky no moje chudnutie tiez nie je kosher 😉 ja hresim stale, aj ked vacsinou ide vaha dole, ale uz prestanem tiez, pretoze som si vcera pozerala svoje stihle veci na leto a nebudu mi tam predsa len tak lezat, aj nosit ich treba, tak sa musim tiez nakopnut 😉

livia76
21. feb 2011

😉 takto vypadajú 😉 a pomáhajú pri chudnutí 😀

nanika
21. feb 2011

nebudem na sebe skusat, podla mna sa neda odhadnut, co to spravi s deckom cez mm :(