icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

maya30
22. feb 2011

Caute babenky, ako sa tu mávate ? Ja som sem vcera radsej ani nepláchla, kedze aj ja som pribrala, sice len 0,2 ale predsa...som sa nechcela priznat 😝 ale dnes uz to vyzera lepsie, takze ide sa dalej 🙂

@adky citala som ze ides studovat ? Velmi ti to schvalujem, 2 roky po skole to nie je take hrozne, cim dlhsie by si rozmyslala, tym by to bolo horsie....ja rozmyslam este stale ale kedze som 15 po skole tak je to asi pase 🙄

akika722
22. feb 2011

@katkav ďakujeme moja 😵 😵 😵 oslavenec zaspal o 17.30 😲 😲 😲

katkav
22. feb 2011

@akika722 ho asi zmorili tie oslavy 😉

akika722
22. feb 2011

@katkav eéé,školka 😀 oslavovali sme v nedelu+pondelok 😎

adky
22. feb 2011

@debbie ja mam tiez bike,uz len kupit cyklosedacku pre Vanes a tiez sa moze ist.....no nebudu sa nam tie kalorie cez jar-leto-jesen palit lepsie? 😀

katkav
22. feb 2011

@akika722 tak Patko oslavuje, akoby mal uz tridsiatku, tolkokrat 😉

akika722
22. feb 2011

@katkav 😀 😀 😀 😀 😀

adky
22. feb 2011

@katkav no vieeem,ze 7 rok je prelomovy,ze ma byt kriza,ale mi sme ju mali asi v 6 roku ,tiez skor,teraz je to super 😎

adky
22. feb 2011

@maya30 preco pase? nikdy nie je neskoro-ani po 15 rokoch,ak by si si dala externu formu,urcite by is to zvladala,za skusku nic nedas.....a aku skolu si chcela? 😎

maya30
22. feb 2011

@adky prekladatelstvo-tlmocnictvo 😎 ale nad tym uz ani neuvazujem, paradoxne sa tomu venujem aj bez skoly 😉 ... ale este mozno pedagogiku alebo aspon ped. minimum dam...nahovaraju ma aby som sla ucit, len neviem ci by som psychicky zvladala dnesne decka...na druhej strane tolko dovolenky 😝 ved uvidiiim 😎
Mimochodom, o kolko si ma to uz predbehla ? 😝 😀

adky
22. feb 2011

@maya30 fuuuha,prekladatelstvo-tak na toto by som hlavu teda nikdy nemala 😀

debbie
22. feb 2011

ahojte babulky
@adky no jasné ja dufam že len dokončím zimu a ešte jar a max.mesiac z leta o jeseni uvažujem už len ako udržiavačku už toho nemem moc na sebe aby som bola šťastná 😀 podla mojich výpočtou ako som teraz naštartená hihihi tak do konca juna 😀 😀 😀 tak ťuk ťuk uvidíme

tiffanka
22. feb 2011

ahojky .. :o) Budem asi trošku odveci, ale čo vravíte na Zumbu ako prostriedok "dostania sa do formy" 🙂 .. len asi by bol problém skĺbiť ten diétny jedálniček s dojčením 😖

nanika
23. feb 2011

@tiffanka zumba je na spalovanie uplne ok 🙂 Dojcime tu viacere a ok, aj mliecko je, aj kila ubudaju 🙂 Lebo toto nie je dieta, mozes sa tak stravovat, ci si tehotna, ci dojcis, ci sa nemozes hybat 🙂

nanika
23. feb 2011

dobre ranko, dnes tu mam sestru s neterou, tak sa sem asi dnes nedostanem, tak pekne posluchajte a budte take laskave a piste, nech mam co potom citat 🙂 Tak a idem sa najest, kym tu zacne sodoma-gomora ;)

macekovam
23. feb 2011

@adky ahoj adky🙂 tiez som s muzom od mojich 15.....on mal vtedy 19....kriz uz bolo ale hlavne ze je chut pokracovat🙂 a budovat vztah....aj kompromis treba🙂a tiez sme ,,prve lasky...,,🙂

nanika
23. feb 2011

inak ten kriticky siedmy rok nie je vzdy siedmy, to sa rata odkedy ste spolu zacali byvat 🙂

katkav
23. feb 2011

@nanika hej? to vies odkial? 😉 uz spolu byvate 7 rokov? ako si sa rozhodla, budes tajit stratene kila pred sestrou?

idris
23. feb 2011

@tiffanka zumba je dobrá vec a hlavne sa ti zlepší kondícia a to už po 3 tt aspoň u mňa , všetko sa dá krásne skĺbiť ( ale to nie je o dijéte, ale o zdrvom stravovaní , tu si nič nezakazújeme až na sladkosti, údené dobrôtky... no z času na čas aj to si treba dať ;) ) len sa netreba báť a byť pne rozhodnutá že začínaš 🙂

idris
23. feb 2011

@yennn ako ti ide to presvedčenia pred zrkadlom ??? podarilo sa ti tých 21 ???

adky
23. feb 2011

@debbie tak drzim palce,dufam ze aj ja do leta skoncim a ostanem v udrziavacke 😀

adky
23. feb 2011

@macekovam to je kraaasne 🙂 aj u nas uz kriz bolo,viem ze este budu,ale ako ty vravis-najdolezitejsi je ten kompromis 😉

jojina11
23. feb 2011

ahojte, tu u nás tak fučí, mala by som ísť do obchodu a doplniť zásoby, ale tak sa mi nechce do toho vetra, v noci sme už celkom dobre spali ale Vladka je strašne mrchavá, je len na mne zavesená, dúfam, že na budúci týždeň už začnem aj cvičiť, už by bolo aj načase,dievčatá dajte nejaký typ na obed, mám deficit na nápady 🙂

jojina11
23. feb 2011

asi tu nik nie je , idem ja teda

mia258
23. feb 2011

Ahojte. Pekne ste popísali, aspoň som mala čo čítať, keďže hýbať sa nemôžem. Od včerajšej noci som mala 39 teploty, priateľ prebral celú domácnosť za mňa, až hanba pred svokrou 😒 Ani si nemôžem malú objať, lebo sa bojím, že sa odo mňa nakazí ☹
Moje včerajšie menu - ráno 1/2 ovsenej kaše a ďalej NIČ, ledva som vypila cez liter vody. Dnes už trošku lepšie, ale tiež žiadna sláva, už vidím to číslo na váhe 😖

jojina11
23. feb 2011

@mia258 hlavne sa daj do poriadku, chudnúť môžeš , ked budeš OK 🙂

mia258
23. feb 2011

@jojina11 ja viem, len ma mrzí, že zase sa mi to pokazilo ☹

adky
23. feb 2011

@mia258 prvorade je zdravie....az potom chudnutie,ako pise
@jojina11 najprv sa daj do poriadku,potom mozes chudnut , prajem skoreeee uzdravenie 😎

debbie
23. feb 2011

Ahojte babulky ako sa mate ,niekto maroduje ,želám skoré uzdr. všetkým chorým.
@ yennn , zlatko už si tu od pondelkovej tabulky nebola ,dufam že si ok moc nám tu chýbaš , prídi aj ked nieje niečo ok,pokecáme .... ☹

jojina11
23. feb 2011

@mia258 aj mne sa to pokazilo, ale nie sme v tom sami, no čo už , tiež nič nedodržujem odkedy som chorá a prehrešky sú u mňa na dennom poriadku aj ked som si povedala,,že dosť, nejde to, stále mám chuť na sprostosti, už aby som bola zdravá a mohla sa tomu venovať naplno, takže neboj 😠 ja som na tom tak isto
@yennn tiež som si moja všimla , že si tu nebola od pondelku, si OK?