Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@jojina11 no ja mavam tiež prehrešky a min. týž. aj žravý den, ale ide sa dalej a už zase poslucham , vodu tiež niekedy do týž. flakam , zaujmavé je , že cvičenie nie, to neflakam a ani nevynechávam hm??? 😒 nechápem to ... ako je to možné ..? asi som na seba slaba ak dokažem niečo mať stanovené a niečo nie asi tiež robím úľavu a pritom by som sa mohla zaprieť a odolavať a byť vzorna ako @adky....
ok babulky mala lezie z postele , idem ,papa a užite si dník 😀
ahojte pridávam sa ku vám, kojím a snažím sa chudnuť, lebo však ako v teplákoch sa nedá chodiť.A mám otrasné strie, otrasné celulitídiu a nenormálne otrasnú váhu. Ale idem na to. Zajtra bude v damskom magazíne o chudnutí cez kojenie.
6 mesiacov má, a musím isť na chudnutie, lebo ako už mám toho dosť.
@idris ahoj, ano podarilo sa mi tych 21 dni, dokonca som pokracovala dalsich asi 20 a potom som to prerusila nechtiac, zabudla som - ale tento druhykrat uz som si dala inu vetu. Takze teraz si vymyslim nieco ine, ucinnejsie, menej vseobecne ako vtedy, a pokracujem dalsie kolo 21 dni pred zrkadlom 😉
@katkav Vies, ze je to tento mesiac presne 7 rokov? Sme spolu byvali od 02/04 a 08/05 sme sa brali 🙂 To hovorili v telke, ze prvy rok je kriticky a potom siedmy a potom nic a okolo 20 roka zase kriza. Ten prvy rok preto, lebo si na seba zvykate, siedmy, lebo vtedy su uz deti a dvadsiaty, lebo deti dospeli a je syndrom prazdneho hniezda...
no, takze sestra odficala, dnes tu ani nebol taky rev, ako som sa bala, trocha som spratala, ale decku este nie, nemozem hrkotat, obaja spia 🙂 Prave som si tiahla 1. toho vaseho pereza, viac ma nepustilo, tak zasa zajtra, tesim sa, to ste nehovorili, ze dve z tych dvd su iba 20 minutovky, to sa da, nie ako Zora 🙂
chorym posielam vela energie, skoro sa mi uzdravte, lebo tuto zimu s tymi chorobami to akosi ani nie je pravda :(
Jasne, bola som odhalena looooooooooooooool A dobre mi to padlo, sestre padla sanka a v oku sa zavistliva slza zaleskla. A pozitivum dnesneho dna, natiahla som na seba strecove 42 rifle. V sede ma este pas taha, ale na chodenie su mi uz ok 🙂
Idem si uvarit kavu a trocha zrelaxovat, brusko zafuniet 🙂
@nanika super, ze ti sestra spravila den 😉 urcite potesi, ked ta niekto pochvali. My mame 7 rokov, co sme spolu o 4 dni, byvat budeme spolu 7 rokov v januari 2013 😉 takze bude kriza az o dva roky? no dufam, ze nie.
Ja som dnes taka neposlusna, pit sa mi nechce, mama mi volala, ci by som nesla opatrovat mojich starych rodicov na mesiac do Trencina, tak zvazujem pre a proti, lebo maly je este trosku chory, plus mam dostat ms, ked mi bude zle, tak starki sa mi o maleho nebudu vediet postarat, lebo babka je po operacii a dedko je rad, ze je rad, plus chodime na cvicenie s detickami, maleho mi maju ockovat a neviem, kde by sme tam u nich spali....no musim hutat do vecera ako to spravit, asi mam z toho trosku nervy, lebo mala sa o nich starat mamina sestra, mala si ich zobrat k sebe a zrazu by to na nu bolo vela. Ale nastastie doma nemame ziadnu sladkost, takze si nemam co dat na ukludnenie, asi si spravim cajik s medom nech mam sladkost 😉
baby ste ma motivovali budem prísna a budem sa starať o seba a do leta musia ist kila dole , rano som si dala 25 minutovy beh a potom posilky
dakujem

babyyyyyyyyyyyyyyy zase si tu budem písať sama,,,????