Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
nanika som strasne len nech to ide aj dalej takto dakujem
ja sa len modlim, nech pride ten cas, kedy tieto rifle zasa odlozim z dovodu nenositelnosti, ze mi budu padat 🙂
@nanika no v lete alebo na konci leta uz budu zase nenositelne 😉 inak trosku ti zavidim, ze uz mas vlastne odrodene, ze teraz schudnes a uz budes sexy cica navzdy 😉 ja teraz trosku schudnem a tehotenstvom zase priberiem trosku spat 😉 ja budem cica az tak o dva roky 😉
@adky waw, aj ty si sikulka 😉 ozaj budes mat do svadby tych 55 kil 😉
@adky no vidis, aka si sikulka 🙂
@katkav no no no, pri tvojej vahe nemusis uz v tehu pribrat ani kg a po porode mat o 10 kg menej ako pred porodom, to chce ale byt na saba prisna a ist si za svojim. Zo zdravotneho hladiska je to ok 🙂 Aj ked vyhovorka je to dobra, ved si mozem dopriat, kedy nie ked nie teraz 🙂

no ja som si dne s dala na seba rifle ledva zapla ale motivacia fantasticka , musiiiim.... od vianoc sa mipodarili 4 kila dat dole ale este je to straaaasne malo a vobec to nieje vidiet ... ale bude....slubujem