icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

rebi
23. feb 2011

no ja som si dne s dala na seba rifle ledva zapla ale motivacia fantasticka , musiiiim.... od vianoc sa mipodarili 4 kila dat dole ale este je to straaaasne malo a vobec to nieje vidiet ... ale bude....slubujem

nanika
23. feb 2011

@rebi aaaaach 4 kg, to je skvely zaciatok, tiez velmi motivacny 🙂 A co ked nevidno, ty o nich vies a treba sa riadne vystriet a hrdit sa 🙂

rebi
23. feb 2011

nanika som strasne len nech to ide aj dalej takto dakujem

nanika
23. feb 2011

hups, to boli 40 🙂 Ale druhe co mam 42 tiez s elastanom mam horsie dopnute 🙂 Nemozem fotit s bleskom, potom som ako oziarena tam, kde je tvar...

adky
23. feb 2011

@debbie moje vzorne obdobie je uz daaavno prec 😖

adky
23. feb 2011

@nanika cize si na seba navliekla rifle o velkosti 40 ??? 😕

katkav
23. feb 2011

@nanika ze akaaaa kockaaaa 😉 ale to nie je myslene ako v tej reklame, lebo ti ozaj sadnu, ani nevidno, ze by ti boli male.

nanika
23. feb 2011

@adky jo, pozerala som listok, skoro mi oci vypadli 🙂
@katkav tuto sa motivuj, aby si uz posluchala 🙂
Ja mam po ruke take tie ovocne piskoty v cokolade aaaaaaaaaaaaach, lakaju a lakaju, zatial sa capem po rukach 🙂

adky
23. feb 2011

@nanika vaaaau,parada-ja nosim ani neviem aku velkost,az idem pozriet 😀

adky
23. feb 2011

@nanika anglicka velkost 11 -to neviem aka je u nas 😕

nanika
23. feb 2011

@adky si dobra, 12 je 40 🙂

nanika
23. feb 2011

ja sa len modlim, nech pride ten cas, kedy tieto rifle zasa odlozim z dovodu nenositelnosti, ze mi budu padat 🙂

adky
23. feb 2011

@nanika to nosim 38 ? nieee-to sami nechce verit,aj ked do tricka 38 som sa uz vopchala 😀 Tie co maju cislo 11 su ale veeelemi elasticke 😉

katkav
23. feb 2011

@nanika no v lete alebo na konci leta uz budu zase nenositelne 😉 inak trosku ti zavidim, ze uz mas vlastne odrodene, ze teraz schudnes a uz budes sexy cica navzdy 😉 ja teraz trosku schudnem a tehotenstvom zase priberiem trosku spat 😉 ja budem cica az tak o dva roky 😉

@adky waw, aj ty si sikulka 😉 ozaj budes mat do svadby tych 55 kil 😉

adky
23. feb 2011

@katkav prorokujes? 😝 😝 😝

katkav
23. feb 2011

@nanika inak uz by si si mala zmenit asi fotku, ved v tvari ti islo tiez nieco dole, uz to nie si ty 😉 😀 😀

nanika
23. feb 2011

@adky no vidis, aka si sikulka 🙂
@katkav no no no, pri tvojej vahe nemusis uz v tehu pribrat ani kg a po porode mat o 10 kg menej ako pred porodom, to chce ale byt na saba prisna a ist si za svojim. Zo zdravotneho hladiska je to ok 🙂 Aj ked vyhovorka je to dobra, ved si mozem dopriat, kedy nie ked nie teraz 🙂

katkav
23. feb 2011

@adky jasne...vidim to v tej dalekej buducnosti....v juni 2014, ako kraca Andrejka K. dole ulickou s krasnymi 55 kilami v nadhernych satoch....staci? 😀

katkav
23. feb 2011

@nanika ved som sa snazila aj pri prvom tehu nepribrat, ale ja mam ms taku zabijacku, si myslim, ze tych 6 kil bol len maly a koooopa krvi (sorry, nechcela som byt nechutna). Tiez som si myslela, ze mozno nepriberiem nic, ale vidis, nieco sa nalepilo.

adky
23. feb 2011

@katkav jeeeej,aj ja to chcem vidiet 😀 😀

nanika
23. feb 2011

@katkav to robi ta ina farba vlasov. neviem najst, ako mam fotit cez webkameru, inak by som to uz zmenila

nanika
23. feb 2011

@katkav tych 6 kg je predsa ukazkove cislo 🙂

grenka
23. feb 2011

@luna22 joj to som este pozadu 🙂 kedy si zacala ty cvicit?ci len teraz?

katkav
23. feb 2011

@nanika no aj tak mi lekar nadaval, ze kolko chcem este pribrat a to som sa tak strazila. 😖
@adky no ja prorokujem a ty to splnis, dohodnute? 😀

nanika
23. feb 2011

@katkav na mna tiez doktorka zahlidala a ked som sa tam vazila na kontrole v oktobri, ze 78 kg (pomlcim, ze v januari uz bolo 89,8), tak som sa hanbila ako pes :( A teraz ich ani nemam 🙂 Nejaka vestba pre mna ta nenapada? 🙂

luna22
23. feb 2011

@grenka len teraz, ale nič také extra namahavé, ale stále lepšie ako nič.

grenka
23. feb 2011

@luna22 ja tiez tak po trosicke 🙂 ked este kojim nechcem to prehanat 🙂

luna22
23. feb 2011

@grenka veď aj ja tak, ale mám aj veľa kg, tak ani nevládzem.

katkav
23. feb 2011

@nanika hmmmm 😉 do leta budes mat 62 kil 😉 dobreee? ci vela? mam ubrat?

nanika
23. feb 2011

@katkav ano, dakujem, to staci 🙂 Teraz som si pustila tu zumbu, to ma bude bavit, ale naucit sa kroky bude fuska 🙂